yalan dünyadaki orçuna sinirrr oluyorum ağzını yüzünü bir hoş yapıyor hiçde komik gelmiyor bana onun oynadığı pop kek goa birde hülya avşarın oynadığı odea bank reklamlarını sevmiyorum
Son zamanlarda çok çıkan bir reklam
Tchibo`nun reklamları...
offf ne kadar itici reklamlar öyle...
Gir ekranın içine, garip gülen kızın saçını başını yol yani...
Şiddete karşıyım ama napayım karşıma her çıktığında bunları hissediyorum..
Bu arada merak edip de sitelerine bile girmedim.
Hatta bir arkadaşım oradan birşey alacaktı reklamlarından dolayı vazgeçti o kadar itici yani...
Bende son zamanlarda şu annesinin karnında "annneeeeeeeeeeeeeee" diye itici bir ses ile bağıran "sarelle" reklamından hoşlanmıyorum....
Yani o kadar itici ve yanlış geliyor ki..Bir sepet alıyor sözde sarelleden...neymiş çocugum yediklerimle beslenecekmiş...pehhhhhhhhhhhh
sanki "milli" içceceğimiz gibi değerlerimizi bizden çok sahiplenerek reklam yapan cocacolaya, mübarek ramazana bile kredileri ile burnunu sokan bankalara sinir oluyom
Eti maximus muy du neydi, hani şu ruh öküzünü keşfet falan diyo, nefffret ediyorum yani o biçim
Birde Dominos pizza reklamı
Oyuncak ayılardan soğuttular beni resmen
Otuz yaş üstü tipik amerikan genç(!)liği çakması bir sürü tipi doldurmuşlar, tipik Türk magandası şiveli bir ayıcıkla karıştırmışlar, işte sana, itici bir reklam nasıl olur, tez konusu mübarek