- 27 Haziran 2022
- 809
- 1.567
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
Tebrik ederim. Bence hiç takılma ne tepki verdiklerine. Soguklarsa sende ona göre soguk davranırsın bundan sonra olur biter yok yere canını sıkma basit seyler bunlarBen 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
İşte bu şekilde düşündüğünüz için size garip gelmiştir belki de. Mesela genelde anneler duygulanmaz. Duygusal olan babalar da duygulanır. Demekki sizin eşinizin ailesi yeni bebek haberine duygusal bakmamışlardır. Yani sevinmemek değilde belki yapıları öyledir. Normal hayatlarında nasıllar bu şekilde kıyaslayın.Ortalar. K.pederim daha yakin sicaktir. O bir tik iyiydi zaten. Ama k.validem cok isteksiz duruyordu . Ne bileyim genelde anneler duygulanir falan bi sasirdim.
herkes bazen tepkısını gosteremeyebılıyorlar oyle dusunun bosverın mılletı...Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
aynısını ben yaşadım üzüldüm kırıldım şuan hiç sormuyorlar bile.Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?