benim anlamadığım son günlerde reklamlar bittikten sonra tanıtıcı reklam diye yine reklam veriyorlar,buda ne oluyorki şimdi,reklam zaten tanıtıcı bişeydir,e o zaman tanıtıcı reklam ne oluyo,ne aptalca...
118 li,vodafone,dr outker,pepsi,ipana(pelin karahan)ve colgon(kadın diyoya suyuma çok güveniyordum diye)reklamlarından nefret ediyorum
en nefret ettiğim reklam 118 10 bu aralar sürekli çıkyo bilinmeyen numaralar diilde 900 hatlar reklamı gibiiii.....:90:
Tüm bunlara ilave olarak son zamanların reklamı biscolata, Allahım nasıl bir mantıkla böyle bir reklam projesi hazırlamışlar hadi onlar hazırladı marka sahibi firma bunu nasıl kabul etti, hadi hepsini geçtim o iğrenç kaslı erkeklerin bisküvi reklamında işi ne yahu. Bir defa yemiştim o bisküviden zaten sevmemiştim şimdi ise reklam sayesinde tiksiniyorumordaki 10 diyen kız ne kadar çirkin. ne diye onu seçtiler acaba. arkadakilerin hepsi güzel 10 diyen iğrenç. hele dişleri ve saçları
Tüm bunlara ilave olarak son zamanların reklamı biscolata, Allahım nasıl bir mantıkla böyle bir reklam projesi hazırlamışlar hadi onlar hazırladı marka sahibi firma bunu nasıl kabul etti, hadi hepsini geçtim o iğrenç kaslı erkeklerin bisküvi reklamında işi ne yahu. Bir defa yemiştim o bisküviden zaten sevmemiştim şimdi ise reklam sayesinde tiksiniyorum
Ay yok canım ya madem gönderme yapacaklar başka türlü yapsınlar yhu o ne iğrençlik öyle. Yarı çıplak insan azmanı herfiler terlemiş falan geçmiş çikolata yapıyor. midem kalkıyor onu görünce hemen kanal değiştiriyorum.Anaaaaa ben bayılıyorum o reklama çok komik geliyor.Orda ince espri var. Bugüne kadar çikolata reklamlarında hep kadınlar, etkileyici bakışları ve dudakları, çıkardıkları garip sesler kullanıldı.Ama Biscolata o reklamlara iyi bir gönderme yapmış, çok başarılı bence
Ay yok canım ya madem gönderme yapacaklar başka türlü yapsınlar yhu o ne iğrençlik öyle. Yarı çıplak insan azmanı herfiler terlemiş falan geçmiş çikolata yapıyor. midem kalkıyor onu görünce hemen kanal değiştiriyorum.
ordaki 10 diyen kız ne kadar çirkin. ne diye onu seçtiler acaba. arkadakilerin hepsi güzel 10 diyen iğrenç. hele dişleri ve saçları
Tüm bunlara ilave olarak son zamanların reklamı biscolata, Allahım nasıl bir mantıkla böyle bir reklam projesi hazırlamışlar hadi onlar hazırladı marka sahibi firma bunu nasıl kabul etti, hadi hepsini geçtim o iğrenç kaslı erkeklerin bisküvi reklamında işi ne yahu. Bir defa yemiştim o bisküviden zaten sevmemiştim şimdi ise reklam sayesinde tiksiniyorum
bencede çok itici bir reklam. hep erkeklere yaranılmak gerekiyo. keyfi olunca iyi keyfi olmayınca bas bas bağırıyo. ordaki kzıın çişi gelmiş gibi tavırları hele bööö. iğrençççç118 10, 118 18, 118 24, 118 33, 118 50, 118 80 ßu Ne Lann. 118 Yaz Gerisini Salla Kesin Tutar
face de görmüştüm güzel espri
neyse en nefret ettiğim reklam headel shordersin kız arabayı göle düşürüp sevgilisine söylüyo oda göldemiiiiiiiii diye bağırıyo ya acaip gıcık oluyorum....
eveet gecen bnde dıodum ay arkdakı kzlar ne kdr guzel tıpe bak dıodumordaki 10 diyen kız ne kadar çirkin. ne diye onu seçtiler acaba. arkadakilerin hepsi güzel 10 diyen iğrenç. hele dişleri ve saçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?