Sevinilmeyen hamilelik haberi

Saglikla kucagjniza alın insaAllah. Bazi insanlar böyledir, bisey yapamazsınız. Hevesinizi kursağınızda bırakırlar da çok takılmayın. Siz hamileliginizin tadini cikarin. Boşa stres yaparak kendinize de bebeğe de zarar vermeyin. Onların da bir olayı olduğu zaman hızı öyle mi diye gecistirirsiniz. Siz kendi evinizde mutluysaniz dışarıdakiler bırakın dışarıda kalsınlar. Heyecaninizi yaşayın.

6 haftalik oldugunu bilmiyolar ki
Yani neticede yeni olduğu belli. Her aile bir değil. Onlar da sevinmiştir sevecektir mutlaka. Ama kimi aile çekingendir, utanır soramaz. Yada korkar bir şey olmasından dile getirmek istemez sevincini.
Ben mesela rahmetli anneanneme ne zaman bir sevincimi paylaşsam sus abartma tamam göze geleceksin kendine bile nazarı değer insanın derdi. Beni sevmediğinden değil eski insan öyle görmüş.
Kendinizi doldurmayın hemen ufacık şey için.

Böyle kendisini çok üst düzey gören burnu havada kimselerse normal.
Sevinince cemiyet hayatından silinecegini sanıyor bazıları.
Yahut beni bu yaşta torun sahibi ettiniz,yaşlı gosterdiniz tripleri.
Anlayamadım,anlamlandiramadim

Benim annemde ikinci bebek haberine pek sevinmedi zamaninda. Cünkü ona göre cok erkendi (oglum kücüktü) ve ona göre acele etmistim. Sonra elbette torununu digeri gibi sevdi, ama o an icin duygularini saklamadi. Belki sizinkilerde bir kac düsünce besliyor bu konuda

Hevesiniz niye kırıldı? Herkes havalara uçsun, sizinle ilgilensin diye çocuk yapmadınız değil mi? Öyleyse değilse bu kadar abartmayın. Daha orta yollu insanlardır belki. Tepkilerini minimum düzeyde gösterir, hatta duygularını da öyle yaşıyor olabilirler. Kültürel olarak hamilelik haberini öyle gelip vermeniz onlara uygun gelmemiş olabilir. Ya da nazardan korkmuşlardır ya da bir dünya ihtimal..
bu kadar takılmanızı anlamsız buldum.

Abartılacak birşey yok çünkü aynısını yaşamıştım kayinvaldem çok sevinmemisti borclariniz var erken diye sanırım...ama doğunca kimsenin yapmadığı babaanneligi yaptı kızıma..çok şey borçluyum ona keşke ömrü yetseydide oğlumuza gorseydi

Belki duygularını belli edemeyen tiplerdir. Ben de nişanlığımı aileme gösterdiğimde açık biraz gibi şeyler söylemişlerdi ne duygusu ne gülümsemesi yani bazı insanlar böyle işte takmayın :)

Bilemedim, genel olarak mal gibi, hiçbir şeye tepki evrmeyen insanlar mı? El olsa hayırlı olsun derken sevinö gösterirrsin , bu insanlar 5 para etmez bence görüşmeyin olsun bitsin.

Haklısınız bence de insan en azından,, bu, yeni bir haber ve güzel bir haber. Ufak da olsa bir sevinme belirtisi vermelilerdi. Ama kocaman, bir boşverin ve zerre umursamayın. Allahın, izniyle bebiş geliyor bu, harika birşey ve tadını çıkarın hele de hamilelilk en güzel zamanlar. Her anın keyfini çıkarın. Sağlıkla alın kucağınıza inşaallah.

Benimkine ben ultrason resmi gösterdigimde erkeğe benzetti doktor dedigimde kafasını öbür tarafa cevirip hımm iyi demişti neymis corona korkusundan depresyona girmismiş heyecanımı yasayamadım onun depresif hirsterik krizlerinden.Kızım dogunca ise ona analik yapmaya kalktı ikiyüzlü neymis onunla düzelmiş hıhı..Dogunca emin ol ölüp bitecekler ona göre davran.Hayirli olsun saglikla gelsin insallah bebeginiz

Muhtemelen hamileliğin etkisiyle aşırı duygusal düşünüyor olabilirsiniz. Bazı insanlar yapı gereği maalesef ama maalesef odun gibi insanlar. Çevrelerine ağladıklarını bile göstermezler. Eğer aranızda bir problem yoksa sevinmemeleri imkansız kaldı ki problem olsa bile bunu dert etmemelisiniz evladınız ve siz çok özel bir dönemden geçiyorsunuz. Bu detayları atladığınız için varsayımlar üzerinden gittim kusura bakmayın. Ya da gelenekçi bir aile de olabilir. Hayırlı olsun, olmayanlara da nasip olsın inşallah.

Önemli olan senin ailenin sevinmesi değilmi? Bence öyle düşün ve takma. Mutlu ol.

Benim annem tarafında en büyük benim o yüzden ilk benim çocuğum oldu tabii onlar sevindi
Kayinvalidem tarafinda birçok cocuk var onlar da sevindi ama onlara göre normal bir şey
Belki sizin de oyledir

ilk torunsa tepki buyuk olur da 5. torunsa sakinlikleri normal

Erken döneminde olduğunu biliyorlar elbette 4-5 aylık olmadığın bariz değil mi
T
Tesekkur ederim ayrica bu konuyu bikac kisi daga yazmis açıklık getireyim : kimse birisi icin cocuk yapmaz bizim bebek beklememiz cok da aman bir haber degil kendi ailemizden bahsediyoruz baskasi degil el gibi tepki almak garibimize gitti diye neden cocugu baskasi icin mi yaptiniz triplerine giriyorsunuz anlayamıyorum.

Cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…