- 31 Mayıs 2013
- 149
- 4
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
yanılma yada hayranlık olduğunu sanmıyorum çnkü karşıma ondan kat ve kat yakışıklıları çıktı ama br kez ble dönüp bakmadım çnkü aşığım ona
öyle hissettiğini biliyorum canım sana ne desem ikna edemem. ama sana komik bişey söyleyeyim benim hoca artık derslerime girmeyi bırakıp normal bi sevgili gibi olduğunda gözümde tüm cazibesini yitirdi ve diyordum ki ona, görüştüğümzde senin arkana okul fonu koyalımda eskisi gibi hissedeyim
bende üzüldüm arkadaşıma ama iş işten geçti. ama bence geri çekil birazcık bakalım senin ilgin kesilince tavrı ne olacak önemli olan bu. hayatta hepimizin karşısına hep daha iyileri çıkar önemli olan doğruyu bulabilmek. senin doğrun da o ise emin ol kader sana getirecektir. ama artık test etme zamanı senin için. hoca+yaş mı problemi yoksa seni sevmeyişimi anlaşılsın
benim için öyle birşey olmaz bundan adım gbi eminim gözlerine aşık oldum ben onun :)
kıyamam sana ben yaa. herşey gönlüne göre olur inşallah. ama bunu seninle bir sene sonra konuşalım olur mu :)) ben saçıma dokundu diye ağladığımı hatırlıyorum mutluluktan :) ama şu an böyle hissediyorsun sonuna kadar yaşa duygunu madem yalnız dediklerimi dikkate al geri çekil ölç bakalım biraz onu
adamın sana karşı bir ilgisi var belki ama senin ki gibi kesinlikle değil bence... öyle olsaydı o seni sen ona bazı şeyleri itiraf etmeden önce olurdu... ilgin hoşuna gidiyor... sana cevap vermesi zaten öğretmen oldugu için mümkün değil... arkadan ters ters bakmalar, arkandan seni dinlemek için gelişleri falan senin ya da arkadaşlarının abartması olabilir... sana bakıp gülümsemeside hiçbirşey ifade etmez bence.. öyle olsaydı ohooooo....
ilgin hoşuna gidiyor... bu tarz pohpohlanmayı seviyor.. nereden mi biliyorum? benim kuzenim tarih hocası ve etrafında ona aşkını ilan eden onlarca öğrencisi var.. ve bu tür şeylerde nasıl hissettiklerini onun anlatımından gayet iyi biliyorum... bir sürü mesajlarını okudum kızlardan ona gelen... sadece kuzenimin anlatımlarıyla da sınırlı değil yani...
diyeceğim onun peşinden nerde olduğuna bakmalar falan bunları bir tarafa bırak eğer gerçekten seninle iletişimi koparmak istemiorsa kendisi harekete geçer... ama öyle olacağına pek ihtimal vermiorum... hakkında hayırlısı...
Merhaba , yani aşk bu yaşa ,statüye,mesleğe bakmaz..Ama ne bileyim beni rahatsız eden birşey var bu durumda..O yaştaki erkekler ,hatta bütün erkekler ilgiden hoşlanır..Belki bu yüzdendir..Üniversite çok farklı bir ortam , özellikle hocalar arasındaki rekabet..Eğer yükselme gibi bir niyeti varsa seninle hiçbir şekilde iletişim kurmak istemeyecektir..Belki o da birşeyler hissediyodur ama mantığıyla kalbi arasında kalıyodur..Arkadaşlar da söylemiş , bende çok gördüm hocasıyla aşk yaşayan, odasından çıkmayan,hatta dışarda da görüşen ama sonra ortada bırakılan kızlar..Lütfen dikkat et kendine ve öyle olmasın..Yanlış okumadıysam 1. sınıfsın..ilişki olabilmesi için 3 yıl gizli yaşamanız , sabretmeniz gerek..Ve üniversite ortamında böyle birşeyin gizli kalması mümkün değil..Eğer arkadşların koyduğun not için senden şüphelenmişse , dedikodular almış yürümüştür bile.. Eğer olur da ilişki boyutuna geçerse , sizin yaşadığınız kadar masum görünmeyecektir dışarıdan..
