Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradaki olaya neden destek veriyorlar biliyor musun? Çünkü sevişmek onlara göre yemek yemek, su içmek gibi bişey 🤣 konu sahibinin karşıdaki adamı tanıyıp tanımadığına takılmıyorlar seviştin mi yürü be kim tutar seni diye sırtını sıvazlıyorlar.

Hiç bir haberde bir kere sevişti otel odasında ölü bulundu demez zaten. Yada hiç bir katil bir kere seviştiğim kadını öldürmek istedim öldürdüm demez sevgilimdi kıskandım der beni aldattı der ki indirim alabilmek için.

Şu zamanda yoldan geçen hiç tanımadığımız biri tarafından bile sokak ortasında doğranma ihtimalimiz varken ne cesaret otel odasında biriyle kalmak.

Ayrıca konu sahibi şey yazmış "hayvan sever" hayvan sever gibi görünüp o hayvanlara tecavüz eden sapıklar da var...

Çocuklara çok ilgi gösterip onlara karşı sapkın düşünceleri olan Allah'ın belaları pislikler bile var. Yıllar önce müge'de çıkmıştı. 3 yaşındaki çocuk kaybolmuştu adını unuttum. Müge himmet diye bir adam şüphelendi bütün köylü himmet köyümüzün en saf insanı çocukları çok sever demişlerdi de sonra o şerefsiz çıkmıştı.

Yani hayvan sever oluşundan çocukları çok seviyor oluşundan çok iyi merhametli sonucuna varamıyoruz malesef ki...

En başta da dediğim gibi konu sahibine tanımadığın biriyle nasıl ilk buluşmada sevişip yanında güvenle uyursun tedirginliği sormak onlara göre anormal çünkü onlar tanımadığın kısmını yok sayıp sevişmeye odaklanmışlar.
Bak Louder Louder az geride bir istatistik atmış, kadınları en yakınındakiler öldürüyor, en çok da yıllardır tanıdıkları kocaları, hani şu onunla sevişmenin bile kutsal olduğu.

Bu yazdıklarınızı sevgili olanlar yaşamıyor mu zaten? Biz sevgili değiliz deyince ne değişiyor anlamadım

bunun adı friends with benefits oluyor.
adını koyup sorumluluk almamak ama sevgili gibi sinemaya gitmek, dolaşmak, hatta arkadaşlarla tanışmak vs oluyor.
bende geçenlerde bir arkadaşımın randevusundan sonra anlattıklarından öğrendim.

Selam kızlar. Ben 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ankarada oturuyorum. 4 aydır whatsapptan konuştuğum bir çocuk vardı istanbulda kendisi. Udemy eğitimi almıştım ondan internet üzerinden instagramdan eklemiştim tesadüfen bir oyunla ilgili hikayesine cevap atınca konuşmaya başladık flörtleşerek konuşuyorduk hep. Bu 4 ay içinde beniim başka flörtlerim oldu zaten bundan önceki uzak ilişkimde aldatılmıştım bu çocuğa öyle büyük şeyler hissetmek istemedim o yüzden. Ama bir kaç hafta önce ankaraya geldi bi semirden. Otel tutmştu birlikte kalalım falna dedi olur dedim. Çok sevimli ilerledi her şey birlikte playlist yaptık, tişörtünü verdi, konuştuk gülüştük. Zaten şimdiye kadar bu kadar uyumlu olduğum biri olmamıştı konuşuruken anın büyüsüyle seviştik. Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak için acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim ben de öyle hissediyorum dedi. El ele tutuştuk, gezdik hep düşünceli davrandı bana. Sürekli görüntülü konuşuyoruz günaydın iyi geceler mesajı falan hep atıyoruz canım bitanemli de konuşuyoruz ama sevgili değiliz işte. Bu çocuk sevgili olmak ister mi bilmiyorum ben başta istemiyodum ama başkasıyla sevgili olursa diye de korktum çok hoşlanıyorum çünkü. 2 hafta sonra sınavlarım bittiğinde tura katılacağız 2 günlük. Acaba açıkca neler hissettiğimi söylesem mi yoksa korkutur muyum benimle sevgili olmak mı yoksa fuckbuddy gibi takılmak mi istiyor aafta kaldım.

