Sevmediğiniz reklamlar neler?

bende halktan kişilerle yapılan röpörtajlar gibi gösterilip yıllarca bize yutturulmaya çalışılan calgon reklamlarına çok uyuzum bide şu kapalı süt reklamına derya baykalın oynadığı reklama acayip uyuzdu bide ayşe özgünün oynadığı danoneyi aklama reklamı acayip uyduruktu

Son düzenleme:
en sevmediğim,tüm temizlik ürünü reklamların hepsi.... harbiden de gıcık.......:bbo:

hani bi gacı var kaban giyipte hava kapalı galiba diyen,perdenin pisliğinden önünü göremeyen...-tatlicadiarzu-

sonra tuvaletin içi leş gibi kadıncağız diyorki acep çıkarırmı,yavrum bizim burdaki belediye çay bahçesinin umumi tuvaleti bile valla senin evdekinden çok daha temiz...yerimseniben

en saçmasıda kadın ocağı gösteriyo,yağdan leşten otur adını kazı...ama göz yaşı kadar bi damla amanin nasıl temizliyosa artık,otur kaş bıyık al...:1shok:

allah aşkına kimin evinde var böylesi yaa...işte bunların tümü,çok anlamsız şaçma sapan reklamlar demeti...:mymeka:

bu arada ayşe teyzemide es geçmiyeyim...ne omuzmuş,ne çantamış be,ver ver bitmedi çantadaki kloraklar...yolda,otobüste,markette,piknikte hatta karadenizde bile "cırt" karşında...

var mı nazzooo gibisiiiiii...yok hakkaten de ondan daha iğrencii...
ttnet reklamı demekki napmıycekmişizzz kendi aramızda konuşmuycekmişiiiizzzklava:
:mymeka::bbo::bbo:

en sinir oldugum reklam DR.OETKER reklamı agzını aça aça puding yiyen kız böööööööö bukadar iğrenç olur ancak

birde akü reklamı varya al bir inci ol birinci
ne sacma bide bunları yazan metin yazarlarına tonlarca para ödemişlerdir kesin ...

brownı reklamı hanı kızın butun suratı kek oluyo cok kotuu ıyy bıde derya baykalın oynadı buyuk otellerın lekelerıdemı buyuk olur CADIARZUsorulu reklamı gıcık edıyo benııfisfisfis

ben radyo da çıkıyo allaaahhhhhhhhhh deliriyorum resmen. anne bize dimes al haydi şimdi al diye şarkı söylüyolar ya abooooowwww

hic reklam sevmiyorumda en cok gicik oldugum sucuk,salam,sosis gibi reklamlar. alan var alamayan var demi ama alamayanlara bilassa cocuklara cok üzülüyorum ozaman.

çıkolata reklamlarını hiç sevmiyorum farklı şeyler anlatmaya çalışıyorlar içine bide açık seçik kadını koyuyorlar

bende şu şahin sucuk şahin pastırma.sucuk sahinse alınır reeklmına uyuz oluyorum...alcagım varsada almam valla fenalık gecirttiyolar.2reklamdandan 1i bu.

şu ayda bilmem kaç ytl ye istediğin kişi ol diyen smile adsl reklamı varya uyuz oluyorum

şu aliyenin çocuklarının oynadığı kinder çikolata reklamı var ya onu hiç sevmiyorum .çok sahteler.

bende euro kanallarındaki reklamları sevmiyorum çok gıcık yapıyolarya insanın reklam bakası gelmiyo hemen değiştiriyom valla çıkınca

SIRMA haytın resmi içeceği..........
çook saçma bir reklam ya................

o kadar saçma reklamlar varki artık ben bayılıyorum seğrederken direk değiştiriyorum zaten

- Kosla vanish pembesi.. tüylerim dikan diken oluyor sanki görmüyoruz orda bin tane kamera hilesi yaptıklarını ayrıca.. inandırıcılıktan uzak :)

- İngilizce konuşulan reklamlara uyuz oluyorum. Genelde parfüm ve ya araba reklamlarında adamlar markayı ve ya sloganı İngilizce söylüyorlar sanki yabancı dilde söyleyince bir halt olacak... Üstelik araba reklamlarındakilerin aksanları da bozuk hepten fiyasko kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…