Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence K.K bi altyapi olustursun kendi icinde.Ismi de İlk Buluşmadan Sevismeye karsi kadınlar olsun.İnsanları yargılamayın.Sen sevişmezsin, o sevişir .Kendi bilecegi iş.Bana ilişkin cok da güzel ilerliyor gibi geldi konu sahibi.Üzülmeyecegini düsünüyorsan ,akışa bırak.Herşey tam da olması gerektiği gibi.

Biri bana ilk buluşmada seviştiği için öldürülen bir kadın haberi bulabilir mi? Ben inceledim bulamadım. Hep tanıdıkları insanlar, sevgilileri/kocaları falan tarafından öldürülmüş kadınlar. Yoktur demiyorum mutlaka vardır bir iki örnek ama haber olmamış bile.

Hem sevgili ismini koymak istememissiniz hem de 2 haftada 1 gorusmeli uzak mesafe tanisikligina devam ediyorsunuz. Bu durumda bu ''merhametli" sahsin kendi sehrinde de gecelik buddy'leri olmadigini nerden bilebilirsiniz ki...
Besbelli adam oylesine takiliyor, gonlunu eglendiriyor. Bunu gormek icin muneccim olmaya luzum yok.

Up’ına up

ya allah aşkına ilk buluşmada sevişme riskli diyenlerin konu sahibinin canını düşündüğü için bu yorumları yapmadığı o kdar belli ki. konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama bu ikiyüzlülük beni bitiriyor. yargıladıkları ve yadırgadıkları belli olmasın diye "aman nasıl güveniyosun"a getiriyorlar. asıl dert bir kadının evlenmeden sevişmesi bu kadar basit.

eskiden çıkma teklifiyle her şey düzgün giderdi şimdiki nesil çıkma teklifiyle alay ede ede kaldırdılar aha böyle neüdüğü belirsiz ilişkiler peyda oldu. ne var arkadaş, benimle arkadaş olur musun, benimle çıkar mısın, teklifinden ne istediniz?

evet haklısınız öyle bi insan değil ama hiç ne kadar merhametli olduğunu gördüm sokak hayvanlarından ailesindden falan bu yüzden güvendim sanırım
Bebek yüzlü katiller yok mu?hatta büyük kısmı yakışıklı,kibar,iyi işi olan,konuşmasını bilen ,karizmatik değil mi? Bugünlerde çok seri cinayet filmleri izliyorum

Buradaki olaya neden destek veriyorlar biliyor musun? Çünkü sevişmek onlara göre yemek yemek, su içmek gibi bişey konu sahibinin karşıdaki adamı tanıyıp tanımadığına takılmıyorlar seviştin mi yürü be kim tutar seni diye sırtını sıvazlıyorlar.

Hiç bir haberde bir kere sevişti otel odasında ölü bulundu demez zaten. Yada hiç bir katil bir kere seviştiğim kadını öldürmek istedim öldürdüm demez sevgilimdi kıskandım der beni aldattı der ki indirim alabilmek için.

Şu zamanda yoldan geçen hiç tanımadığımız biri tarafından bile sokak ortasında doğranma ihtimalimiz varken ne cesaret otel odasında biriyle kalmak.

Ayrıca konu sahibi şey yazmış "hayvan sever" hayvan sever gibi görünüp o hayvanlara tecavüz eden sapıklar da var...

Çocuklara çok ilgi gösterip onlara karşı sapkın düşünceleri olan Allah'ın belaları pislikler bile var. Yıllar önce müge'de çıkmıştı. 3 yaşındaki çocuk kaybolmuştu adını unuttum. Müge himmet diye bir adam şüphelendi bütün köylü himmet köyümüzün en saf insanı çocukları çok sever demişlerdi de sonra o şerefsiz çıkmıştı.

Yani hayvan sever oluşundan çocukları çok seviyor oluşundan çok iyi merhametli sonucuna varamıyoruz malesef ki...

En başta da dediğim gibi konu sahibine tanımadığın biriyle nasıl ilk buluşmada sevişip yanında güvenle uyursun tedirginliği sormak onlara göre anormal çünkü onlar tanımadığın kısmını yok sayıp sevişmeye odaklanmışlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…