Mezhebimle ilgili bir yorumlar da yazılmış, öncelikle ben müslüman bir ailede büyümedim böyle bir inancım da yok ailem çok rahat insanlar. Bunu göz önüne alarak yorum yapabilirseniz sevinirim.
ben anlamadım kı baya sevgili gibisiniz . ne yaşadığınız yada neye ınandıgından çok zaten sevgilisiniz . kesinlikle konuş ve bır sonuca bağla

Yaaa.:KK36: İş çıkışları yorgun argın yola çıkıyordu, gözümde canlanan senaryoları sen de iyi bilirsin öyleyse adjkdh😂

En güzeli de bu kadar yeni bir ilişkide hiç düşünmeden, korkmadan evet diyebilmek.❤️

Ne ilişkiler var yıllanmış, evet demekten korkutan, evlilikten soğutan. 🤷🏻‍♀️
İnşallah evliliğimizin sürekliliğinde daimi olur bu güzellik 🙏🙏🙏

Konu sahibi online eğitim almış bu kişiden, o eğitimden sonra sosyal medyadan eklemiş, sonra mesajlaşmaya başlamışlar, direkt hikayesine 🔥 attım olayı yok. Dediğiniz riskler yine var ama şuana kadar sağ salim gelmişler, bundan sonrası için fikir istiyor bizden. Bu çocukla olmadı derse, bak bunda bişey olmadı diye gözü karalık yapma, dikkatli ol deriz.

Sevgili konu sahibi, ben ilişkilerimde hep ne hissettiğimi, ne beklediğimi çatır çatır söylemiş biriyim. Bunları söylerken bir sürü olasılığı göze alıp konuştuğum için çok pişmanlık yaşamadım. Biterse biter, bitmezse benim ne istediğimi bilir diye düşündüm. Eşimle ilk buluşmada sevişmiştim, ama aramızda mesafe olduğu için sevgili olmayız orada kalır aramızdaki şey sanmıştım, kalmadı. Birkaç buluşmadan sonra seviştiğim, sonra heryerden engelleyip, kaçtığım adamda oldu. Bu işlerde kesin doğru yol yok yani, gidişata göre tartman lazım karşındakini. Açıkça mı konuşursun, ima mı edersin senin bileceğin iş. Bir şekilde netleştirmen lazım ama, yoksa sen mutsuz olacaksın belli.
Evet bu sekilde gerceklesti hatta ben yazmistim hikayesine oyle eklemisti beni benim de kotu bir niyetim yoktu online ders aldigim hocalara soruyorum sosyal medyadan sorular zaten normalde de. Haklisiniz acikca konusmam gerekiyor sanirim.

Buradaki olaya neden destek veriyorlar biliyor musun? Çünkü sevişmek onlara göre yemek yemek, su içmek gibi bişey 🤣 konu sahibinin karşıdaki adamı tanıyıp tanımadığına takılmıyorlar seviştin mi yürü be kim tutar seni diye sırtını sıvazlıyorlar.

Hiç bir haberde bir kere sevişti otel odasında ölü bulundu demez zaten. Yada hiç bir katil bir kere seviştiğim kadını öldürmek istedim öldürdüm demez sevgilimdi kıskandım der beni aldattı der ki indirim alabilmek için.

Şu zamanda yoldan geçen hiç tanımadığımız biri tarafından bile sokak ortasında doğranma ihtimalimiz varken ne cesaret otel odasında biriyle kalmak.

Ayrıca konu sahibi şey yazmış "hayvan sever" hayvan sever gibi görünüp o hayvanlara tecavüz eden sapıklar da var...

Çocuklara çok ilgi gösterip onlara karşı sapkın düşünceleri olan Allah'ın belaları pislikler bile var. Yıllar önce müge'de çıkmıştı. 3 yaşındaki çocuk kaybolmuştu adını unuttum. Müge himmet diye bir adam şüphelendi bütün köylü himmet köyümüzün en saf insanı çocukları çok sever demişlerdi de sonra o şerefsiz çıkmıştı.

Yani hayvan sever oluşundan çocukları çok seviyor oluşundan çok iyi merhametli sonucuna varamıyoruz malesef ki...

