Sevinilmeyen hamilelik haberi

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
29
Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?

Tam olarak ne yaptılar ? Hayırlı olsun mu demediler ? Sevinçlerini büyük tepkilerle göstermeyen insanlardır belki. Belki de henüz ilk 3 aylık süreç dolmadığı için endişe etmişlerdir. Belki kötü deneyimleri vardır. Aklınıza takılan her ne ise kayınvalidenize sorsaydınız , neden sormadınız ?

Hayırlı olsun bebeğiniz.

Sadece hayirli olsun dediler. Bunu derken gülümsemediler bile. Ayrica bebeğin ne kadarlik oldugunu bilmiyolar sormadilar bile cunku. Hersey yolunda mi diye sorulabilirdi en azindan? 3 aylikken mi söyleseydim ayrica aileye de ? Teşek kür ederim

Sarılmak, kutlama yapmak vs. kültür meselesi ama hiçbir tepki vermemeleri acaba ayrılırsınız diye bekliyorlardı da hüsrana mı uğradılar diye düşündürdü.
Tamam hadi sarilmadilar Ama öz oglun ya kendimi saymiyorum hadi insan yalandan der aa cok sevindik falan.
Bence abartmaya gerek yok. İlla ki sevinmişlerdir ama şok olmuşlardır. Hele bir bebiş doğsun gör bak onları

Normalde çok şen şakrak insanlar mı ? Belki daha geleneksel düşünüyorlardır. Sizin kayınvalidenize , oğullarının babasına söylemesini ; sonra torun geliyormuş demeyi tercih eden insanlardır belki.

"Herşey yolunda mı" deseler bu defa da ,"neden böyle birşey söylediler" diye düşünebilirdiniz.

Aynısını yaşadım ve çok üzülmüştüm. Hiç sevinmemisti kvalide hanım ve ilk torunu + merak etmeyin doğduktan sonra da sevmiyorlar .

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın
Herkes torun meraklısı olmuyor
Onların sevip sevinmemesi sizin için neden bukadar önemli?
Sizin kendi sevinciniz yetmiyormu?
Herkesin tepkisi farklı ayrıca
Belki içlerinde yaşiyorlar belkide gerçekten sevinmediler. Neyi değiştiriyor sizin için

Tamam hadi sarilmadilar Ama öz oglun ya kendimi saymiyorum hadi insan yalandan der aa cok sevindik falan.
Eşiniz bu konuda ne dedi.? Ailesinin coşkulu bir tepki vermememesine şaşırdı mi , yoksa normal mi karşıladı? Evliliği çok onaylamıyorum olabilirler. Sizi sevmiyor olabilirler ya da çok böyle şeylere sevindiklerini belli eden insanlar olmayabilirler

Ortalar. K.pederim daha yakin sicaktir. O bir tik iyiydi zaten. Ama k.validem cok isteksiz duruyordu . Ne bileyim genelde anneler duygulanir falan bi sasirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…