- 30 Ekim 2008
- 6.798
- 54
-
- Konu Sahibi EU3
bırakın öpüsenleri elele tutuşup giden genclere cocuklara söyle yan yan bakıyorum ne anlama geliyo anlamıyorum evli gibi kol kola elele girmezlermi beni bitiriyorlar bu konuda cok hassasım en tiksindiğim seylerden biridir hele kimse yokmus gibi leyla mejlun misali zannederler kendilerini koca dünya batsın biz aşıgız der gibi öpüsürler sarılırlarya ne anlama geliyo acaba ne düşünüyolar allah akıl fikir versin bide bugün öpüsüyolar ayrılınca tanımıyolar birbirlerini haa öle bişi sevgiliyken malın namusun sevgililik biterse hiçç umurlarında değil işte bunların namusu bukadar dicemm agır olacak genclerdir dicemm bende gencim ben eniyyisi görüs farklılıgı dimm ben eniyisi ama gercekten cok komikler cok
tartışalım canım.bugünlerde bir tiksinme modasıdır gidiyor.
adamlar hamile karılardan, kadınlar elele gençlerden tiksiniyor.
toplumca ne merkalıymışız kusmaya, öğürmeye..
evlilik öncesi cinselliği tartışmak zaten bize ağır gelmişti.
hadi evlilik öncesi elele tutuşmayı tartışalım.
namusumuza ne kadar halel geliyo onu konuşalım.
ondan sonra da elele dolaşan bekarlara kahkahalarla gülelim; çok komikler ya..
aslında sevindim sizin durumunuza.
hani size komik geliyor ya budurum; yol boyunca 32 dişiniz dışarda geziyorsunuzdur..
tartışalım canım.
ne demek elele tutuşup gezmek. hele bekarken.lmaz:
tükaka bunlar. vayy anam. ne günlere kaldıık. bunları uyaracaksın.
ne tiksinç bir durum.
ben hep kusuyorum zaten. bakıyorum el eleler açılın uzatın o elleri diyorum. sonra kusuyorum. iyi oluyor. tiksinince kusma gelir bana biliinmi canım.sorma geçen gün başımıza taş yağıyordu.
bunlar nereden çıktı diye bir baktım ki iki zındık elele tutuşmuş.
hemen üzerlerine kusup kaçtım :roflol:
ondan sonra da evlilik öncesi bakışmayı konuşmayı tartışırız
zira oraya doğru yol alıyoruz galiba
laa ben el ele tutuşuyom ama nolcak bu halım:sinifsinif:
laa ben el ele tutuşuyom ama nolcak bu halım:sinifsinif:
tükürük bitti şimdi de kusma başladı sende oky
yandık ki ne yandık
eyvah eyvah
ayy,tıpki ben...:1hug:ben tiksinince hemen kuveriririm.
potansiyel kusma modundayım zaten biyolojik olarak.
elele de öğürüp, kolkola da kusarım.
hiç affetmem, üstüne üstüne kaydirigubbakcemile3
öyle insanlara gıcık oluyorum o ayrıSoru açık, Sevgilisiyle Kafede Parkta Sokakta Öpüşenler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz. Bence hiç hoş bi davranış değil tamam herkes özgür ama çocuklara ve gençlere kötü örnek olduğunu düşünmekteyim
bıda olmas aplalarım :sinifsinif:
öyle insanlara gıcık oluyorum o ayrılmaz:
ama birde 14 15 yaşlarındaki gençlerin sanki nişanlıymış gibi el ele kol kola hatta sokak aralarında öpüşüp koklaşmalarına çok sinir oluyorum annesi babası oğlum kızım okuyor diye övünür onlar ders çalışıp ufuklarını genişletecene fındık kırma derdindelerlmaz ku kardeşim önce oku adam ol sonrada yaşın yerine gelince kimle ne istiyorsan onu yap