- 21 Temmuz 2014
- 1.251
- 1.646
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
Bi sebep olması gerekli mi. Bence değil. Kişilik meselesi. Beklentiniz ne kadar az olursa mutluluğunuz o kadar çok olur. Hiç üzülmeyin.Ama ben onlara bisey yapmadım ki. Hic gerginlik bile olmadi
Ne alaka ya 5 aylikken söylesek ne mesela? 5 hafta olunca da ayni haber?
Şimdiden kendi ailenizle kıyaslarsanız üzülürsünüz.Ne alaka ya 5 aylikken söylesek ne mesela? 5 hafta olunca da ayni haber?
Sizin kafanızdaki şemaya uygun davranmamalari sevinmedikleri anlamına gelmiyor. Benim de eşimin ailesi coşku ile karşıladı bebek haberini (lerini) ama içten ilgilendiklerini hiç görmedim, çocuklar doğduktan sonra. O yüzden bu bir ölçüt olmasın sizin içinBen 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Ilk olucak inşallahEşinizin ailesi için ilk torun mu? Yoksa kardeşlerinden vs var mı ?
Cok teşekkür ederim inşallah aminMuhtemelen hamileliğin etkisiyle aşırı duygusal düşünüyor olabilirsiniz. Bazı insanlar yapı gereği maalesef ama maalesef odun gibi insanlar. Çevrelerine ağladıklarını bile göstermezler. Eğer aranızda bir problem yoksa sevinmemeleri imkansız kaldı ki problem olsa bile bunu dert etmemelisiniz evladınız ve siz çok özel bir dönemden geçiyorsunuz. Bu detayları atladığınız için varsayımlar üzerinden gittim kusura bakmayın. Ya da gelenekçi bir aile de olabilir. Hayırlı olsun, olmayanlara da nasip olsın inşallah.
Bence sendeki bu kompeksle hayat çekilmezHayır daha çok yeni olduğu için erkenden sevinmek istememişlerdir gibi bir şey yazmıştı biri. Sen de 6 haftalık olduğunu bilmiyorlar dedin. 5 aylık olmadığını biliyorlar ama diyorum ben de. Yani sonuç olarak erken gebelik dönemi. Bazı ailelerde böyle şeyler biraz daha soğuk kanlılıkla karşılanabilir. Aileler arasında kültür farkı var. Hamilelik hormonlarıyla biraz agresif davranıyorsun.
Şu an bana bile agresif yazmışsın ki ben seni tanımam etmem buraya 5 tane mesaj yazdım hepsi seni sakinleştirmek içindi.
Daha da yazmam zaten.
Ama sana son bir tavsiye bu sinirle 9 ay geçmez.
Tam tersi bizde. Annemlerin tarafında üçüncü olucak eşimin tarafında ilk.Benim annem tarafında en büyük benim o yüzden ilk benim çocuğum oldu tabii onlar sevindi
Kayinvalidem tarafinda birçok cocuk var onlar da sevindi ama onlara göre normal bir şey
Belki sizin de oyledir
Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
O zaman sorun eşinin ailesindeTam tersi bizde. Annemlerin tarafında üçüncü olucak eşimin tarafında ilk.
İlk aklıma gelen her konuda mı tepkisizler acaba? Kimi insanlar böyle duygularını içinde yaşar kötü olaylarda üzüldüğünü ,iyi olaylarda sevindiğini anlayamazsınız.Her konuda tepkisiz değillerse eğer onlar için ilk mi değil acaba?Sizin ilk çocuğunuz,ailenizin ilk torunu iken onların ilk torunu değil de ondan mı heycan duymadılar?Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Ben ilk annemlere söyledim, annem ne gereği vardı dedi. Çok bozulmuştum. Şimdi kızım 2,5 yaşında annemin neden öyle dediğini anlıyorum. Kızım da bana benziyor. Etraftaki yeni evlenenlere çocuk yapmayın diye bağırmak istiyorumBen 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Benim kaynana da HII HAYIRLISINI OLSUN. EE ŞUNLAR NAPIYOR? Diye soruya çevirdi. Bende eşime dedim ki çocuk gelsin Allahın izniyle dünyaya anan da HIIH görür dedimBen 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Napsin boynuna mi atlasinlar çocuk gibi insanları olduğu gibi kabul edin herkes aynı olacak diye bişey yok . Bende kayın aileme deyince çok normal karşıladilar Allah analı babalı sağlıkla büyütsün dediler ama doğdu dogalı çocuğuma aşıklar.Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Hamilelik haberi icin gidip demeniz falan da ne bileyim . Telefonda deseydiniz 5 hafta erken zaten duyurmak için. Herkes sevinmek zorunda degil kendinizi bu kadar dunya merkezinde gormeyin. Herkes heyecanini gostermek zirunda da degil. Jerkes cocugunuzu sevmek zorunda da degil. Oz oglun öz torunun cumlesi de bir garip uvey oglu olsa sevinmemesi normal mi yaniBen 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
ben olsam kv ye sorardımSadece hayirli olsun dediler. Bunu derken gülümsemediler bile. Ayrica bebeğin ne kadarlik oldugunu bilmiyolar sormadilar bile cunku. Hersey yolunda mi diye sorulabilirdi en azindan? 3 aylikken mi söyleseydim ayrica aileye de ? Teşek kür ederim
Aaa o zaman şaşırdım hani ne biliyim torun sevinci yaşamış olsalardı belki derdim ondan mı ama ilk toruna neden öyle anlamadım. Size karşı tavırlılar o zaman ?Ilk olucak inşallah