Sevgilisiyle Kafede Parkta Sokakta Öpüşenler Hakkında Ne dusunuyorsunuz?

valla ulu ortayı geçtik artık
bizim evin arkası tepelik ve manzara süperdir sevgilisini alan burda
kaç kez kayınpeder tüfekle kovaladı belli değil bide bağırışı var lann şerefsiz burası bilmem ne yerimi diye delikafadulden

kesinlikle doğru bulmuyorum:1no2::eek:lmaz::eek:lmaz:
insan özelini özelinde yaşamalı:umursamaz:ben kimsenin sevişip koklaşmasını izlemek zorunda değilimki:dilcikar:sonuçta herkesin evi var ne yapacaklarsa evlerinde yapsınlar

öpüşen iki kişiyi görüp de aile var makamından öhhö öhhö yapanların yaptıklarını da hiç doğru bulmuyorum ben yalnız :eek:lmaz:

öpüşen iki kişiyi görüp de aile var makamından öhhö öhhö yapanların yaptıklarını da hiç doğru bulmuyorum ben yalnız :eek:lmaz:
Ben de aileyim,bi kocam bi de çocuğum var,öhhööööö de pöhhööööö şakkıdı

bırakın öpüsenleri elele tutuşup giden genclere cocuklara söyle yan yan bakıyorum ne anlama geliyo anlamıyorum evli gibi kol kola elele girmezlermi beni bitiriyorlar bu konuda cok hassasım en tiksindiğim seylerden biridir hele kimse yokmus gibi leyla mejlun misali zannederler kendilerini koca dünya batsın biz aşıgız der gibi öpüsürler sarılırlarya ne anlama geliyo acaba ne düşünüyolar allah akıl fikir versin bide bugün öpüsüyolar ayrılınca tanımıyolar birbirlerini haa öle bişi sevgiliyken malın namusun sevgililik biterse hiçç umurlarında değil işte bunların namusu bukadar dicemm agır olacak genclerdir dicemm bende gencim ben eniyyisi görüs farklılıgı dimm ben eniyisi ama gercekten cok komikler cok

bırakın öpüsenleri elele tutuşup giden genclere cocuklara söyle yan yan bakıyorum ne anlama geliyo anlamıyorum evli gibi kol kola elele girmezlermi beni bitiriyorlar bu konuda cok hassasım en tiksindiğim seylerden biridir hele kimse yokmus gibi leyla mejlun misali zannederler kendilerini koca dünya batsın biz aşıgız der gibi öpüsürler sarılırlarya ne anlama geliyo acaba ne düşünüyolar allah akıl fikir versin bide bugün öpüsüyolar ayrılınca tanımıyolar birbirlerini haa öle bişi sevgiliyken malın namusun sevgililik biterse hiçç umurlarında değil işte bunların namusu bukadar dicemm agır olacak genclerdir dicemm bende gencim ben eniyyisi görüs farklılıgı dimm ben eniyisi ama gercekten cok komikler cok

allaala. elele tutuşan sevgililerden yada kolkola gezen aşıklardan tiksinmede ne ola ki..illa evli olunca mı, elele dolaşacağız yada kolkola gezeceğiz. .:bbo:
vay canına.:1ninca:

Masum bir öpücük neyse ama abartan çiftleri hele hele insanların yoğun olduğu bir yerde yapılıyosa hayvanlardan farksız oluyo bence. :sinifsinif:

bu konudaki aşırı hassasiyetin sebebi ne ola acep CADIARZU beni de bu düşündürdü şimdi CADIARZU
ayrıca herkesin namus anlayışı kendine, milleti kendi namus kriterlerimize göre yargılamaya başlarsak vay halimize :sinifsinif:

ŞAKA değilmi ilk sözleriniz..
tiksinmenin bu boyutunu bilmezdım ..
hay allah yine yeni bir şey öğrendim..
demek ki siz sadece belediye onaylı çiftleri hoş görüyorsunuz...
maalesef evlenmeden evvel bende o tiksindiğiniz kişilerdendim...
ne kadar üzücü dimi

valla ben gıcık oluyorum öletiplere bizde evLıYiz bizimde sevgilimiz olDU elele de tutuştum kolkola da gezdim o bişi değil amaböle koklaşıp bi acaip haller tavırlar takınıolar ya ay Allah ı ifrit oluorum bazen bize issafi gelio öğrretmen aradaşlaro o odadan öbürüne bağırıo caaaannn senii seviiiooorrumm aman bebek tarihi konuşmalar öpüşmmeler eşim döşek getirelim rahat edin dio en sonunda olma ki çokayıp be nie milletin oynaşmasını izleyim ki aynışekilde kavgasınıda cık cık cık

