Konu sahibi online eğitim almış bu kişiden, o eğitimden sonra sosyal medyadan eklemiş, sonra mesajlaşmaya başlamışlar, direkt hikayesine
attım olayı yok. Dediğiniz riskler yine var ama şuana kadar sağ salim gelmişler, bundan sonrası için fikir istiyor bizden. Bu çocukla olmadı derse, bak bunda bişey olmadı diye gözü karalık yapma, dikkatli ol deriz.
Sevgili konu sahibi, ben ilişkilerimde hep ne hissettiğimi, ne beklediğimi çatır çatır söylemiş biriyim. Bunları söylerken bir sürü olasılığı göze alıp konuştuğum için çok pişmanlık yaşamadım. Biterse biter, bitmezse benim ne istediğimi bilir diye düşündüm. Eşimle ilk buluşmada sevişmiştim, ama aramızda mesafe olduğu için sevgili olmayız orada kalır aramızdaki şey sanmıştım, kalmadı. Birkaç buluşmadan sonra seviştiğim, sonra heryerden engelleyip, kaçtığım adamda oldu. Bu işlerde kesin doğru yol yok yani, gidişata göre tartman lazım karşındakini. Açıkça mı konuşursun, ima mı edersin senin bileceğin iş. Bir şekilde netleştirmen lazım ama, yoksa sen mutsuz olacaksın belli.