- 12 Temmuz 2006
- 55.537
- 212.951
- 52
-
- Konu Sahibi loreleichan
Offf ne muhteşem bir tespit, tespitlerin nirvanasıBunun üzerine söz söylenmez artık. Ben gidip maslow’un mezarını taşlayam
Yeni bir ihtiyaçlar hiyerarşisi yapacaz, ölmüyorsak fizyolojik ihtiyaç değildir çıkış noktamız olacak
Nedense hep ayni kisiler amaHanımlar yorum yapanlar üslupsuz yazmadığı, hakaret etmediği, aşağılamadığı sürece kendi bakış açısını, düşüncesini yazabilir, neden herkes kendi gibi düşünmeyenle dalga geçip kendi fikrini dayatıyor ?
Kimi tanışır tanışmaz birlikte olur, kimi uzaktan uzağa flört eder, kimi hemen evlenmek ister, kimi evlilik düşünmez, kimi hiç kimseyi takmadan hayatı dilediği gibi yaşamak ister.
Hayır cidden anlamıyorum sizleri, fikriniz yazarsın sana uymayan fikre dayatma yapmazsın, konuları açan üyeler zaten kendilerine uygun buldukları görüşleri tavsiyeleri alıyor diğerlerini pas geçiyor, nedir bu illa benim dediğim mantıklı diğerleri mi at çöpe tavrınız.
Düşüncelere saygı duymayı, hadi saygı duymuyoruz herkesin fikri kendine demeyi öğrenemedik gitti.
Sevişmezse ölmeyeceğine göre sevişmesinsex & the city samantha'nın hiyerarşisinin tepe noktasında seks var, o kadın napsın
Sevişmezse ölmeyeceğine göre sevişmesin
yani başkaları da mı vardır demek istedinizHiç tanımadığınız bir insanın sosyal medyadaki hikayesine cevap vererek başlayan uzak mesafeli bir ilişkinin ne kadar ciddi olabileceğini düşünüyorsunuz? Bir ayda 4 flörtünüz oluyor. Otelde beraber kalıyorsunuz? Bu ne hız? Bu kadar çabuk tüketmek için sebep ne? İstanbul’da yaşayan erişkin bir erkek fuckbody için Ankara’daki kadını seçmez. Sex ayda bir kere yapılan bir icraat olmuyor.
Amiin, inşallah.İnşallah evliliğimizin sürekliliğinde daimi olur bu güzellik
Aralarında ciddi bir oran var. Bu durumda kocalarımızın yanında uyumak aşırı sakıncalı.Koca birinci sırada ise sevgili ikinci sırada...
onu ben de anlamadım neden öyle denildi, yargılamakla ne alakası var ama gündem de ortada. bıktık kadın cinayeti haberleri duymaktan. kaldı ki insanın bir insanla arasında daha ilk görüşte sevişecek kadar etkileşim olması güzel aslında, sevişmek gayet normal bişeyse iki insanın bir anda bunun etkisiyle birbirine çekilmesi, güzel bişey yaşaması kötü değil. ama olayların geldiği nokta insanı tedbirli olmaya itiyor. ben de isterim içimden geldiği gibi yaşayayım, libidom yükseldiği an şehrimden hemen birini bulup doya doya yatayım, ben de insanım ben de kadınım, arzularım dürtülerim var ama korktuğum için yapamıyorum mesela kendimden verdiğim örnekte belirtmiştim belki denk gelmiştir yorumum. yani böyle yazdık tehlikeli dedik diye yargıladığımızın düşünülmesi çok saçma. gerçekten tehlikeli ise bişey tehlikelidir. bu olaylar aslında hep vardı da biz mi sosyal medyanın etkisiyle son zamanlarda daha çok duyar olduk yoksa sahiden son zamanlarda mı arttı bilmiyorum ama ülke gerçeği oldu çıktı başımıza. ve şu da bir gerçek, bugün bir kadın ilk kez görüşüp seviştiği adam tarafından aynı gün 80 parçaya ayrılsa orada ne işi varmış, yeni tanıdığı biriyle bunu yaparsa oh olsun diyecek bir yığın insan var. bunu yaparsan sonun böyle olur tarzı yorumlar mı yapılsın yani ben öldüğümde arkamdan? ben bunu istemem, canımı da sokakta bulmadım. bu herkes için geçerli herkes bir can taşıyor. farklı yere çekilmesi bu gerçeği değiştirmiyor.keske goygoyunuzu ozel mesajla yapsanızda herkes yorumlarını rahatlıkla yazabılse
netden yenı tanıstıgı adamla otelde bulusup ılıskı yasamanız tehlıkelı deyısımızın altında bıle kompleks yapıp ,aslında konu sahıbını dusunuyor gıbı yapıp duyar kasıyorlar demenızı hakaret olarak algılıyorum kendı adıma...
