- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi loreleichan
Normaldur sımdı senı çiğ çiğ yıyecekler
dunyada bırsuru ornek var ulkemızde kac kız otel odasının penceresınden asagı atıldı...Normal
Mi
Daha tanimadigin biriyle beraber uyumak.. uyumak yari olum gibi birsey.. yani canini emanet ediyorsun bi nevi..herifler cete olsa bobregini alsalar, toplu tecavuz etseler.. sonra bana cok fazla muge izliyosun diyolar
normalde cogu ınsan ınternetde tanıstıgım pek tanımadıgım bırıyle otel odasında bulustum sevıstım dıyene
,canındanda mı korkmuyorsun, dunyadan haberın mı yok ,neler oluyor hemen bu kadar guvenıp hemen bu kadar kalbını acma 4 ay bıle cok kısa sure bırını tanımak ıcın der
bende sızın gıbı dusunuyorum bana dm atan baskasına da atıyordur herkese atıyordur bakalım kım cıkacak karsıma dıye... guven duymak zor.
Yaw insanlar psikopat.. daha dun biri konu acmisti ev sahibi cikin yoksa evi yakarim demis.. dusun bu adamin ismi cismi herseyi belli korku yok tehdite bak.dunyada bırsuru ornek var ulkemızde kac kız otel odasının penceresınden asagı atıldı...
ınsanların ne oldugunu anlamak zor... yuz yuze tanıstıgını ,bıldıgını bıle zor tanırken ekstra rısk almak macera heyecan aramak su zamanda ozellıkle cok tehlıkelı...
netden tanısıp arkadas oldugum ,evımde agırladıgım ınsanlar yok mu var
ama seneeeeleeeerrrce gorustum tum aılesıyle tanıstım zaman tanıdım
komsuluk bıle yapamam ,komsularıma guvenmem ne cıkacakları bellı olmaz dıyenler kısa sure netde konusmus bır adamla otelde bulusup sevısmeyı normal gormus
en son yaşaman gereken şeyi ta baştan yaşadığın için o ilişki olmaz canım hangi dinden olursan ol erkekler hep aynıdır ulaşmaya çalışmak ister . o zaman çok değerli olursun.daha görüşme ve bir daha evlenmeden böyle şeylere kalkışma tavsiyem.Selam kızlar. Ben 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ankarada oturuyorum. 4 aydır whatsapptan konuştuğum bir çocuk vardı istanbulda kendisi. Udemy eğitimi almıştım ondan internet üzerinden instagramdan eklemiştim tesadüfen bir oyunla ilgili hikayesine cevap atınca konuşmaya başladık flörtleşerek konuşuyorduk hep. Bu 4 ay içinde beniim başka flörtlerim oldu zaten bundan önceki uzak ilişkimde aldatılmıştım bu çocuğa öyle büyük şeyler hissetmek istemedim o yüzden. Ama bir kaç hafta önce ankaraya geldi bi semirden. Otel tutmştu birlikte kalalım falna dedi olur dedim. Çok sevimli ilerledi her şey birlikte playlist yaptık, tişörtünü verdi, konuştuk gülüştük. Zaten şimdiye kadar bu kadar uyumlu olduğum biri olmamıştı konuşuruken anın büyüsüyle seviştik. Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak için acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim ben de öyle hissediyorum dedi. El ele tutuştuk, gezdik hep düşünceli davrandı bana. Sürekli görüntülü konuşuyoruz günaydın iyi geceler mesajı falan hep atıyoruz canım bitanemli de konuşuyoruz ama sevgili değiliz işte. Bu çocuk sevgili olmak ister mi bilmiyorum ben başta istemiyodum ama başkasıyla sevgili olursa diye de korktum çok hoşlanıyorum çünkü. 2 hafta sonra sınavlarım bittiğinde tura katılacağız 2 günlük. Acaba açıkca neler hissettiğimi söylesem mi yoksa korkutur muyum benimle sevgili olmak mı yoksa fuckbuddy gibi takılmak mi istiyor aafta kaldım.
Mezhebimle ilgili bir yorumlar da yazılmış, öncelikle ben müslüman bir ailede büyümedim böyle bir inancım da yok ailem çok rahat insanlar. Bunu göz önüne alarak yorum yapabilirseniz sevinirim.
Ama orada patron- çalışan ilişkisini kullanarak zorla alıkoyma, sonrasında tecavüz vardı. Sapla samanı karıştırmak gibi olmuyor mu bu verdiğiniz örnek. burada iki yetişkin insan kendi iradeleriyle buluşup sevişiyor.dunyada bırsuru ornek var ulkemızde kac kız otel odasının penceresınden asagı atıldı..
hah ınternetden egıtım aldıysa o zaman ıcımız rahatladıKonu sahibi online eğitim almış bu kişiden, o eğitimden sonra sosyal medyadan eklemiş, sonra mesajlaşmaya başlamışlar, direkt hikayesineattım olayı yok. Dediğiniz riskler yine var ama şuana kadar sağ salim gelmişler, bundan sonrası için fikir istiyor bizden. Bu çocukla olmadı derse, bak bunda bişey olmadı diye gözü karalık yapma, dikkatli ol deriz.
