Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Flört deniyor sanırım bu tür ilişkilere…Eğer hislerinizden eminseniz durumunuzun gidişatına göre beklentilerinizi açıkça söyleyebilirsiniz böylece vakit kaybetmezsiniz.
Flört adında 3 gün onla 5 gün bunla zevkini tatmin etmekten başka birsey degil.önceden genel evler varmış şimdi de flörtleşenler iğrençlik başka birsey degil

Selam kızlar. Ben 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ankarada oturuyorum. 4 aydır whatsapptan konuştuğum bir çocuk vardı istanbulda kendisi. Udemy eğitimi almıştım ondan internet üzerinden instagramdan eklemiştim tesadüfen bir oyunla ilgili hikayesine cevap atınca konuşmaya başladık flörtleşerek konuşuyorduk hep. Bu 4 ay içinde beniim başka flörtlerim oldu zaten bundan önceki uzak ilişkimde aldatılmıştım bu çocuğa öyle büyük şeyler hissetmek istemedim o yüzden. Ama bir kaç hafta önce ankaraya geldi bi semirden. Otel tutmştu birlikte kalalım falna dedi olur dedim. Çok sevimli ilerledi her şey birlikte playlist yaptık, tişörtünü verdi, konuştuk gülüştük. Zaten şimdiye kadar bu kadar uyumlu olduğum biri olmamıştı konuşuruken anın büyüsüyle seviştik. Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak için acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim ben de öyle hissediyorum dedi. El ele tutuştuk, gezdik hep düşünceli davrandı bana. Sürekli görüntülü konuşuyoruz günaydın iyi geceler mesajı falan hep atıyoruz canım bitanemli de konuşuyoruz ama sevgili değiliz işte. Bu çocuk sevgili olmak ister mi bilmiyorum ben başta istemiyodum ama başkasıyla sevgili olursa diye de korktum çok hoşlanıyorum çünkü. 2 hafta sonra sınavlarım bittiğinde tura katılacağız 2 günlük. Acaba açıkca neler hissettiğimi söylesem mi yoksa korkutur muyum benimle sevgili olmak mı yoksa fuckbuddy gibi takılmak mi istiyor aafta kaldım.

Mezhebimle ilgili bir yorumlar da yazılmış, öncelikle ben müslüman bir ailede büyümedim böyle bir inancım da yok ailem çok rahat insanlar. Bunu göz önüne alarak yorum yapabilirseniz sevinirim.
Çok tatlı bence her şey 💗 akışına bırak en güzeli. Çocuk nasıl yaklaşıyor, bu süreçte o da bi tık ciddileşti mi onu bi tart. O da sevgililik istiyordur belki. Akışına bırak bugünlerin keyfini çıkar. Çocuğun ne istediğini bilemeyiz biz burdan. Senin anlaman ya da açık açık sorman lazım.

Flört adında 3 gün onla 5 gün bunla zevkini tatmin etmekten başka birsey degil.önceden genel evler varmış şimdi de flörtleşenler iğrençlik başka birsey degil
Sevgiyi sevmeyi sevilmeyi iğrenç bulucak kadar kötü ne yaşadın sen. Herkesin yaşam biçimi kendisini ilgilendirir. Genel ev örneğinden anlaşıldığı üzere tek bir iğrençlik var o da sensin.

Sevgiyi sevmeyi sevilmeyi iğrenç bulucak kadar kötü ne yaşadın sen. Herkesin yaşam biçimi kendisini ilgilendirir. Genel ev örneğinden anlaşıldığı üzere tek bir iğrençlik var o da sensin.
Hahay 😆 asıl siz sevgiyi uçkurunuzla kıyasladığınızda için bu soruyu size soruyorum siz nasıl bi sevgisizlik yaşadınızda sevginin bedenle olacağına inanıyorsunuz.bu ne demek ya sevgili değiliz otelde kaldık baya seviştik vs mesebi geniş olmayanlar kendi çocuğu gibi düşünsün hanginiz kızınızı bi adamın otel odasında zevki olsun ister bu kadar basitleştirmeyin sonra bi afet oluyor aman yarrabbi sen bizi affet ayağına dökülüyor.normal mi bu konuşmalar

Hahay 😆 asıl siz sevgiyi uçkurunuzla kıyasladığınızda için bu soruyu size soruyorum siz nasıl bi sevgisizlik yaşadınızda sevginin bedenle olacağına inanıyorsunuz.bu ne demek ya sevgili değiliz otelde kaldık baya seviştik vs mesebi geniş olmayanlar kendi çocuğu gibi düşünsün hanginiz kızınızı bi adamın otel odasında zevki olsun ister bu kadar basitleştirmeyin sonra bi afet oluyor aman yarrabbi sen bizi affet ayağına dökülüyor.normal mi bu konuşmalar
Sevgi ruhla kalple bedenle olabilir. Sevgi değil de sevişmek diyelim o zaman hiç fark etmez. Aynı mesajımı sevgi yerine sevişmek ekleyip okuyun. Kadın erkek sevişti diye neden kadın adamın zevki olsun ya sen iyi misin. Kadın zevk almıyor mu. Adama iyilik olsun diye mi sevişiyorsun sen. Kadınlarda zevk alır senin ağırına gitsede. Karşılıklı yaşanan güzel bi an bu ne diye nefret kusuyorsunuz. Afet falan ne alaka böyle bi cehalet olamaz ya 🤦‍♀️ afetleri buna mı bağladın sen. Kime ne anlatıyorum ya sanki anlayabilme ihtimalin varmış gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X