Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haberleri de izlemiosun sanırım, hiç tanımadıgın biriyle hemen otel odasında ne işin vardı? Psikopatın teki çıksaydı?

Hem uzak ilişkiyi napıcaksın, çok mu seviyorsunuz zoru ya..Sen ank , o ist...Fuckbody bile olmaz yani 1-2 ayda 1 buluşup sevişeceksiniz bu mudur?

Normal
Mi
Daha tanimadigin biriyle beraber uyumak.. uyumak yari olum gibi birsey.. yani canini emanet ediyorsun bi nevi..herifler cete olsa bobregini alsalar, toplu tecavuz etseler.. sonra bana cok fazla muge izliyosun diyolar
dunyada bırsuru ornek var ulkemızde kac kız otel odasının penceresınden asagı atıldı...
ınsanların ne oldugunu anlamak zor... yuz yuze tanıstıgını ,bıldıgını bıle zor tanırken ekstra rısk almak macera heyecan aramak su zamanda ozellıkle cok tehlıkelı...

netden tanısıp arkadas oldugum ,evımde agırladıgım ınsanlar yok mu var
ama seneeeeleeeerrrce gorustum tum aılesıyle tanıstım zaman tanıdım

komsuluk bıle yapamam ,komsularıma guvenmem ne cıkacakları bellı olmaz dıyenler kısa sure netde konusmus bır adamla otelde bulusup sevısmeyı normal gormus

Konu sahibi online eğitim almış bu kişiden, o eğitimden sonra sosyal medyadan eklemiş, sonra mesajlaşmaya başlamışlar, direkt hikayesine attım olayı yok. Dediğiniz riskler yine var ama şuana kadar sağ salim gelmişler, bundan sonrası için fikir istiyor bizden. Bu çocukla olmadı derse, bak bunda bişey olmadı diye gözü karalık yapma, dikkatli ol deriz.

Sevgili konu sahibi, ben ilişkilerimde hep ne hissettiğimi, ne beklediğimi çatır çatır söylemiş biriyim. Bunları söylerken bir sürü olasılığı göze alıp konuştuğum için çok pişmanlık yaşamadım. Biterse biter, bitmezse benim ne istediğimi bilir diye düşündüm. Eşimle ilk buluşmada sevişmiştim, ama aramızda mesafe olduğu için sevgili olmayız orada kalır aramızdaki şey sanmıştım, kalmadı. Birkaç buluşmadan sonra seviştiğim, sonra heryerden engelleyip, kaçtığım adamda oldu. Bu işlerde kesin doğru yol yok yani, gidişata göre tartman lazım karşındakini. Açıkça mı konuşursun, ima mı edersin senin bileceğin iş. Bir şekilde netleştirmen lazım ama, yoksa sen mutsuz olacaksın belli.

Yaw insanlar psikopat.. daha dun biri konu acmisti ev sahibi cikin yoksa evi yakarim demis.. dusun bu adamin ismi cismi herseyi belli korku yok tehdite bak.

Insan komsusunun bile ne cikacagini bilemiyor evet.. dedigin gibi belli bir muddet tanisa ok diyecegiz ama daha cok kisa zaman olmus bu sekilde kalmak icin.

Aynen otel odasindan kacinci kattan atiliyolar. Ayni sekilde bi ev kiralamislardi sanirim kizin birine toplu tecavuz etmediler
Mi? Kiz intihar etti sanirim. Bunun gibi bir suru ornek var Turkiyede. Bu kadar kotu ornek varken bunu normal karsilamak anormalliktir asil.

en son yaşaman gereken şeyi ta baştan yaşadığın için o ilişki olmaz canım hangi dinden olursan ol erkekler hep aynıdır ulaşmaya çalışmak ister . o zaman çok değerli olursun.daha görüşme ve bir daha evlenmeden böyle şeylere kalkışma tavsiyem.

dunyada bırsuru ornek var ulkemızde kac kız otel odasının penceresınden asagı atıldı..
Ama orada patron- çalışan ilişkisini kullanarak zorla alıkoyma, sonrasında tecavüz vardı. Sapla samanı karıştırmak gibi olmuyor mu bu verdiğiniz örnek. burada iki yetişkin insan kendi iradeleriyle buluşup sevişiyor.