Sevgili konu sahibi, ben ilişkilerimde hep ne hissettiğimi, ne beklediğimi çatır çatır söylemiş biriyim. Bunları söylerken bir sürü olasılığı göze alıp konuştuğum için çok pişmanlık yaşamadım. Biterse biter, bitmezse benim ne istediğimi bilir diye düşündüm. Eşimle ilk buluşmada sevişmiştim, ama aramızda mesafe olduğu için sevgili olmayız orada kalır aramızdaki şey sanmıştım, kalmadı. Birkaç buluşmadan sonra seviştiğim, sonra heryerden engelleyip, kaçtığım adamda oldu. Bu işlerde kesin doğru yol yok yani, gidişata göre tartman lazım karşındakini. Açıkça mı konuşursun, ima mı edersin senin bileceğin iş. Bir şekilde netleştirmen lazım ama, yoksa sen mutsuz olacaksın belli.
buradada ogretmen ogrencı vahsetı olabılırdıAma orada patron- çalışan ilişkisini kullanarak zorla alıkoyma, sonrasında tecavüz vardı. Sapla samanı karıştırmak gibi olmuyor mu bu verdiğiniz örnek. burada iki yetişkin insan kendi iradeleriyle buluşup sevişiyor.
Aman tanrım ne muhteşem tespitler. Filozof falan olmalısınız, sokrates halt etmiş sizin yanınızdaNeden onemsemeyeyim? gayette önemsiyorum kendimi.
Takip etmeye gelince, burada bu güne kadar, yazdığınız hiçbir mesaja alıntı yapıp cevap vermedim, nikinizle ilgili gönderme yapmadım ama bunu siz son zamanlarda yapıyorsunuz ve bu beni takip ettiğinizi gösteriyor. Nikime kadar varsayimlariniz var.
Ben ne zaman siyah, ne zaman beyaz ne zaman gri olacağımı iyi bilirim. derdiniz buydu ya, bunun üzerinden vurmaya çalışıyorsunuz ya : ) Nikim de "ben bir maydonozum" yazsa, maydonoz olduğumu dusunecektiniz herhalde? : )
Sevgili olalım diyiver bence zaten sevgili adınız yok bari olsun boşa gitmesin yaşadıklarinizSelam kızlar. Ben 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ankarada oturuyorum. 4 aydır whatsapptan konuştuğum bir çocuk vardı istanbulda kendisi. Udemy eğitimi almıştım ondan internet üzerinden instagramdan eklemiştim tesadüfen bir oyunla ilgili hikayesine cevap atınca konuşmaya başladık flörtleşerek konuşuyorduk hep. Bu 4 ay içinde beniim başka flörtlerim oldu zaten bundan önceki uzak ilişkimde aldatılmıştım bu çocuğa öyle büyük şeyler hissetmek istemedim o yüzden. Ama bir kaç hafta önce ankaraya geldi bi semirden. Otel tutmştu birlikte kalalım falna dedi olur dedim. Çok sevimli ilerledi her şey birlikte playlist yaptık, tişörtünü verdi, konuştuk gülüştük. Zaten şimdiye kadar bu kadar uyumlu olduğum biri olmamıştı konuşuruken anın büyüsüyle seviştik. Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak için acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim ben de öyle hissediyorum dedi. El ele tutuştuk, gezdik hep düşünceli davrandı bana. Sürekli görüntülü konuşuyoruz günaydın iyi geceler mesajı falan hep atıyoruz canım bitanemli de konuşuyoruz ama sevgili değiliz işte. Bu çocuk sevgili olmak ister mi bilmiyorum ben başta istemiyodum ama başkasıyla sevgili olursa diye de korktum çok hoşlanıyorum çünkü. 2 hafta sonra sınavlarım bittiğinde tura katılacağız 2 günlük. Acaba açıkca neler hissettiğimi söylesem mi yoksa korkutur muyum benimle sevgili olmak mı yoksa fuckbuddy gibi takılmak mi istiyor aafta kaldım.
Mezhebimle ilgili bir yorumlar da yazılmış, öncelikle ben müslüman bir ailede büyümedim böyle bir inancım da yok ailem çok rahat insanlar. Bunu göz önüne alarak yorum yapabilirseniz sevinirim.
Yaaa.Resmen aynı hikaye .
Lisede aynı okulda olmak dışında ....
Bende yaşadığım şehre gelmekten kaza yapacak diye korkudan can cekisirken 4 buçuk aylık oluvermisiz teklif geldi evlendik hemen