Sokakta sevişecek gibi abartarak öpüşenlere tepkiyi anlarım da , iki sevgili neden elele tutuşamasın ki? İlla evli mi olmak lazım ?

Neden tiksindiğinizi anlayamadım ? Burası Arabistan mı ?

Şaka gibi valla kaydirigubbakcemile3

Bu kadarda abartmayalım isterseniz :eek:lmaz:

sokakta sevişecek gibi öpüşen tipler evliyse normal geliyor demek arkadaşa CADIARZU

ya elele tutuşmak öpüşmek falan artık onları normal görmeye başladıkta:1shok:
sevişenler var resmen nerde iki ot görseler bi bakmışın sanki herkez kapıyı
kapatıp çıkmış :umursamaz:çok rahat insanlar var ya:eek:lmaz:

Masumca elele tutuşanlara, aşkı, sevgiyi tertemiz yaşayanlara saygı duyuyorum
İbadetinde, kabahatinde gizli olması taraftarıyım
Ulu orta öpüşenlere hoş ve sıcak bakmıyorum, ayıp yahu büyük var küçük var biz nasıl bir millet olduk böyle?
Biz evlenirken, damadın gelini dudağından öperken verdiği pek pek bir revaçtaydı, fotoğrafçı albüme böyle bir resim yapmak istediğini söyleyince kabul etmedim, sonuçta o resimlere babalarımız, büyüklerimizde baktılar
Ben fazla modern değilim bu konularda, sonuçta dinimizi ve milliyetimizi unutmamalıyız, en güzel aşk gözler önüne serilmeden yaşanandır bence, dışarda çoook muhabbetli görünüp içini bildiklerimiz var...
Seven erkeğinde milletin gözü önünde sevdiği kızı dudağına yapışıp öpeceğine inanmıyorum, sevmek sakınmaktır.

Dur be yeter geri kafa
Öküz altı buzağı olmaz
Bu gençliğe yurt emanet vallah billah
Düşünmesi yasak olmaz
Öpüşmesi yasak olmaz
Dur be yeter kıl bürokrat
Kendi gölgen bela olmaz
Yasa deyip vatandaşa vallah billah
Git yarın gel demek olmaz
Dur be yeter dar kafalı
Fabrikasyon insan olmaz
Aynı biçim elbiseler vallah billah
Kimine uyar kimine uymaz
Kimi karadır kimi aldır vallah billah
At gözlüklü iflah olmaz
Dur be yeter gamlı baykuş
Bu memleket batıyor olmaz
Vıcık vıcık didik didik vallah billah
On parmakta kara olmaz
Biraz sevgi ve hoşgörü vallah billah
Ümit yoksa yarın olmaz
Dur beter kul KARACAM
Böyle garip şarkı olmaz
Televizyon ve radyoda vallah billah
Böyle şarkı tövbe olmaz
Etme ustam olmaz olmaz vallah billah
Olmaz deme olmaz olmaz
bunu yazmak geldi içimden bu konuya
aşırı olmadığı sürece bence gayet normal

üstüne gitmeyelim kızlar herkes farklı yetişio demekki arkadaşımız öle yetişmiş ahlak yapısını o yönde geliştirmiş bana doğru olan size yanlış ssize doğru olan bana yanlış gelebilirkaydirigubbakcemile3
bide arkadaş şeyi kastetmiştir belkigünlük sevgili değiştiriorlarda hepsilede elele dudak dudağa dolanıolar ya he belki onlardan tiksinodurCADIARZU

:1shok:...ben ne düşünücem ya onlar düşünsün...ayıp yok günah yok gizlilik yok...yok hiç bişi yoksa bende yokum... kaydirigubbakcemile

:eek:lmaz:

X