- 11 Mayıs 2022
- 651
- 1.076
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
Saglikla kucagjniza alın insaAllah. Bazi insanlar böyledir, bisey yapamazsınız. Hevesinizi kursağınızda bırakırlar da çok takılmayın. Siz hamileliginizin tadini cikarin. Boşa stres yaparak kendinize de bebeğe de zarar vermeyin. Onların da bir olayı olduğu zaman hızı öyle mi diye gecistirirsiniz. Siz kendi evinizde mutluysaniz dışarıdakiler bırakın dışarıda kalsınlar. Heyecaninizi yaşayın.Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Yani neticede yeni olduğu belli. Her aile bir değil. Onlar da sevinmiştir sevecektir mutlaka. Ama kimi aile çekingendir, utanır soramaz. Yada korkar bir şey olmasından dile getirmek istemez sevincini.6 haftalik oldugunu bilmiyolar ki
Abartılacak birşey yok çünkü aynısını yaşamıştım kayinvaldem çok sevinmemisti borclariniz var erken diye sanırım...ama doğunca kimsenin yapmadığı babaanneligi yaptı kızıma..çok şey borçluyum ona keşke ömrü yetseydide oğlumuza gorseydiBen 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Haklısınız bence de insan en azından,, bu, yeni bir haber ve güzel bir haber. Ufak da olsa bir sevinme belirtisi vermelilerdi. Ama kocaman, bir boşverin ve zerre umursamayın. Allahın, izniyle bebiş geliyor bu, harika birşey ve tadını çıkarınBen 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Önemli olan senin ailenin sevinmesi değilmi? Bence öyle düşün ve takma. Mutlu ol.Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
ilk torunsa tepki buyuk olur da 5. torunsa sakinlikleri normalBen 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
TErken döneminde olduğunu biliyorlar elbette 4-5 aylık olmadığın bariz değil mi
Tesekkur ederim ayrica bu konuyu bikac kisi daga yazmis açıklık getireyim : kimse birisi icin cocuk yapmaz bizim bebek beklememiz cok da aman bir haber degil kendi ailemizden bahsediyoruz baskasi degil el gibi tepki almak garibimize gitti diye neden cocugu baskasi icin mi yaptiniz triplerine giriyorsunuz anlayamıyorum.Ne kadarlık evlisiniz? Kaç yaşındasınız, ekonomik durumunuz nasıl? Bu sorular onların sevinmeme gerekçeleri olabilir. Ayrıca çocuk siz istediğiniz için olur, başkasının sevinip üzülmesine çok da takılmayın derim. Hayırlı olsun bebeğiniz
Ilk ama onunla ilgisii oldugunu sanmiyorum. Kendi annemlerin ilk torunu degil ona ragmen cok guzel karsiladilarilk torunsa tepki buyuk olur da 5. torunsa sakinlikleri normal
Ne alaka ya 5 aylikken söylesek ne mesela? 5 hafta olunca da ayni haber?Erken döneminde olduğunu biliyorlar elbette 4-5 aylık olmadığın bariz değil mi
Cok teşekkür ederimHaklısınız bence de insan en azından,, bu, yeni bir haber ve güzel bir haber. Ufak da olsa bir sevinme belirtisi vermelilerdi. Ama kocaman, bir boşverin ve zerre umursamayın. Allahın, izniyle bebiş geliyor bu, harika birşey ve tadını çıkarınhele de hamilelilk en güzel zamanlar. Her anın keyfini çıkarın. Sağlıkla alın kucağınıza inşaallah.