En başta da dediğim gibi konu sahibine tanımadığın biriyle nasıl ilk buluşmada sevişip yanında güvenle uyursun tedirginliği sormak onlara göre anormal çünkü onlar tanımadığın kısmını yok sayıp sevişmeye odaklanmışlar.
Kime ne kim
Kimle sevismis😐😂 yani kiz buraya konu acmis fikrimizi belirtiyoruz, yazdigimizdan niyetimizi anliyolar vay beaaa😐😂 sorun evlilikten once sevismesiymis.. diyelimki bize gore oyle, ki oyle olanida yazariz niye yazmayayalim? Herkes evlenmeden once sevismek zorunda degil…eskiden ilk bulusmada kalabalik yere gidin denirdi, niye denirdi acaba🙄 once bi tani diye… yoksa eskortlarda zaten ilk seferde yapiyor.. ama onlar genelde kendi baslarina yapmiyo bu isleri.. arkalarinda baska insanlar oluyor o yuzden can guvenligi acisindan daha guvende oluyorlar. Bu sitede bazi kadinlar sevismeye kafayi takmis bence😐😂

Bak Louder Louder az geride bir istatistik atmış, kadınları en yakınındakiler öldürüyor, en çok da yıllardır tanıdıkları kocaları, hani şu onunla sevişmenin bile kutsal olduğu.
Gördüm ama evet en çok kocası... ikinci de eski erkek arkadaş oluyor. Erkek arkadaşların hepsi yıllardır sevgili olanlar olmuyor birlikte olduktan sonra öldürülenlerde var. Özellikle sırf karısına yakalanmaktan korkup sadece cinsellik için başkalarıyla olanlar var. O kızları öldürenler savunmasında sevgilimdi diyor ama sevgili olmuyor sadece cinsellik için birlikte oluyor. Karşıdaki kız da para için...

Sevişip sevişmemesi sorun değil ilk buluşmada sevişip uyumaktan bahsediliyor. Yılların programcısı araştırmacı gazeteci müge anlı bile genç kızlarımıza sesleniyorum diye bu konularda çok şeyler söyledi kendinizi kullandırmayın diye...

Konu sahibi yerine en çok değer verdiğin bir kız çocuğunu düşün. Sana otel odasında netten tanıştığı biriyle ilk buluşma da seviştiğini söylüyor gerçekten tedirgin olmaz mısın?

bence hislerini söylemek için acele etme bi bak, gözlemle. onda da bişeyler varsa kendiliğinden gelir zaten. hayatında ne kadar istiyor, sen onu ne kadar isteyeceksin biraz daha zaman geçirmenizde fayda var. belki bir hareketinden soğuyacaksın zaman geçirdikçe yani. bunlar tatlı heyecanlar, tadını çıkar. uzaktan ilişki de zor ayrıca. eğer sana karşı hisleri varsa gidip de başkasıyla sevgili olmaz zaten. erkekler avcı ruhlu oldukları için ne kadar hislerin olsa da sen açılmak, deyim yerindeyse duygusal anlamda ona kendi ayağınla gitmek yerine onun sana gelmesini bekleyebilirsin. zaten istiyorsa emin ol koşa koşa gelir. bir de sana tavsiye mesela cinsellik haricinde sana ne kadar zaman ayırıyor ve önem veriyor bence bu da çok önemli. tamam şimdi sen hisler dedin duygular dedin kendini biliyorsun ama onu bilmiyoruz. bakalım ona göre ilişkiniz cinselliğe dayalı bişey mi yoksa karşılıklı hoşlantıya dayalı bişey mi? çünkü sadece cinselliğe dayanırsa fb olunuyor yani. iki insan arasında çekim varsa cinsellik çok normal tabii ama cinsellik haricinde geçirdiğiniz zaman ne durumda ona bakmalısın. şu da var erkekler sırf seks için mükemmel şekilde aşık, hoşlanıyor rolü yapabiliyorlar. bazı adamlar sırf onu yaşayana kadar sevgili gibi, hoşlanıyor gibi davranıyor. kendi amacına ulaştıktan sonra da fazla önemsemiyor falan. yanlış anlama konuyu kullanılma gibi bi saçmalığa bağlamayacağım zira seks karşılıklı yapılan bişey, kimse kimseyi kullanmış olmuyor ama biraz hislerini anlayabilirsen gidişata öyle karar verirsin.
Anladimm tesekkur ederim tavsiyeniz icin bir muddet hareketlerini gozlemleyecegim o halde

Gördüm ama evet en çok kocası... ikinci de eski erkek arkadaş oluyor. Erkek arkadaşların hepsi yıllardır sevgili olanlar olmuyor birlikte olduktan sonra öldürülenlerde var. Özellikle sırf karısına yakalanmaktan korkup sadece cinsellik için başkalarıyla olanlar var. O kızları öldürenler savunmasında sevgilimdi diyor ama sevgili olmuyor sadece cinsellik için birlikte oluyor. Karşıdaki kız da para için...

