Sevinilmeyen hamilelik haberi

Üzülme kuzum yaa, çok haklısın ama maalesef böyle insanlar çok var. Bence de çok garip bir durum. Torunun olacak bir şaşır bir sevin di mi ama . Bu öyle hayırlı olsun deyip geçilecek bir durum değil ki? Akıllarından ne geçiyor acaba . Şimdi çocuk olunca mallarına ortak çıkıyor diye mi düşünüyorar acaba🤔

Üzülme kuzum yaa, çok haklısın ama maalesef böyle insanlar çok var. Bence de çok garip bir durum. Torunun olacak bir şaşır bir sevin di mi ama . Bu öyle hayırlı olsun deyip geçilecek bir durum değil ki? Akıllarından ne geçiyor acaba . Şimdi çocuk olunca mallarına ortak çıkıyor diye mi düşünüyorar acaba🤔
Teşekkür ederim siz mesela beni tanimiyorsunuz bile ama sefkatiniz cok tatlı. Onlara bir zararimiz yok olmaz ki.

Hayirli olsun öncelikle saglikla doğsun insalah , belki alışmışlardir çok torun varsa çünkü öyle oluyor , bazı ailelerde hani normal geliyor çok torunlardan sonra :) annemlerin ilk torunu mesela benim ki bayiliyolar el üstün de ama kv ler de 9. Torun :) çok seviyorlar ama ilk. Duyduklarin da normal karsilamislardi :)

Hamileligimi eşimin ailesine söylediğimizde kayınpeder sevinmeyi bırak sinirlendi resmen eşim detay anlatınca (ben corona olduğumu sanmıştım ama hamilelik belirtileriymis uyku halsizlik filan onlardan bahsetti biraz) kalktı gitti başka odaya meğerse erkek karısının hamile olduğu öyle ortaya demezmiş 🙄

Hatta 15. Görümcerdeki torunları sayarsak peşine de daha varlar :) yani bazılarına doğurmak normal geliyor. Üzülme hiç sıkma canını doğdu zaman daha çok seviliyor :)

Z Zorlumacera anladığım kadarıyla aslında yeni evlisiniz..çalışıyor musunuz? Ya da eşinizin ailesinin sizin çalışmanız yönünde bir beklentisi var mı? Hamileliğinizi buruk karşılama nedenleri arasında sizin ekonomik durumunuz ile ilgili birşey aradım açıkçası.

Şimdiden modunuzu düşürmeyin. Mutlaka sevinmişlerdir belli edemiyor olabilirler. Bir anda duyunca şok olmuşlardır. Zamanla onlarda alışacaklardır.

Hele bebek dünyaya geldikten sonra daha üzerinize düşeceklerdir.

Hiç takma, üzme kendini. Biz anneme sürpriz olsun diye ultrason fotosunu buzdolabına koyduk. Kadın görmedi bile. Ne var orda bir bak dedim 10 dakika sonra artık sinirden. Ee hamilesin anladım dedi. İyi dedi geçti. Ki yıllardır yapın yapın diye baskı yapan biri. 1 saat sonra başladı ağlamaya. 7 ay çocuğuma şey napıyor dedi 😂
Bebek diyemedi kadın 😂
Şimdi sürekli görüntülü ariyor
😂

Esim de üzüldü anlayamadi neden oyle olduğunu. Surec olarak duygusalim zaten zoruma gitti ya ne bileyim. Ben sevincekler diye düşünmüştüm baya.
Eşiniz tam olarak ne dedi, hani neden sevinmediler, tepki vermediler açıklaması ne oldu ? Belki de sizin bilmediğiniz bir sorun yaşadılar oğulları ile

Bebeğiniz hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza gelsin 💕💕
Bosverin, onlar sevinçle karsilasa nolur, karsilamasa nolur..
Sadece bu tavırlarına bakmayın, genel olarak değerlendirin derim.
Hep boylelerse sizde öyle olursunuz olur biter.
9 ay ve sonrasında heyecanınıza ortak olacak hiçbir tavır beklemeyin.
Siz eşinizle birliğinize bakın, gerisi boş.

Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
benim esimin ailesi falan kotumserdir. o yuzden genelde cok fazla sevinclerini gostermezler. nazar degecek korkulari var. bir de onceden talihsiz olaylar yasamislar ailecek, ondan da kaynaklaniyor. belki oyle bir seydir.. bazi yerlerde bebek dogmadan kutlama vs yapmak dogru degil diye dusunuyor olabilirler. kalbinizi karartmayin.

benim esimin ailesi falan kotumserdir. o yuzden genelde cok fazla sevinclerini gostermezler. nazar degecek korkulari var. bir de onceden talihsiz olaylar yasamislar ailecek, ondan da kaynaklaniyor. belki oyle bir seydir.. bazi yerlerde bebek dogmadan kutlama vs yapmak dogru degil diye dusunuyor olabilirler. kalbinizi karartmayin.
Ben de böyle düşündüm açıkçası. Bazı kişiler önceden yaşanan kayiplardan vs oturu bebek haberine çok tepki vermezler. Bebek dogmadan nazar değer vs diye abartili sevinc gosterisinde vs bulunmazlar. Öyle bir şey olabilir. Hoş normalde size karşı soguk biriyse ztn bu haberes ekstra mutlu tepki vermesini beklemek de anlamsiz

Benim annem babam da böyleydi ama bebeğe sevinmediklernden değil de biraz kültür meselesi. Anneme göre 5 haftalık hamileliğe hamilelik denmez bile mesela. Öyle hemen sevinilmez. Bi 5-6 aylık olsun bakalım sorunsuz. Doğmamış çocuğa don biçilmez vs vs. Bebek doğmadan sevinilmez işte. Hatta eski Türklerde bebeğe doğduktan sonra 40 gün isim takılmazmış bile. Yani sizinle ilgili mi ailenin tarzı mı bilemeyiz. Siz daha iyi bilirsiniz o kısmı.

Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Sıze öyle gelmiştir. İlle sarılınacak dye birşey yok. Herkes duygularını farklı şekilde ifade eder.

?
Yapı meselesi olabilir. Benim de kendi ailem beklediğim tepkiyi vermedi tam tersi🤷‍♀️

X