Hakkında hayırlısı , kendini kullandırma..Karşı taraftan net hiçbir davranış gelmemiş..Her hoca öğrencisine gülümser,gün içinde defalarca karşılaşılır falan..Bence derslerine ve kariyerine odaklan..Sonu iyi olursa bile ,çok çok zor ve uzun bi süreç olacak gibi..kendini şimdiden yıpratma..
Hakkında hayırlısı olur inşallah..
konunun özeti: gülümsedi.
Ya bide çoğu erkek çok gıcık niyetlerini tam belli etmiyorlar cesaretli değiller etkilerler sonra geri çekilirler peşine düşsen ne oldu gibisinden davranırlar ondan insan kendini tutmalı hayatta birkaç olabilir ama sürekli bi erkeğin peşine düşmemeli.
Bu hocam kendisi en baştan beri bana sıcak benle alakalı sorular soruyrodu ben hiç sormadım utandığımdan sinyal vermedim arkadaşlar peşine düş tavla dediler sadece okulunu gezmek dersine girmek için gittim ama eskisi gibi davranmıyor konuşmıyor anlamak mümkün değil hoca da olsa erkekleri bana ilk zamanlarad kedninden bahset diyor sonra bir şey dediğimde sen benim öğrencilerimdensin insan da biraz cesaret olur final dönemimde kafamı karıştır en baştan beri kırılmadım ama kızdım şahsen.
Ya bide çoğu erkek çok gıcık niyetlerini tam belli etmiyorlar cesaretli değiller etkilerler sonra geri çekilirler peşine düşsen ne oldu gibisinden davranırlar ondan insan kendini tutmalı hayatta birkaç olabilir ama sürekli bi erkeğin peşine düşmemeli.
Bu hocam kendisi en baştan beri bana sıcak benle alakalı sorular soruyrodu ben hiç sormadım utandığımdan sinyal vermedim arkadaşlar peşine düş tavla dediler sadece okulunu gezmek dersine girmek için gittim ama eskisi gibi davranmıyor konuşmıyor anlamak mümkün değil hoca da olsa erkekleri bana ilk zamanlarad kedninden bahset diyor sonra bir şey dediğimde sen benim öğrencilerimdensin insan da biraz cesaret olur final dönemimde kafamı karıştır en baştan beri kırılmadım ama kızdım şahsen.
Aynen!Hiç birşey olmamış gibi davrandığı gülümsediği zaman kızardım napmaya çalışıyorsun sen,dalga mı geçiyorsun ben anlamıyorum diyordum.Hemen surat asardı.Sonra ona "belki fazla abartmış olabilirim evet ama neden böyle yapıyorsun dediğim zaman "yüzünü bile görmek istemiyorum" dedi bir defasında,bende imaalı bir şekilde gülümseyerek tmm demiştim hatta sonra bana "garip davranıyorsun" demişti sanki herşeyin suçlusu benmişimde,ben garipmişim o sanki çok normalmiş.Ondan sonra onunla hiç konuşmadım karşıma çıktığı zaman bana bakardı bende görmezden gelirdim sonra geldi özür diledi.Gerizekalı.Nasıl kafaya sahipse artık. Aslında herşeyi başlatan kendisiydi aynen senin söylediğin gibi etkiliyorlar sonra sanki hiç birşey anlamıyormuş gibi yapıyorlar.En çok ben şeye uyuz oluyordum ya birşekilde sitem ediyorsun buda sanki hiç umrunda değilmişsin ilgilenmiyor gibi davranıyor sonra birşey oluyordu zor anımda fln koşa koşa yanıma gelirdi sanki bunu çağıran yardım isteyen varmış gibi.Kendini masallardakı kahraman fln sanıyordu herhalde.İlgilenmiyorsan peşimdende gelme yani arkadaş.Birde kendini övmesine bayılırdı yanında birini övsem "yok ya abartma abartıyorsun o hiç öyle biri değil" derdi.