• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmediğiniz reklamlar neler?

didodidodidodidooo diye bagıran insanları görünce tv.nin sesini kısmak zorunda kaldıgım dido reklamları
118 80 reklamları hele bıktırdı tamam amacına ulastı herkes ezberledi değil mi?
bi askı reklamı var camasır askılıga asık oluyor :53: wc.de aklına gelmiş heralde bu senaryo.
ha bide pelin karahanın su ipana reklamı. farkettiniz mi kadın ona küçük resimler gösteriyor oda salak bi şekilde gülüyor sinirlerim zıplıyor ayy!!

Son düzenleme:
eti tutku reklamları çookkkk saçma hayatla alakası yok
118 li reklamlara bende gıcığım

Şafak Sezer`in reklamlarından artık bıktım. Hele şu çakma uçan adam reklamını görmeye tahammül edemiyorum. Reklamın sesi de çok yüksek. Sırf o reklam yüzünden kumandayı elimden bırakmıyorum, hemen kanal değiştirebilmek için.

Bende tutkunun reklamlarına gıcık oluorum çıkıca kapatıorum.......birde bingo reklamına sinem kobalın oynadığı sewimsiz gelio

şen piliç reklamı :84: bir kere denk geliyorum sonra koca gün beynimin içinde ayyy benim şen pilicim çalıyor offf :36:

emre altuğun oynadığı nescafe reklamındaki '' ayy emre beyy bu kahve direk sade yaniiii'' diyen kıza gıcık oluyorum o ne öyle ağzı sağa sola kayıyor konuşurken :9:

dizilerin arasinda tanitici 20 saniyelik aptal sacma reklamlardan nefret ediyorum, insan kendini tam kaptiriyor diziye, paaaat reklam icine ediyorlar... bide safak sezerin son reklami o sese gicik kapiyorum!

118'le başlayıp herhangi 2 rakam daha eklediğimizde illa ki tutacak 11880,11818,11824.. reklamları ayrım yapmıyorum hepsi iğrenç :63:

emre altuğun oynadığı nescafe reklamındaki '' ayy emre beyy bu kahve direk sade yaniiii'' diyen kıza gıcık oluyorum o ne öyle ağzı sağa sola kayıyor konuşurken :9:

:46::46::46:aynen elime geçirsem boğarım o gıcık kızı

ben aslında bütün reklamlara gıcık oluyorum hiç emek harcamadan yapılıyor sanırım
özellikle belirtmek gerekirse

118 18 , 118 80 vb reklamlarına gıcık oluyorum o takside karşılaşıp yüzonsekiz seksen diyen adamların taksisine bomba koymak istiyorum

eti tutkunun akışkan kremasının akmaması için nasıl yemeli diyen ve o bisküviden beni resmen soğutan reklama gıcık oluyorum

ay menim şen pilicim reklamı çıkınca acilen kanal değiştiriyorum

reklam çıkınca kanal değiştirdiğim için şimdilik aklıma gelenler bunlar

şu vodafone kırmızı reklamlarına hele de şafak sezerin anneeeee diye bayılmasına, yahşi cazibenin tavuk reklamına sinir oluyorum...

ben aslında bütün reklamlara gıcık oluyorum hiç emek harcamadan yapılıyor sanırım
özellikle belirtmek gerekirse

118 18 , 118 80 vb reklamlarına gıcık oluyorum o takside karşılaşıp yüzonsekiz seksen diyen adamların taksisine bomba koymak istiyorum

eti tutkunun akışkan kremasının akmaması için nasıl yemeli diyen ve o bisküviden beni resmen soğutan reklama gıcık oluyorum

ay menim şen pilicim reklamı çıkınca acilen kanal değiştiriyorum

reklam çıkınca kanal değiştirdiğim için şimdilik aklıma gelenler bunlar

süpersin hepsine katılıyorum.
ben ayrıca
NAZO reklamına sinir olurumki; var mı nazo gibisiiii diyince sinirlerim oynar
coca_cola reklamları,
orkid in yeni reklamı.şu beyaz pantolonlu kızın poposunu gösteriyor.bakmak zorunda mıyım ya :47:
dizi içerisine sıkıştırılmış reklamlar
kedi maması reklamları. artık ne kadar aç bırakılmışlarsa mamaya saldırıyor zavallılar
kosla vanish (pembeden soğudum resmen)
AVEA reklamı şu milletin telefon hatlarını değiştirip avea yapmışlar güya.çekiyormuş da kimse farketmemiş hattının değiştiğini falan.çok saçma
hani bir de boru reklamı var, boru değil bu boru diyo gıcık oluyorum.
11833 reklamında gözlüklü adamı biri alsın ordan.kendini rezil etmiş resmen.

aklıma gelenler bunlar :27:

Son düzenleme:
bencede 11833. her reklama tahammül edebiliyordum ama bu reklam sinir sistemimi alt üst ediyo:47:
didos86 arkadaşın dedği gibi gerçekten alsın biri onu ordan para için insan kendini bu kadar rezil edebiliyomuş demekki:1:
hiç akrabası arkadaşı yok mu o adamınki çıkma oraya bu nasıl bi karakter erkek adama yakışmaz demediler.. ha tabi "erkeğin" günlük haliyse bilemicem yani:1:

Son düzenleme:
evet kesinlikle 118 reklamları 10 80 katlanıyorduk ama artık 118 33 reklamına katlanamıyorum ayrıca neyi anlatmak istiyorlar o adamla anlayamadım

Back
X