ıstedıgınızle sevısın arkadas sıze sevısmeyın dıyen mı var
ama tehlıkelı sularda yuzmeyın dıyebılırız bunu demeye ınsan olarak hakkımız var
yıne haberlerde bır kadın daha 20 parcaya ayrıldı
varılde yakıldı
cope atıldı
otel penceresınden atıldı haberı ızlemeyeyım ama ! bunu da ıstemıyoruz bu kadar basıt
artık konulara yorum yaparken bazı ısımlerı gozlerımızle tarayıp oh cok sukur bu konuda yok ,yorum yazabılırız nasılsa agda gıbı sundurup duran olmayacak demeye basladık
Malesef ki bu kötü olaylar olduğunda da en çok üzülmüş gibi yapanlar yine kendileri oluyorlar.keske goygoyunuzu ozel mesajla yapsanızda herkes yorumlarını rahatlıkla yazabılse
netden yenı tanıstıgı adamla otelde bulusup ılıskı yasamanız tehlıkelı deyısımızın altında bıle kompleks yapıp ,aslında konu sahıbını dusunuyor gıbı yapıp duyar kasıyorlar demenızı hakaret olarak algılıyorum kendı adıma...
ıstedıgınızle sevısın arkadas sıze sevısmeyın dıyen mı var
ama tehlıkelı sularda yuzmeyın dıyebılırız bunu demeye ınsan olarak hakkımız var
yıne haberlerde bır kadın daha 20 parcaya ayrıldı
varılde yakıldı
cope atıldı
otel penceresınden atıldı haberı ızlemeyeyım ama ! bunu da ıstemıyoruz bu kadar basıt
artık konulara yorum yaparken bazı ısımlerı gozlerımızle tarayıp oh cok sukur bu konuda yok ,yorum yazabılırız nasılsa agda gıbı sundurup duran olmayacak demeye basladık
Ben de diyorum ki bize ne? 26 yaşına gelmiş koskoca insan durumun tehlikeli olup olmadığına karar verebilir öyle değil mi? Ya da tehlikeli gördüğü durumlara bile balıklama dalmayı tercih edebilir. Sen etmezsin o eder. Tercihlerini mi sorgulayalım koca kadının burda?onu ben de anlamadım neden öyle denildi, yargılamakla ne alakası var ama gündem de ortada. bıktık kadın cinayeti haberleri duymaktan. kaldı ki insanın bir insanla arasında daha ilk görüşte sevişecek kadar etkileşim olması güzel aslında, sevişmek gayet normal bişeyse iki insanın bir anda bunun etkisiyle birbirine çekilmesi, güzel bişey yaşaması kötü değil. ama olayların geldiği nokta insanı tedbirli olmaya itiyor. ben de isterim içimden geldiği gibi yaşayayım, libidom yükseldiği an şehrimden hemen birini bulup doya doya yatayım, ben de insanım ben de kadınım, arzularım dürtülerim var ama korktuğum için yapamıyorum mesela kendimden verdiğim örnekte belirtmiştim belki denk gelmiştir yorumum. yani böyle yazdık tehlikeli dedik diye yargıladığımızın düşünülmesi çok saçma. gerçekten tehlikeli ise bişey tehlikelidir. bu olaylar aslında hep vardı da biz mi sosyal medyanın etkisiyle son zamanlarda daha çok duyar olduk yoksa sahiden son zamanlarda mı arttı bilmiyorum ama ülke gerçeği oldu çıktı başımıza. ve şu da bir gerçek, bugün bir kadın ilk kez görüşüp seviştiği adam tarafından aynı gün 80 parçaya ayrılsa orada ne işi varmış, yeni tanıdığı biriyle bunu yaparsa oh olsun diyecek bir yığın insan var. bunu yaparsan sonun böyle olur tarzı yorumlar mı yapılsın yani ben öldüğümde arkamdan? ben bunu istemem, canımı da sokakta bulmadım. bu herkes için geçerli herkes bir can taşıyor. farklı yere çekilmesi bu gerçeği değiştirmiyor.
