- 4 Ocak 2022
- 52
- 64
- 3
- Konu Sahibi loreleichan
-
Aynen böyle yap konu sahibi :)Bu sevgililik değil mi ya
basbaya sevgili gibisiniz işte
AMa resmi sevgili değiliz diyorsanız kasmadan görüştüğünüz de sevgili olduk gibi artık ne dersin diye sevimli sevimli bı laf atın bakalım.
Önce böyle söylemişsin.Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak için acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim ben de öyle hissediyorum dedi.
Şimdi de bunu istiyorsun. Adamın kafasında ilk alıntıladığım cümleler geziyor şu an.Acaba açıkca neler hissettiğimi söylesem mi yoksa korkutur muyum benimle sevgili olmak mı yoksa fuckbuddy gibi takılmak mi istiyor aafta kaldım.
Sevgililik resmiyete dökülüyor mu ki ya, belge falan mi aliniyorBu sevgililik değil mi ya
basbaya sevgili gibisiniz işte
AMa resmi sevgili değiliz diyorsanız kasmadan görüştüğünüz de sevgili olduk gibi artık ne dersin diye sevimli sevimli bı laf atın bakalım.
Bende yazacaktım sevgili olmadık derken çıkma teklifi etmedi mi diye ama yaşım belli olur diye sormadım"Benimlen çıkar mısın" demediyse sevgili olmayın
Çıkma teklifi işte ya illaSevgililik resmiyete dökülüyor mu ki ya, belge falan mi aliniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?