Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak Louder az geride bir istatistik atmış, kadınları en yakınındakiler öldürüyor, en çok da yıllardır tanıdıkları kocaları, hani şu onunla sevişmenin bile kutsal olduğu.

Bu yazdıklarınızı sevgili olanlar yaşamıyor mu zaten? Biz sevgili değiliz deyince ne değişiyor anlamadım

bunun adı friends with benefits oluyor.
adını koyup sorumluluk almamak ama sevgili gibi sinemaya gitmek, dolaşmak, hatta arkadaşlarla tanışmak vs oluyor.
bende geçenlerde bir arkadaşımın randevusundan sonra anlattıklarından öğrendim.

ben anlamadım kı baya sevgili gibisiniz . ne yaşadığınız yada neye ınandıgından çok zaten sevgilisiniz . kesinlikle konuş ve bır sonuca bağla

İnşallah evliliğimizin sürekliliğinde daimi olur bu güzellik

Evet bu sekilde gerceklesti hatta ben yazmistim hikayesine oyle eklemisti beni benim de kotu bir niyetim yoktu online ders aldigim hocalara soruyorum sosyal medyadan sorular zaten normalde de. Haklisiniz acikca konusmam gerekiyor sanirim.

Kime ne kim
Kimle sevismis yani kiz buraya konu acmis fikrimizi belirtiyoruz, yazdigimizdan niyetimizi anliyolar vay beaaa sorun evlilikten once sevismesiymis.. diyelimki bize gore oyle, ki oyle olanida yazariz niye yazmayayalim? Herkes evlenmeden once sevismek zorunda degil…eskiden ilk bulusmada kalabalik yere gidin denirdi, niye denirdi acaba once bi tani diye… yoksa eskortlarda zaten ilk seferde yapiyor.. ama onlar genelde kendi baslarina yapmiyo bu isleri.. arkalarinda baska insanlar oluyor o yuzden can guvenligi acisindan daha guvende oluyorlar. Bu sitede bazi kadinlar sevismeye kafayi takmis bence

Bak Louder az geride bir istatistik atmış, kadınları en yakınındakiler öldürüyor, en çok da yıllardır tanıdıkları kocaları, hani şu onunla sevişmenin bile kutsal olduğu.
Gördüm ama evet en çok kocası... ikinci de eski erkek arkadaş oluyor. Erkek arkadaşların hepsi yıllardır sevgili olanlar olmuyor birlikte olduktan sonra öldürülenlerde var. Özellikle sırf karısına yakalanmaktan korkup sadece cinsellik için başkalarıyla olanlar var. O kızları öldürenler savunmasında sevgilimdi diyor ama sevgili olmuyor sadece cinsellik için birlikte oluyor. Karşıdaki kız da para için...

Sevişip sevişmemesi sorun değil ilk buluşmada sevişip uyumaktan bahsediliyor. Yılların programcısı araştırmacı gazeteci müge anlı bile genç kızlarımıza sesleniyorum diye bu konularda çok şeyler söyledi kendinizi kullandırmayın diye...

Konu sahibi yerine en çok değer verdiğin bir kız çocuğunu düşün. Sana otel odasında netten tanıştığı biriyle ilk buluşma da seviştiğini söylüyor gerçekten tedirgin olmaz mısın?

Anladimm tesekkur ederim tavsiyeniz icin bir muddet hareketlerini gozlemleyecegim o halde

Kocaya göre o sevgili denenler çok az bir oran ama. Mahkemelerde birbirine sonsuz güvenen insanların dosyaları var hep, yabancı ile olsa olsa alacak verecek kavgası.

Tesekkur ederim dediginiz gibi zamana birakacagim bir muddet daha

bir örnek de benim buna.
takılmayın, sizin özeliniz. başkalarına zarar vermiyorsunuz sonuçta.
4 ay muhabbet edip tanıdığınıza ikna olmuşsunuz ve güvenip beraber olmuşsunuz.
tercihiniz 1 night stand de olabilirdi.
herkesin algısı başka.
siz süreci gözlemleyin. uzaklaştı mı yoksa aynı mı enerjisi. bu size ipucu verir.

Hanımlar yorum yapanlar üslupsuz yazmadığı, hakaret etmediği, aşağılamadığı sürece kendi bakış açısını, düşüncesini yazabilir, neden herkes kendi gibi düşünmeyenle dalga geçip kendi fikrini dayatıyor ?
Kimi tanışır tanışmaz birlikte olur, kimi uzaktan uzağa flört eder, kimi hemen evlenmek ister, kimi evlilik düşünmez, kimi hiç kimseyi takmadan hayatı dilediği gibi yaşamak ister.

Hayır cidden anlamıyorum sizleri, fikriniz yazarsın sana uymayan fikre dayatma yapmazsın, konuları açan üyeler zaten kendilerine uygun buldukları görüşleri tavsiyeleri alıyor diğerlerini pas geçiyor, nedir bu illa benim dediğim mantıklı diğerleri mi at çöpe tavrınız.

Düşüncelere saygı duymayı, hadi saygı duymuyoruz herkesin fikri kendine demeyi öğrenemedik gitti.

keske goygoyunuzu ozel mesajla yapsanızda herkes yorumlarını rahatlıkla yazabılse

netden yenı tanıstıgı adamla otelde bulusup ılıskı yasamanız tehlıkelı deyısımızın altında bıle kompleks yapıp ,aslında konu sahıbını dusunuyor gıbı yapıp duyar kasıyorlar demenızı hakaret olarak algılıyorum kendı adıma...

ıstedıgınızle sevısın arkadas sıze sevısmeyın dıyen mı var
ama tehlıkelı sularda yuzmeyın dıyebılırız bunu demeye ınsan olarak hakkımız var
yıne haberlerde bır kadın daha 20 parcaya ayrıldı
varılde yakıldı
cope atıldı
otel penceresınden atıldı haberı ızlemeyeyım ama ! bunu da ıstemıyoruz bu kadar basıt

artık konulara yorum yaparken bazı ısımlerı gozlerımızle tarayıp oh cok sukur bu konuda yok ,yorum yazabılırız nasılsa agda gıbı sundurup duran olmayacak demeye basladık

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…