Helal olsun sana kiz, istedigin gibi yasiyorsun brlli bi yere kadar ama en azindan sevisme kompleksine girmemissin. Burda bu dusuncelerimizi niyetimizi biz yazmadan(!) bilen kesim cidden sevisme kompleksine girmisonu ben de anlamadım neden öyle denildi, yargılamakla ne alakası var ama gündem de ortada. bıktık kadın cinayeti haberleri duymaktan. kaldı ki insanın bir insanla arasında daha ilk görüşte sevişecek kadar etkileşim olması güzel aslında, sevişmek gayet normal bişeyse iki insanın bir anda bunun etkisiyle birbirine çekilmesi, güzel bişey yaşaması kötü değil. ama olayların geldiği nokta insanı tedbirli olmaya itiyor. ben de isterim içimden geldiği gibi yaşayayım, libidom yükseldiği an şehrimden hemen birini bulup doya doya yatayım, ben de insanım ben de kadınım, arzularım dürtülerim var ama korktuğum için yapamıyorum mesela kendimden verdiğim örnekte belirtmiştim belki denk gelmiştir yorumum. yani böyle yazdık tehlikeli dedik diye yargıladığımızın düşünülmesi çok saçma. gerçekten tehlikeli ise bişey tehlikelidir. bu olaylar aslında hep vardı da biz mi sosyal medyanın etkisiyle son zamanlarda daha çok duyar olduk yoksa sahiden son zamanlarda mı arttı bilmiyorum ama ülke gerçeği oldu çıktı başımıza. ve şu da bir gerçek, bugün bir kadın ilk kez görüşüp seviştiği adam tarafından aynı gün 80 parçaya ayrılsa orada ne işi varmış, yeni tanıdığı biriyle bunu yaparsa oh olsun diyecek bir yığın insan var. bunu yaparsan sonun böyle olur tarzı yorumlar mı yapılsın yani ben öldüğümde arkamdan? ben bunu istemem, canımı da sokakta bulmadım. bu herkes için geçerli herkes bir can taşıyor. farklı yere çekilmesi bu gerçeği değiştirmiyor.
Evet buradaki konu çok farklı aslında sevişmek en son olay. Ama neden kadına aslında şu zamanda bu tür tanımadığın insanlarla ilk buluşmada otele gittin deyince olayı "sevişmiş öldürülmemiş ne var bundağğ" deniyor anlamadım.onu ben de anlamadım neden öyle denildi, yargılamakla ne alakası var ama gündem de ortada. bıktık kadın cinayeti haberleri duymaktan. kaldı ki insanın bir insanla arasında daha ilk görüşte sevişecek kadar etkileşim olması güzel aslında, sevişmek gayet normal bişeyse iki insanın bir anda bunun etkisiyle birbirine çekilmesi, güzel bişey yaşaması kötü değil. ama olayların geldiği nokta insanı tedbirli olmaya itiyor. ben de isterim içimden geldiği gibi yaşayayım, libidom yükseldiği an şehrimden hemen birini bulup doya doya yatayım, ben de insanım ben de kadınım, arzularım dürtülerim var ama korktuğum için yapamıyorum mesela kendimden verdiğim örnekte belirtmiştim belki denk gelmiştir yorumum. yani böyle yazdık tehlikeli dedik diye yargıladığımızın düşünülmesi çok saçma. gerçekten tehlikeli ise bişey tehlikelidir. bu olaylar aslında hep vardı da biz mi sosyal medyanın etkisiyle son zamanlarda daha çok duyar olduk yoksa sahiden son zamanlarda mı arttı bilmiyorum ama ülke gerçeği oldu çıktı başımıza. ve şu da bir gerçek, bugün bir kadın ilk kez görüşüp seviştiği adam tarafından aynı gün 80 parçaya ayrılsa orada ne işi varmış, yeni tanıdığı biriyle bunu yaparsa oh olsun diyecek bir yığın insan var. bunu yaparsan sonun böyle olur tarzı yorumlar mı yapılsın yani ben öldüğümde arkamdan? ben bunu istemem, canımı da sokakta bulmadım. bu herkes için geçerli herkes bir can taşıyor. farklı yere çekilmesi bu gerçeği değiştirmiyor.
Eskortlar da artik öldürüyor ümit can olayını hatırlatayım...Kime ne kim
Kimle sevismisyani kiz buraya konu acmis fikrimizi belirtiyoruz, yazdigimizdan niyetimizi anliyolar vay beaaa sorun evlilikten once sevismesiymis.. diyelimki bize gore oyle, ki oyle olanida yazariz niye yazmayayalim? Herkes evlenmeden once sevismek zorunda degil…eskiden ilk bulusmada kalabalik yere gidin denirdi, niye denirdi acaba once bi tani diye… yoksa eskortlarda zaten ilk seferde yapiyor.. ama onlar genelde kendi baslarina yapmiyo bu isleri.. arkalarinda baska insanlar oluyor o yuzden can guvenligi acisindan daha guvende oluyorlar. Bu sitede bazi kadinlar sevismeye kafayi takmis bence
canilik icinde varsa yapiyor adam.. dusun kilicla dograndi daha gecen biri, hemde hic tanimadigi birisi tarafindan yani ortalik pislik kayniyor.Eskortlar da artik öldürüyor ümit can olayını hatırlatayım...Eskort olsa da olmasa da her türlü bir kadın cinayetinde üzülüyorum...
