Sevmediğiniz reklamlar neler?

anlatılmaz tadılar sucuk şahinse alınır...ıyyyyyyy....her reklam arasında cıkıyo sinirimi bozuyo artık gına geldiii öğğğğ

pastırma şahinse alınır... iki dakika sonra
sucuk şahinse alınır.......... nefret ettim şahinden sucuktan

bugece ne yapacaksın hiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççç sen sabah ne yapacan hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç allahım ya verilern cevaba bak yaa uleyn türkçede hiçmi keilme kalmadı yahu hadi gencler zaten günde üc beş kelime kullanarak hayatlarını geçirio artk bunlar sayesinde binlerce kelimelik dilmiz üç beş kelimeye düştü napıon hiiiiiiiiiiiiiç allah belanı versin senin geri zekalı sinir şey sizin gibi dar kafalılar yüzünden oluo zaten ne oluosa

haarikasın yaaa:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

neşeli bebekler molfiks sever
birrrrrrrr çok rahatımmmm
ikiiiiiiiiiiii altım kuru oooooooooooo
molfiks de varrrrrrrrrrrrrr
hemen yaparım şimdiçok çişim varrrrrrrrrrr

bir de "boru mu bu borudur bu adıyla sanıyla esenli bu" sarkısı var.
hemde sarkinin bir yerinde
"usta diyip gecme guzel"
diye bir laf geciyor. "e sana usta diyip gecmemisler iste,
reklamda bile oynatiyolar.
daha allahtan belanı mi istiyosun"
diyesim var ....

borunun kullanım alanlarına iliskin yaptığım tespitler o günkü ruh halime göre değişiyor. yok aslinda kullanim alanina karar verdim de, boru gecirilecek yerlere iliskin yorumlarim degisiyor aslinda...jeyyar

exper reklamına gıcık oluyorum çok kötü bence.bide ivedikli reklamlar kötü ...dido da berbat reklam hiçizlememye çalışıyorum zaten hemen kapatırım kanalı reklamlar başlayınca

konu başlığı sevdiğiniz reklamlar nelerdir olsaydı acaba yazacak bişeyiniz olurmuydu
tv deki bütün reklam iğrenç ötesi haklısınız ama en kötüsü smile adslnin reklamları
en facisıda en sonuncusu...:bbo::bbo:
döner kesen bir adam adım john newyorkta yaşıyorum yaşım 25 partiye gitmeyi seviyorum
bilmem ne diye atıp tutuyor ya gidip o reklamı yapanı bulup
öldüresim geliyor:mymeka::mymeka:
en kötü kısmına geldik şimdi reklamın sloganı
ayda bilmem kaç tl ye smile adsl al istediğin kişi ol..
ne demek istediğin kişi ol resmen yalana sevk ediyor insanları
reklam berbat ötesi olmakla beraber kötü örnek teşkil ediyor
sonrada internete tanışmalar neden bu kadar abes internet kullanan herkes kötü müdür
diye soruyoruz kendi kendimize
işte böyle salakça reklamlar oldukça internet ortamı elbette kötü olarak görülecektir

dooooddii-doooodiii li dido reklamı nefret ediyorum ya.

exper reklamı

karşılık 'hhiiiiiççç' diye muhabbet eden kızla oğlanın oynadığı reklam turkcell reklamı

kesinlikle ya boyle iğrençççç bi reklam yok uyuz adam
bide duru kolanyası reklamımıydı adam dişlerni gostere gostere ferahlıyomuş gibi yapıyo ya gebertesim geliyoklava:

allahhııımmmm şu 3g reklamlarına deli oluyorum yaaaaa...
şu ''merak ne güzel şey'' diye 3 tane embesil kız çıkıoya deli oluorum..
bide şu hidayet türkoğlunun ve yanında komiklik yapan bi adamın oynadıgı reklam varya...
o hidayet türkoğlunun omuzlarını koparasım gelio..ne saçma bi reklam yaaa....
''netteki hız farkı vıyyyyyy'' die reklammı olur yaa....

hmm hangisinden başlasam fisfisfis
-seda sayan-pepsi reklamı
-abc deterjan reklamı(nefret ediyorum ama şarkısı dilime dolandı be)
-avea-turkcell 3g reklamı
-dabi mısır çerezi reklamı
-bi de otobüste bi uyduruk gofret reklamı vardı markası aklıma gelmedi şimdi :uhm: aşırı makyajlı bi kadın çocuğun elinden gofreti alıyo filan..
-kotex reklamı (ordaki kız galiba öykü dimi fisfisfis )
-adios reklamı
-head&shoulders reklamı(kıvanç tatlıtuğ)
-komili mi ne öyle bi şampuan reklamı pelin karahan oynuyor orda uyuz oluyorum -tatlicadiarzu-
-mondi reklamı (kızım sna mondii alayımmı)
-nazoo reklamı(kolbastı eşliğinde)
-ramazanda coca cola-cola turka reklamları
-molfix reklamı kaydirigubbakcemile3
-pınar köfte reklamı kaydirigubbakcemile3
-kosla vanish reklamı(kıvırcık saçlı adam olan)
hmm bi sürü daha vardı da aklıma gelmio şimdi delikafadulden

calgon reklamları çok zalak
hele şu "ben suyuma çok güveniyooooduuum, değilmiş ya" diyen ev hanımı beni bitiriyokafamçokkarıştı sanırsınki belediye başkanı, suyuna güveniyo
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…