-
- Konu Sahibi loreleichan
Şaka yaptım ya, gülün diye...sosyal medyada gobegını kasıya kasıya ınsanlara dm den yurumek ıle
bosanıp baskasıyla evlenmek arasındakı baglantı ?
Seni kırmayıp ben güldümŞaka yaptım ya, gülün diye...
Biri bana ilk buluşmada seviştiği için öldürülen bir kadın haberi bulabilir mi? Ben inceledim bulamadım. Hep tanıdıkları insanlar, sevgilileri/kocaları falan tarafından öldürülmüş kadınlar. Yoktur demiyorum mutlaka vardır bir iki örnek ama haber olmamış bile.Bence K.K bi altyapi olustursun kendi icinde.Ismi de İlk Buluşmadan Sevismeye karsi kadınlar olsun.İnsanları yargılamayın.Sen sevişmezsin, o sevişir .Kendi bilecegi iş.Bana ilişkin cok da güzel ilerliyor gibi geldi konu sahibi.Üzülmeyecegini düsünüyorsan ,akışa bırak.Herşey tam da olması gerektiği gibi.
İşte, hep ondan mutsuzsak demek.Bir de arkadaşlar her ilişki pastanede muhallebi kaşıklayarak ve çay içerek başlamıyor
Seven insan dokanmazİşte, hep ondan mutsuzsak demek.İlk günden hoopp afedersin. İki laflarından biri '' mutsuzsunuz'', bu bir tesadüf olamaz.
Tokanıyorsa kessin bi mokluk vardır, bir gün elbet kendini gösterir, ahhh dersin iş işten geçmiş olur.Seven insan dokanmaz
Sana dokanan başkasına da dokanır. Evli olman bile kurtarmaz o derece bir dokanma aşkıTokanıyorsa kessin bi mokluk vardır, bir gün elbet kendini gösterir, ahhh dersin iş işten geçmiş olur.
Senle evlenen başkası ile de evlenir.Sana dokanan başkasına da dokanır. Evli olman bile kurtarmaz o derece bir dokanma aşkı
Bol bol sevişmek lazımİşte, hep ondan mutsuzsak demek.İlk günden hoopp afedersin. İki laflarından biri '' mutsuzsunuz'', bu bir tesadüf olamaz.
Evet ben ondan duymak istedimDedi ya gıı otelde yapmislar İstegoruntuludede görüntülü yapiyolardi zaar
Up’ına upBiri bana ilk buluşmada seviştiği için öldürülen bir kadın haberi bulabilir mi? Ben inceledim bulamadım. Hep tanıdıkları insanlar, sevgilileri/kocaları falan tarafından öldürülmüş kadınlar. Yoktur demiyorum mutlaka vardır bir iki örnek ama haber olmamış bile.
Biri bana ilk buluşmada seviştiği için öldürülen bir kadın haberi bulabilir mi? Ben inceledim bulamadım. Hep tanıdıkları insanlar, sevgilileri/kocaları falan tarafından öldürülmüş kadınlar. Yoktur demiyorum mutlaka vardır bir iki örnek ama haber olmamış bile.
Bebek yüzlü katiller yok mu?hatta büyük kısmı yakışıklı,kibar,iyi işi olan,konuşmasını bilen ,karizmatik değil mi? Bugünlerde çok seri cinayet filmleri izliyorumevet haklısınız öyle bi insan değil ama hiç ne kadar merhametli olduğunu gördüm sokak hayvanlarından ailesindden falan bu yüzden güvendim sanırım
Buradaki olaya neden destek veriyorlar biliyor musun? Çünkü sevişmek onlara göre yemek yemek, su içmek gibi bişeydunyada bırsuru ornek var ulkemızde kac kız otel odasının penceresınden asagı atıldı...
ınsanların ne oldugunu anlamak zor... yuz yuze tanıstıgını ,bıldıgını bıle zor tanırken ekstra rısk almak macera heyecan aramak su zamanda ozellıkle cok tehlıkelı...
netden tanısıp arkadas oldugum ,evımde agırladıgım ınsanlar yok mu var
ama seneeeeleeeerrrce gorustum tum aılesıyle tanıstım zaman tanıdım
komsuluk bıle yapamam ,komsularıma guvenmem ne cıkacakları bellı olmaz dıyenler kısa sure netde konusmus bır adamla otelde bulusup sevısmeyı normal gormus