Evet öz babası tarafından öldürülenler, kocasından öldürülenler var, ama sevgiliden ve bir kaç kere görüştüğün biri tarafından da yada sadece yolda gördüm öldürdüm diyen biri tarafından bile zarar görebiliyor artık insanlar. Bu %5 ihtimalle %60 ihtimal arasındaki fark onlara göre uçurum ama bana göre aynı... %5 e yakalanmayacağın ne malum belki yarın senin haberlerini izlicez nereden biliyorsun ki.
Neyse bu tarz insanlarla uğraşmak gerçekten zor oyuzden boşver diyorum artık...
Tavrından hareketinden gidişat belli olur, konuşmaya gerek kalmadan bir yol çizilir. Eğer içinizden gelirse bir aradayken yolunu bulup hislerinizden bahsetmek güzel olur.Selam kızlar. Ben 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ankarada oturuyorum. 4 aydır whatsapptan konuştuğum bir çocuk vardı istanbulda kendisi. Udemy eğitimi almıştım ondan internet üzerinden instagramdan eklemiştim tesadüfen bir oyunla ilgili hikayesine cevap atınca konuşmaya başladık flörtleşerek konuşuyorduk hep. Bu 4 ay içinde beniim başka flörtlerim oldu zaten bundan önceki uzak ilişkimde aldatılmıştım bu çocuğa öyle büyük şeyler hissetmek istemedim o yüzden. Ama bir kaç hafta önce ankaraya geldi bi semirden. Otel tutmştu birlikte kalalım falna dedi olur dedim. Çok sevimli ilerledi her şey birlikte playlist yaptık, tişörtünü verdi, konuştuk gülüştük. Zaten şimdiye kadar bu kadar uyumlu olduğum biri olmamıştı konuşuruken anın büyüsüyle seviştik. Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak için acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim ben de öyle hissediyorum dedi. El ele tutuştuk, gezdik hep düşünceli davrandı bana. Sürekli görüntülü konuşuyoruz günaydın iyi geceler mesajı falan hep atıyoruz canım bitanemli de konuşuyoruz ama sevgili değiliz işte. Bu çocuk sevgili olmak ister mi bilmiyorum ben başta istemiyodum ama başkasıyla sevgili olursa diye de korktum çok hoşlanıyorum çünkü. 2 hafta sonra sınavlarım bittiğinde tura katılacağız 2 günlük. Acaba açıkca neler hissettiğimi söylesem mi yoksa korkutur muyum benimle sevgili olmak mı yoksa fuckbuddy gibi takılmak mi istiyor aafta kaldım.
Mezhebimle ilgili bir yorumlar da yazılmış, öncelikle ben müslüman bir ailede büyümedim böyle bir inancım da yok ailem çok rahat insanlar. Bunu göz önüne alarak yorum yapabilirseniz sevinirim.
Bende aynı şeyi demek istedim aslında hesap yapılmadan bile eski sevgilinin ikinci sırada olmasını çok da dert etmeyip olsun birinci kocada diyen de varınternetde tanıstıgı ıcın öldurulen kadın haberı var mı denmıs
yazdım ınternetde
tanıstıgı ıcın oldu
ınternetde tanıstıgı adam tarafından olduruldu
ınternetde tanıstıgı adam tarafından tecavuze ugradı dıye yazsın ınanmayan arkadaslar
en az 20 tane haber bu sene yasanmıs olaylar
lınk bırakmaya yuregım elvermedı suan sekme olarak actım duruyor cok gormek ısteyen varsa ozel mesajtan atayım belkı ınanırlar,?
bırde ıstatıstık paylasmıslar sankı evlı kadınlar oldurulmuyor dıyen olmus gıbı
yalnız asıl dıkkatımı ceken sevgılısı tarafından +tespıt edılemeyen+tanıdık tarafından oldurulen kısılerın oranlarının hafıfe alınması ! hepsının toplamı yuzde 39
kocası tarafından oldurulen kadınların oranından yuksek !!!!
ayrıca bunun dısında
ulkedekı evlı sayısı /kocası tarafından oldurulen sayısı
ulkede sevgılısı olan /ve sevgılısı tarafından oldurulen sayısı yuzdelıklerıne gore ve gosterılen tabloda tanıdık+sevgılı+tespıt edılemeyen hesaplanınca kocası tarafından oldurulenlerden yıne fazla
ıstatıstık yorumlamak ıcın ıstatıstık bılgınızın olması gerek
daha demın 4 ay once bosanmıs bır kadın ıs yerınde bana ılgı duyan bırıyle sevgılı oldum ıcerıklı konusuna da yavas hızlı olma yazdınız. hangısı gercek dusuncelerınız o zaman? o da ıstedıgı hayatı yasar ona nıye yavas dıyorsunuz oyleyse ?