Sevişip sevişmemesi sorun değil ilk buluşmada sevişip uyumaktan bahsediliyor. Yılların programcısı araştırmacı gazeteci müge anlı bile genç kızlarımıza sesleniyorum diye bu konularda çok şeyler söyledi kendinizi kullandırmayın diye...

Konu sahibi yerine en çok değer verdiğin bir kız çocuğunu düşün. Sana otel odasında netten tanıştığı biriyle ilk buluşma da seviştiğini söylüyor gerçekten tedirgin olmaz mısın?
Kocaya göre o sevgili denenler çok az bir oran ama. Mahkemelerde birbirine sonsuz güvenen insanların dosyaları var hep, yabancı ile olsa olsa alacak verecek kavgası.

Bence K.K bi altyapi olustursun kendi icinde.Ismi de İlk Buluşmadan Sevismeye karsi kadınlar olsun.İnsanları yargılamayın.Sen sevişmezsin, o sevişir .Kendi bilecegi iş.Bana ilişkin cok da güzel ilerliyor gibi geldi konu sahibi.Üzülmeyecegini düsünüyorsan ,akışa bırak.Herşey tam da olması gerektiği gibi.
Tesekkur ederim dediginiz gibi zamana birakacagim bir muddet daha

neden bu kadar agresif yaklaştığınızı anlayamadım, instadan değil telefondan konuşuyoruz arayıp soruyoruz sürekli. Takılmak istese daha yakınlarından birini bulur diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi de olabilir. Sadece herkesi kendiniz gibi görmemenizi öneririm çevremde tinderdan tanışıp sevişip evlenen birbirlerine çok bağlı olan insanlar var.

bir örnek de benim buna.
takılmayın, sizin özeliniz. başkalarına zarar vermiyorsunuz sonuçta.
4 ay muhabbet edip tanıdığınıza ikna olmuşsunuz ve güvenip beraber olmuşsunuz.
tercihiniz 1 night stand de olabilirdi.
herkesin algısı başka.
siz süreci gözlemleyin. uzaklaştı mı yoksa aynı mı enerjisi. bu size ipucu verir.

Hanımlar yorum yapanlar üslupsuz yazmadığı, hakaret etmediği, aşağılamadığı sürece kendi bakış açısını, düşüncesini yazabilir, neden herkes kendi gibi düşünmeyenle dalga geçip kendi fikrini dayatıyor ?
Kimi tanışır tanışmaz birlikte olur, kimi uzaktan uzağa flört eder, kimi hemen evlenmek ister, kimi evlilik düşünmez, kimi hiç kimseyi takmadan hayatı dilediği gibi yaşamak ister.

Hayır cidden anlamıyorum sizleri, fikriniz yazarsın sana uymayan fikre dayatma yapmazsın, konuları açan üyeler zaten kendilerine uygun buldukları görüşleri tavsiyeleri alıyor diğerlerini pas geçiyor, nedir bu illa benim dediğim mantıklı diğerleri mi at çöpe tavrınız.

Düşüncelere saygı duymayı, hadi saygı duymuyoruz herkesin fikri kendine demeyi öğrenemedik gitti.

keske goygoyunuzu ozel mesajla yapsanızda herkes yorumlarını rahatlıkla yazabılse

netden yenı tanıstıgı adamla otelde bulusup ılıskı yasamanız tehlıkelı deyısımızın altında bıle kompleks yapıp ,aslında konu sahıbını dusunuyor gıbı yapıp duyar kasıyorlar demenızı hakaret olarak algılıyorum kendı adıma...

ıstedıgınızle sevısın arkadas sıze sevısmeyın dıyen mı var
ama tehlıkelı sularda yuzmeyın dıyebılırız bunu demeye ınsan olarak hakkımız var
yıne haberlerde bır kadın daha 20 parcaya ayrıldı
varılde yakıldı
cope atıldı
otel penceresınden atıldı haberı ızlemeyeyım ama ! bunu da ıstemıyoruz bu kadar basıt

artık konulara yorum yaparken bazı ısımlerı gozlerımızle tarayıp oh cok sukur bu konuda yok ,yorum yazabılırız nasılsa agda gıbı sundurup duran olmayacak demeye basladık

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X