Sevmek Suçmuş Özür Dilerim Hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ne kadar güzel bir şiir teşekkür ederim canım

doğru sonuçta yaş farkıda var hem hoca aynen katılıyorum zor duruma girmemek için başından salmıştır.

elifksk hepsini okudum insan duygularına hakim olamayabilir,aşık olmak da çok güzeldir ama kendini bu kadar yıpratma olur mu canım?

tanıdığım 2 tane öğrenci- hoca evliliği var hiçbirinde bu kadar naz görmedim, o da sevse bu kadar geri durur mu sence?
(''belki de uzun zamandır bir ilişkisi vardır'' düşüncesi geliyor aklıma) zaten kaç defa da uyarmış seni ,senin ilgilendiğini uğraştığını görmek onun gururunu okşamıştır o yüzden sana kesin -net olarak ''istemiyorum' dememiştir.

bunların hepsi varsayım tabi, tecrübelerime dayanarak söylüyorum
inşallah duygularının karşılığını tam olarak alabileceğin bir yeni dönem bekliyordur seni

doğru sonuçta yaş farkıda var hem hoca aynen katılıyorum zor duruma girmemek için başından salmıştır.

12 yaş var var canım

Sana ümit vermek isterdim ama seninki olumsuz durumda şuanda canım ya

kısmet bekliyrum sevyrm

teşekrler cnm

Elif Bir konu aç ta bol bol şiir gönderelim. :)

20 yaşında yüksek lisans öğrencisisiniz ilginç ayrıca öğretim görevlileri odasınıda ilk kez duydum her hocanın ayrı odası olur genelde bir iki hocanın aynı odayı paylaştığıda olur tabi.

Bir de hocanın kütüphaneye cafeye gittiğini nerden biliyosunuz

üniversite öğrencisiyim işte. bizim fakultenin bir başka bölmünden geldiği için odası yok. görüyorum genelde öğrencilerin kullanımına açık yerler buraları

aslında hoşuna gitmesi değilde susmasının sebebi mesleği işte bir kere hocam konumuna girdi öyle biri ki kimseden laf duymayı kaldıramayan biri aşk için bile mantığını kenara bırakamayacak biri

bence öğretmen-öğrenci ilişkisi gayet normal. doktor-hasta, bakkal-müşteri ilişkisi gibi.. benim bir çok arkadaşım öğretmen şu andaki öğrenciside doktor ve gayet iyi anlaşıyorlar. mesleklerin ne önemi varki gönüller bir olduktan sonra..
ama yazı kısmı bencede hoş değil bir tanıyan olursa onuda zan altında bırakmaya gerek yok.

malesef etik değil canım ve çevreden öğrencisi ile çıkıyor işte diye laf duymayı yediremez o kendine. yazıya gelince çevremdeki herkes biliyor ona olan aşkımı kendide dahil bir sorun olacağını sanmıyorum

hissettiğiniz şeyler çok güzel fakat eğer hocanız size karşı bir şeyler hissetse bunu bir şekilde dile getirirdi diye düşünüyorum. yaş farkına takılmayacağım, iki yıl boyunca hocanızdan da büyük birine aşıktım, yaş farkı bence aşılabilen şeyler :) yalnız şöyle bir örnek vereyim size, arkadaşımla okuldan bir hoca arasında bir elektriklenme olmuştu, arkadaşım 22 yaşında, hoca da 35 filandı. adam ufak bir muhabbetten sonra çat diye açık etti kendini. ki arkadaşım çok kontrollü biridir, buna rağmen. o yaşlardaki erkekleri bakışmalar gülüşmeler kesmiyor maalesef, biz bir bakıştan bin anlam çıkarabiliriz belki ama onlar için hiçbir anlam ifade etmeyebiliyor. o yüzden kendinizi çok kaptırmamanızı tavsiye ederim. keşke karşılığı olsa ama anlattıklarınıza dayanarak çok ihtimal vermedim ben.

yorumun için teşekr ederm ama benim sevdiğim adam çok ketumdur aşkından ölse söylemez ortada espiri patlar millet kahkahalara boğulur o sadece tebessüm eder :) sert mizaçlı biri :) genelde pek gülmez ama bu gülüşler bana çok sık denk geliyor :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…