- 14 Şubat 2022
- 293
- 240
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
Teşekkür ederim siz mesela beni tanimiyorsunuz bile ama sefkatiniz cok tatlı. Onlara bir zararimiz yok olmaz ki.Üzülme kuzum yaa, çok haklısın ama maalesef böyle insanlar çok var. Bence de çok garip bir durum. Torunun olacak bir şaşır bir sevin di mi ama . Bu öyle hayırlı olsun deyip geçilecek bir durum değil ki? Akıllarından ne geçiyor acaba . Şimdi çocuk olunca mallarına ortak çıkıyor diye mi düşünüyorar acaba
Eşiniz ve aileniz yanınızda ve heyecanlilar gerisi boş, kendi kayıpları. Inş saglikli mutlu gecer gebeliginizKesinlikle . Bir sor ya sağlığı iyi miymis diye? Ben ilac tedavisine basladim gerginim de bu yüzden ne bileyim bilseler bana yardimci olsalar kötú mü olurdu? Neyse esimle halledicez inşallah
Eşiniz tam olarak ne dedi, hani neden sevinmediler, tepki vermediler açıklaması ne oldu ? Belki de sizin bilmediğiniz bir sorun yaşadılar oğulları ileEsim de üzüldü anlayamadi neden oyle olduğunu. Surec olarak duygusalim zaten zoruma gitti ya ne bileyim. Ben sevincekler diye düşünmüştüm baya.
benim esimin ailesi falan kotumserdir. o yuzden genelde cok fazla sevinclerini gostermezler. nazar degecek korkulari var. bir de onceden talihsiz olaylar yasamislar ailecek, ondan da kaynaklaniyor. belki oyle bir seydir.. bazi yerlerde bebek dogmadan kutlama vs yapmak dogru degil diye dusunuyor olabilirler. kalbinizi karartmayin.Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Ben de böyle düşündüm açıkçası. Bazı kişiler önceden yaşanan kayiplardan vs oturu bebek haberine çok tepki vermezler. Bebek dogmadan nazar değer vs diye abartili sevinc gosterisinde vs bulunmazlar. Öyle bir şey olabilir. Hoş normalde size karşı soguk biriyse ztn bu haberes ekstra mutlu tepki vermesini beklemek de anlamsizbenim esimin ailesi falan kotumserdir. o yuzden genelde cok fazla sevinclerini gostermezler. nazar degecek korkulari var. bir de onceden talihsiz olaylar yasamislar ailecek, ondan da kaynaklaniyor. belki oyle bir seydir.. bazi yerlerde bebek dogmadan kutlama vs yapmak dogru degil diye dusunuyor olabilirler. kalbinizi karartmayin.
Ama tamam da bu derece mi olur? Hevesim kırıldı resmen pisman oldum
Sıze öyle gelmiştir. İlle sarılınacak dye birşey yok. Herkes duygularını farklı şekilde ifade eder.Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Yapı meselesi olabilir. Benim de kendi ailem beklediğim tepkiyi vermedi tam tersiBen 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
6 haftalik oldugunu bilmiyolar kiBazı ailelerde utanılıyor tepkiler daha ölçülü oluyor ondan.
Ayrıca beş hafta çok erken ondan da öyle tepki verebilirler. Şimdiden kendinizi doldurmayın aranızda yaşanan bir şeyler yoksa. Doğunca sevdiklerini görürsünüz.
6 haftalik oldugunu bilmiyolar ki