Takılıp geçmek isteyen adam sizinle bu kadar uzun ve yoğun bi şekilde iletişimde kalmaz diye düşünüyorum. Ayrıca seks de her zaman ilişkide bi sonraki adım demek değildir bence. Siz şuan flört ediyosunuz bence, bu şekilde devam edin bakalım bi sonraki buluşmanizda biseyler yerine oturur diye düşünüyorum

hah ınternetden egıtım aldıysa o zaman ıcımız rahatladı
buradada ogretmen ogrencı vahsetı olabılırdı
sapla samanı karıstırmak dedıgımız sey bu olmuyor

bu denlı gozu kara olmak, buyuk rıskler alarak yasamak karsımıza daha buyuk sorunlar cıkmasına neden olabılır. ılerıde buyuk pısmanlık duyabılır. daha sakın ve adımları saglam atarak yurumek ınsana bırsey kaybettırmez heyecan arıyorsanız buddy jumpıng yapabılırsınız , derın dalıs da yapabılırsınız .

ısrarla benım yorumlarımı alıntılayıp bana ama soyle ama boyle demek yerıne sız kendı fıkrınızı yazıp gecebılırsınız saygı duyarım benım dusuncelerımı degıstırmeye calısmanıza gerek yok hayatdan ogrendıgım bırsey varsa, yası genc ve heyecanlı bır ınsana hız öldurur daha sakin yasa demenın onun kotulugune olmadıgıdır.

sıze ıyı forumlar

Aman tanrım ne muhteşem tespitler. Filozof falan olmalısınız, sokrates halt etmiş sizin yanınızda

Şu forumda asla anlam veremediğim şeylerin başında geliyor sanal-real münazaraları.
Netten tanıştıysanız ne farkeder gerçek hayatta tanıştıysanız ne fark eder? Özellikle bu zamanda.

Real hayatta tanıştıgınız, görüştügünüz, zaman gecirdiğiniz insanın telefonunu alıp kurcalıyor musunuz hangi uygulamaları kullanıyor, kimlere yazıyor diye? Yada tuşlu telefondan mı takılıyor bu şahıslar? Bir aksam şöyle nette gezerken herhangi bir takılma sitelerinde rastlayamaz mısınız o tanıstıgınız adama? Veyahutta sevgili oldunuz diyelim fotoğraflarınızı yayınladığınızda tanıdık biri gelip “bana dm attı yazıyor haberiniz olsun” diyemez mi?
İnsanlar senelerce, yıllarca beraber yaşamıs, tanımıs insanlardan dayak yiyor, ölüyor, işkence görüyor bu işlerin tanımakla, bilmekle zaman geçirmeklede pek ilgisi olduğunu zannetmiyorum ben.
Uzun iliskilerim ilk günden seviserek baslar benim. En uzunu zaten “biz neyiz” demesiyle irkildim yolunmuş tavuk gibi olmustum soru karsısında. O yüzden bence bu soruyu sormayın. Zamana bırakın duygularınız olusuyorsa bile açmayın. Heyecanın tadını cıkartın.

Sevişebildiğin insana biz sevgili miyiz, sevgili olalım, sevgili olmayalım vs gibi şeyler de sorabilirsin pekala değil mi?
Ayrıca sadece o mu karar verecek, sen ne istiyorsun? Adam sevgiliyiz derse sevgilisin, değil derse değilsin bu mu? O zaman kusura bakma bu tam da kullanılmaktır. Fikrin önemsiz çünkü.

