• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmediğiniz reklamlar neler?

Sayfaları inceledimde yazdığınız reklamların hepsine bende gıcık oluyorum ama reklamların yapılış amacı bu zaten akılda durmak ee zaten boşuna demiyorlar reklamın iyisi kötüsü olmaz diye demekki adamlar akılda bir şekilde de durabilmeyi başarabilmiş

Ya bi aralar her reklamda başta ve sonda dahil olmak üzere bir reklam çıkıyordu.3G reklamıydı Hidayet Türkoğlu oynuyordu.Merak ne güzel şey güzel şey merak..Ayy hayatımda o reklamdan nefret ettiğim kadar hiçbir reklamdan nefret etmedim.Başta bir de kalın bir sesle Hidayet bişeyler söylüyordu zaten orda kopuyordum.Hele üç mı ne vardı hepsi aynı orası berbattı.Yani baştan sona benim için reklam fiyaskoydu..Bilmiyorum neden öyle bir iticiliği vardı bende.Başlar başlamaz değiştiriyordum kanalı sesini bile duymak istemiyordum.Fakat bir mekana oturduğumuzda radyoda reklamlarda bile sürekli çıkıyordu.Sinir oluyordum sinir..Allahtan artık çıkmıyor.Takıntılı yaptı beni bu reklam:D

ismini hatrlayamdım bir tane reklam var ya şampuan karısımı ne arabayı göle düşürüyor adam ilk bağrıo çağrıo sonra bi duş alıo gelio karısını öpüoo işte o çok saçma
tabi birde malum
118 80 118 18

Kesinlikle molped reklamı.
Tuba Unsal, Ebru Akel, Helin Avsar kırmasının cıktıgı su reklam.
Neymis efendim: en kuru, en kuru, en kuru ped Molped mıs.
Bak sen! Eeee?...

benim anlamadığım son günlerde reklamlar bittikten sonra tanıtıcı reklam diye yine reklam veriyorlar,buda ne oluyorki şimdi,reklam zaten tanıtıcı bişeydir,e o zaman tanıtıcı reklam ne oluyo,ne aptalca...

DR.OETKER in krem şanti reklamı var ya çocuk ağzını aça aça babasının verdiği pastayı çiğniyor.O reklam çıkınca acilen çeviririm o kareyi görmemek için nefret ediyorum o reklaman bide vodafone nun şafak sezerli reklamları çok saçma...

Saylaerinde 118 li reklamlardanda bilinmeyen numaralardanda nefret ettim :47:

118 li,vodafone,dr outker,pepsi,ipana(pelin karahan)ve colgon(kadın diyoya suyuma çok güveniyordum diye)reklamlarından nefret ediyorum

Son düzenleme:
sevmemek değilde, şu arçeliğin yeni reklamı nasıl kızlar

elinin sıcak sudan soğuk suya girmeyceğini sanan kız
:1::1:

en nefret ettiğim reklam 118 10 bu aralar sürekli çıkyo bilinmeyen numaralar diilde 900 hatlar reklamı gibiiii.....:90:

en nefret ettiğim reklam 118 10 bu aralar sürekli çıkyo bilinmeyen numaralar diilde 900 hatlar reklamı gibiiii.....:90:

ordaki 10 diyen kız ne kadar çirkin. ne diye onu seçtiler acaba. arkadakilerin hepsi güzel 10 diyen iğrenç. hele dişleri ve saçları:35:

Back
X