sevgisi zoru görene kadarmış !

Özelde çalışıyor. Zamanla maaşının yükseleceğine eminim. Ben de hazırlıklıydım zor şartlara benim için sorun yok. Onun pasif duruşu kendi sorumluluğunu bana yüklemesi ve haftalarca mesaj bile yazmaması ailemle birlikte bekliyoruz bunun sorumluluğunu almaması sorun değil mi sizce ?

Allah'ın sevgili kulu.. otur iki rekat şükür namazı kıl. Mezdeke aç göbek at...

Haklisiniz ama bir onceki mesajimda yazdim hissettiklerimi .
Aileler uygun olmayinca ne kadar tahsilli de olsa insan sorunlar cikiyor ve bu sorunlar buyuyor. ... Cocuk anladigim kadariyla ailesine cok bagli akrabalar bile ayni sokakta oturuyor diyorsunuz cocugun alamadigi tek sorumluluk kazanc para vs degil ailesine uygun davranmamaniz . . .
Sevgi karsilikli emek ister cocugun ailesi size daha evlenmeden ev vermis ne guzel ben 20 yildir kirada oturuyorum ben empati kurabildim ve benim gibi binlerce insan var kirada oturan size de saygi duyarim empati kuramayabilirsiniz anlatmak istedigim bunu mutlulukla karsilayacak binlerce insan var ...
Sizin kendi kendinize sunu sorguluyor olmaniz gerekiyor benim isteklerime bu cocuk empati kuramadi beni anlayamadi diyorsunuz belki de peki siz cocugun isteklerine empati kurabildiniz mi ...

Anlattiklarinizdan tek hissettigim ; durust ve algilari acik bir genci kaybetmissiniz ...

Herkes iyi bilir ki. Erkek tarafı gelini dibinde istiyorsa. Niyeti oğlu karısının etkisinde kalmasın, gelini parmaklarında istedikleri gibi geldi oynatabilsinler. Şu ana kadar aile apartmanında ya da aynı muhitte kv kp ile oturan gençlerin mutlu bir yuvası olduğunu hiç görmedim. Siz olayı çok yanlış anlamışsınız gibi geldi bana.

Konu sahibi süpersin. Umarım düzgün insanlara denk gelirsin. Ucuz kurtulmuşsun

Dötüne güvenmeyen ne erkeğim diye gezsin ortada ne de evleneceğim diye ciksin ortaya lutfen yaaaaa

Sizin gibi insanlar bir ayda evleniyor dort ayda boşaniyor o yuzden susma hakkimi kullanacagim.

Sizin gibi insanlar bir ayda evleniyor dort ayda boşaniyor o yuzden susma hakkimi kullanacagim.
Ben evlenirken siz nikah şahidimdiniz sanırım ...

Susma hakkınızdan önce kahinlik hakkınızı kullandınız bence .. çünkü bilmediğiniz konularda atıp tutuyorsunuz.

Allah aşkına bu saçma çıkarıma nasıl vardınız?
Ya da keşke bu yersiz söyleminizden önce susma hakkınızı kullansaydınız.

Empati yaptım. Ben onlara uzakta olursam Uyum sağlayabilirim birbirimizi çok severdik ben asla onlara saygıda sevgide kusur etmem öyle yetiştirilmedim. Ama o kadar dipdibe çok zor. İlla ki evliliğin ilk yıllarında bu durum ikimizi yıpratacaktı belki birbirimizden soğuyacaktık ki daha oraya gitmedim diye bıraktı seviyorum dediği insanı.

Çok yerinde bi karar vermişsiniz. İyi niyetle sizi yanlarında istiyor olsalardı evi kiraya verip yada satıp başka yerdr oturmanıza destek olurlardı. Niyet açık ve ne mutlu siz de geç olmadan görmüşsünüz.

Evet onlar büyüklük yapsaydı ben öz annem babam gibi görmeye hazırdım. Büyükler büyüklük yapmadan bizden yapamayacağımız şeyleri istiyorlar maalesef. Ben oğlum olursa böyle yapmayacağım.

Yasamadan bilemezdiniz ... Kelimelerinizin sonunda hep ben var biz yok bunu ben bile gorebildiysem muhendis zekasina sahip insan cok daha iyi gorebilmistir sanirim .
İyi geceler sizlere.

Evet onlar büyüklük yapsaydı ben öz annem babam gibi görmeye hazırdım. Büyükler büyüklük yapmadan bizden yapamayacağımız şeyleri istiyorlar maalesef. Ben oğlum olursa böyle yapmayacağım.
Aman boşverin hayat karşınıza sizin için en doğru insanı çıkarsın:)

Yasamadan bilemezdiniz ... Kelimelerinizin sonunda hep ben var biz yok bunu ben bile gorebildiysem muhendis zekasina sahip insan cok daha iyi gorebilmistir sanirim .
İyi geceler sizlere.
Bende mühendisim .ve mühendis zekamla diyorum ki...

Yaşayarak aptallar, aptalların yaşadıklarına bakarakta akıllılar yol alır....

eğer ev almayı çok güzel bir niyetle yapmışlarsa ve oğullarına almışlarsa madem orada oturmak istemediğinizde de iyi niyetlerini gösterip kiraya verip diğer yere kira ödemeyi kabul ederlerdi. öyle ev almışlar oh ne güzel nerede olursa olsun oturayım diye körü körüne ilişki zaten devam etmez belirli sorunlar da varmış çünkü. sadece bahsedilen eş ailesi değil bence iki tarafla da dipdibe oturmak sağlıklı değil. illa ki göze batıcak problemler olacaktır. bence kendi kalbinizin sesini dinleyerek en iyisini yapmışsınız

Bende mühendisim .ve mühendis zekamla diyorum ki...

Yaşayarak aptallar, aptalların yaşadıklarına bakarakta akıllılar yol alır....
en uzak mesafe ne afrika'dir,
ne çin,
ne hindistan,
ne seyyareler
ne de yıldızlar geceleri ışıldayan.
en uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir
birbirini anlamayan...

Ev oğullarının değilmiş zaten yani birkaç yıl sonra burayı satalım başka yere taşınalım izni de yok. Kardeşi evlenene kadar orada oturup o evlenince kiraya çıkacağız yine. E 3 yıl sonra çıkacağımıza şimdi çıkalım dedim yahu bu kadar basit. Hediye verilmiş diyenler var ömür boyu istanbulun en kötü ilçesinde yaşamayı kabul edersen evet hediye. Garip ya gerçekten hala anlamakta zorluk çekiyorum

Helal olsun çok akıllı kadınmışsın.Şu forumda İlk defa hata üstüne hata yapılmadan,mantıklı karar verilebilen bir konu okudum.İnşallan en kısa sürede karşına seni hak eden biri çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…