ilk günden sevişmek kimine göre normal kimine göre değil.
bana göre sevişmek çok normal ama bunu ilk günden yapmak bana korkutucu geliyor. ben artık çok yeni tanıdığım bir erkekle başbaşa kalamıyorum. aşamıyorum yani bu durumu, çıkan haberler, kadın cinayetleri, tecavüzler gırla. ben ülkenin erkeklerinin psikopat olduğunu düşünüyorum çoğunlukla o yüzden tanımadan etmeden, az çok karakterini anlamadan böyle işlere kalkışamıyorum. sizdeki iyi cesaret yani eskiden olsa ben de bu cesareti gösterirdim ama yok anacım ya ben etkileniyorum ülkede yaşananlardan. ha senelerdir tanıdığım insan da bana onları yapabilir ama yeni tanıdığım kişi daha riskli bence. e bu kararım da aşk ve cinsel hayatımı olumsuz etkiliyor napayım yani bu yaştan sonra gençliğimin baharında solayım mı?

bence hislerini söylemek için acele etme bi bak, gözlemle. onda da bişeyler varsa kendiliğinden gelir zaten. hayatında ne kadar istiyor, sen onu ne kadar isteyeceksin biraz daha zaman geçirmenizde fayda var. belki bir hareketinden soğuyacaksın zaman geçirdikçe yani. bunlar tatlı heyecanlar, tadını çıkar. uzaktan ilişki de zor ayrıca. eğer sana karşı hisleri varsa gidip de başkasıyla sevgili olmaz zaten. erkekler avcı ruhlu oldukları için ne kadar hislerin olsa da sen açılmak, deyim yerindeyse duygusal anlamda ona kendi ayağınla gitmek yerine onun sana gelmesini bekleyebilirsin. zaten istiyorsa emin ol koşa koşa gelir. bir de sana tavsiye mesela cinsellik haricinde sana ne kadar zaman ayırıyor ve önem veriyor bence bu da çok önemli. tamam şimdi sen hisler dedin duygular dedin kendini biliyorsun ama onu bilmiyoruz. bakalım ona göre ilişkiniz cinselliğe dayalı bişey mi yoksa karşılıklı hoşlantıya dayalı bişey mi? çünkü sadece cinselliğe dayanırsa fb olunuyor yani. iki insan arasında çekim varsa cinsellik çok normal tabii ama cinsellik haricinde geçirdiğiniz zaman ne durumda ona bakmalısın. şu da var erkekler sırf seks için mükemmel şekilde aşık, hoşlanıyor rolü yapabiliyorlar. bazı adamlar sırf onu yaşayana kadar sevgili gibi, hoşlanıyor gibi davranıyor. kendi amacına ulaştıktan sonra da fazla önemsemiyor falan. yanlış anlama konuyu kullanılma gibi bi saçmalığa bağlamayacağım zira seks karşılıklı yapılan bişey, kimse kimseyi kullanmış olmuyor ama biraz hislerini anlayabilirsen gidişata öyle karar verirsin.

Sevgili olalım diyiver bence zaten sevgili adınız yok bari olsun boşa gitmesin yaşadıklariniz

Resmen aynı hikaye .
Lisede aynı okulda olmak dışında ....
Bende yaşadığım şehre gelmekten kaza yapacak diye korkudan can cekisirken 4 buçuk aylık oluvermisiz teklif geldi evlendik hemen
Yaaa. İş çıkışları yorgun argın yola çıkıyordu, gözümde canlanan senaryoları sen de iyi bilirsin öyleyse adjkdh

En güzeli de bu kadar yeni bir ilişkide hiç düşünmeden, korkmadan evet diyebilmek.

Ne ilişkiler var yıllanmış, evet demekten korkutan, evlilikten soğutan.

Bence hersey güzel gidiyor sevgili olmamız lazım moduna girip kendinizi daha aşağı bi şekilde konumlandırıp bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmayın, işte o zaman sevgili olursunuz:d aksi takdirde olmaz full özgüven+rahatlık aynı zamanda sıcaklık+samimiyet bunlar başarının sırrı

Bende öyle demiştim bir oğlana sevgili değiliz ama sevgili gibiydik. Nedeni vakit geçirme
Zaten sonrasında da sıkıldım ve bitirdik. İnşallah karşınızda ki kişi benim gibi değildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…