Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İnanır mısın dm’den gelen hiçbir mesaja dönmedim şu ana kadar, biiir sürü ortak arkadaş vardı eklediğinde, baktım sima çok hafif tanıdık gibi ama değil gibi de. Onayladım, mesajına da cevap verdim kader işte. Meğer lisede aynı okuldaymışız ama tanışmıyoruz. Zırt pırt yaşadığım şehre gelmekten bir gün kaza maza yapacak diye korktum, 3 ay sonra evlendik.

Lütfen hissettiklwrine dair artık daha fazla konuşma
Bırak bundan sonra onun görevi onun sırası içinde tutabilirsin, geri adım atmasına sebep olma
Zaten popüleri var diye kendilerini hep avantajlı görüyorlar.. o öyle biri değil ya bunu hakediyor dersin. Hayatının şokunu yaşarsın yapma bence sus, o konussun.

Udemy nedir bu arada

Resmen aynı hikaye .
Lisede aynı okulda olmak dışında ....
Bende yaşadığım şehre gelmekten kaza yapacak diye korkudan can cekisirken 4 buçuk aylık oluvermisiz teklif geldi evlendik hemen

Madem sen de takılmak istiosun takılın iste.Cok da kasmamak lazım.Adamin boğazına ilk günlerden biz neyiz diye cokmenin manası yok.Fuckbody ise de fuckbody olsun ucunda ölüm yok ya.En fazla bitirirsiniz.Zaten en başında siz solemissiniz ciddi bişey istemediğinizi.

Mesela neden olmaz ciddi ilişki?
İlk buluşmada seviştiğim insandan evlenme teklifi almıştım ben 1 sene sonra. Ama evlenmek istemediğiM için ayrıldık.
Evlenmek istememek de ilk görüşmede sevişmek de bir ilişkiyi ciddiyetsiz yapmaz. O ne demekse artık

Ayrıca konu sahibinin ciddiyete gelemediği sonucuna hangi engin tecrübeyle vardınız?
Ne kadar kesin yargılarınız var. İnsan arada gri mri arıyor

Açıkça meler hissettiğini söylemelisin. Her zaman dürüstlük en iyisidir. Beklentin daha fazlasıyken bu şekilde devam etmek seni uzun vadede daha çok üzecektir. En baştan zaten acele etmek istemiyorum demişsiniz, hiç olmaz dememişsiniz, şimdi de duygularınız yoğunlaşmış, zamanı gelmiş.

Açık ilişki nedir

E o zaman bugün sizinle evlenen yarın başkasıyla da evlenir

Issız adam volume 2. Valla bu kadar geniş ilişkiler bana göre degil bana cahil deyin geri kafalı deyin, sevişmeye karşı değilim ama daha sevgili bile olamadan sevişmek gir gir gecmek almiyim kalsın. Adam da takılıyor işte nasılsa hesap vermeyeceği birini bulmuş istediğini de sorumluluk almadan alabiliyor neden sevgili olsun ki ?

arkadaslar ınsanların yorumlarıyla neden dalga gecıyorsunuz kısıler buraya kendı dusuncelerını ve kendı yasadıgı dogruyu esas alarak yorum yapıyor ,sızın onayınızdan gecmek zorunda degıl kı her fıkır?

ınternetden kısa suredır tanıstıgı kısıyle daha ılk bulusmada sevıstıkten sonra ben sevgılı olmak ıstemıyorum dıyen bır arkadasa kendını tehlıkeye atıyorsun o otel odasından tek parca halınde cıktıgına sukret de denılebılır.
en bastan boyle dedın sımdı nıye çark ettın sevgılılık ıstemıyorum demıyormuydun sırf adamın gozune sırın mı gorunmek ıstedın baskı altında hıssetmesın dıye mı de dıyebılır
sen boyle yaklastıgın ıcın adam senınle sevgılı olsa bıle ılıskıyı daha ılerıye tasımak ıstemeyedebılır.
belkı sen boyle bır ılıskıde bazı soru ısaretlerıyle ılerıye tasımak ıstemeyebılırsın denılebılır?

denılebılır bu soruların hepsı bu cumlelerın hepsı kurulabılır?

sans eserı bazıları evlendı dıye aman ne mutlu herkesınkı oyle olacak dıye kayde yok? otel odasının penceresınden atılanlarda var ? sen zaten boyle bır kızsın senınle ne sevgılı olacam ya deyıp sırf ılıskı kurmak derdınde olan sinir oynatanlarda var ? hayatımızı nasıl yasarsak kendımıze neyı cagırırsak onunla karsılasma oranımız daha da artar bazı seylerde daha dıkkatlı olmak lazım , daha duzgun tanımadıgımız bır ınsanla otel odasında bulusup ben sevgılı olmak ıstemıyorum dıye sevısmek ne zamandan berı mezıyet oldu ? bunu normal gormuyorum demek ne zamandan berı gerıcılık

allah allah ya

evet haklısınız öyle bi insan değil ama hiç ne kadar merhametli olduğunu gördüm sokak hayvanlarından ailesindden falan bu yüzden güvendim sanırım
bır ınsanın ıyı olup olmadıgını maalesef bu sekılde anlayamazsınız buyuk yanılgı...
sokak hayvanlarına merhametlı her kısı ıyı, aıle ılıskısı guzel olan herkes dogru bırı demek degıl. bence bıraz daha tanıyın acele etmeyın daha oncekı ılıskılerımden dolayı sıkıntı yasadım sevgılılık ıstemıyordum dedınız. daha kısa suredır gorusuyorsunuz. kısının karakterını cozecek onun bazı yanlarını gorecek seylerı daha yasamadınız. zamana bırakın bence

normalde cogu ınsan ınternetde tanıstıgım pek tanımadıgım bırıyle otel odasında bulustum sevıstım dıyene
,canındanda mı korkmuyorsun, dunyadan haberın mı yok ,neler oluyor hemen bu kadar guvenıp hemen bu kadar kalbını acma 4 ay bıle cok kısa sure bırını tanımak ıcın der

bende sızın gıbı dusunuyorum bana dm atan baskasına da atıyordur herkese atıyordur bakalım kım cıkacak karsıma dıye... guven duymak zor.

Ama netten tanismayanlrda netten aldatabilir. Yani bence biraz kisilik meslesi

Konu sahibine; siz baya sevgili gibisinz yani illa sevgiliyiz demenis gerekmiyor

Ama acaip rahatsiniz.. herifle yeni tanismissin hemen beraber kalmissin. Cok kotu biride cikabilirdi,..nasil guvendin?

Konu sahibine; siz baya sevgili gibisinz yani illa sevgiliyiz demenis gerekmiyor

Ama acaip rahatsiniz.. herifle yeni tanismissin hemen beraber kalmissin. Cok kotu biride cikabilirdi,..nasil guvendin?
dur sımdı senı çiğ çiğ yıyecekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…