Sevgilisiyle Kafede Parkta Sokakta Öpüşenler Hakkında Ne dusunuyorsunuz?

öpüşecek başka yerleri yommuş diye düşünüyorum ben

Ben yapmıştım,çok abartmamıştım ama..Neyse...Taşlanacağım alimallah kaydirigubbakcemile

belkı masum öpücüklere bısı demem ama salyaları akarcasına olanlara tepkı bıle verırım..
hoştt dediğim olmuştur..:1closedeyes:
ayıp ve edep dıye bişey var var dimi?

bak böcük bise gelcek atacak herfiçiklerin hepsini bize
sonra zamanla adamların ayakları alışır artık zaten böcük olmadan da gelirler onnar -tatlicadiarzu-
sende gelsene hacı :jeyyar:
ben senın velınımetın nan benle duzgun konus:1closedeyes:
ben olmasamm kımse gelmes sıftah benden bereketı allahtan

tube yarabbem benı affet :Saruboceq:

gelmem mi, uçarım hem deŞeniz
ohh musterın coğalıyo funyda hanım delikafadulden

ohh cınemada karanlıktır
cok bakıp utandrmasaydınız :roflol:

bugun öpmke ıstıyom
bakem kım gelcek benden sonra onu öpcem

allam nolur guzel bırı gelsın.:jeyyar:

yaws anacum bakmiodum ki ben, mecburen kapiya dogru ilerlerken gorunuyordu yani goz onune geliordu kapi, e onlar da arkaa tarafda kudurmuslar, hic kimse yokmus gibi yapis sarmas dolas ust uste alt alta e nedecen gavur iste delikafadulden​

imrenerek bakıyorum
ne dedi başbakan
3 cocuktan az doguranı Allah çarpar!!
idman yapiyo gençler, niye kızıyonuz

abartılmadıgı surece , benım için sorun yok bakmıyorum zaten ..
ama fast-foot yada cocukların oldugu ortamlarda yıyisenlere kızıyorum acıkcası.. butun cocuklar onlara oyle bi bakıokıı yanı cocukların yanında bulunan ebeveynler rahatsız oluo soylenyorlar yıysenler duycagı sekılde ama tınlamıyorlar tabıkı

valla hiç iyi şeyler sölemem mahrem denen bişi var canım herkesin gözü önünde yapılmaz bazı şeyler ayıplarım valla hatta nefret edeirm ama oncelıkle kızdan sonucta erkek hep ıster kız kabul etmese erkekde bısı yapamaz deılmı ama...

beni okadar rahatsız etmez kendi utanmıyorsa napalım dimi şakkıdı benim uyuz olduğum tek nokta kapalıları uluorta görüyorum ya öyle sarmaş dolaş yakıştıramıyorum ayıp yani.

öpüşmeden öpüşmeye fark var.
kimi öyle masum öpücükler konduruyor ki etraf anlamıyor bile ne olduğunu.
gel gelelim. şapurdata şapurdata öpüşenlere kıl oluyorum.
hele ki ulu orta yiyişenlere ifritim ifrit.
özel bir durum sonuçta. mahrem birşey. canlı yayın yapmamalı.
böyle açık kapalı ayrımı yapmak istemiyorum ama bu konu hassas yapılmalı.
başında başörtüyle ulu orta öpüşen koklaşan görürsem yuhhh diyorum.
yakında ayet okuyacağım. kendilerine gelsinler diye.

abartılmadığı sürece masumane ve sevgi dolu öpücükler atan bi eş veya sevgili gördüğümde ay ne güzel derim.. bence no problem sevgi gösterme şeklidir bence. ufak bi öpücük var abartılı var ayrımımı ve ikisinin aldığı alacağı tepkiler çok farklı bence...

Ayy çok katısınız yaaa hepimiz aynı yollardan geçmedikmi biz gizlice iş dönüşü yarım saat falan anca buluşuyoduk eşimle hele eve bi geç git annem dünyayı zindan ediyodu tabii sevgilim oldugunu bilmediği halde ayy parkta buluşup sarılıp arada etrafa bakıyoduk baktım kimsecikler görünmüyo öpüşüyodukta hihoyyyt heyy gidi eski günlerr heey gizli ve kaçak oldugu içinmi o kadar tatlı geliyodu yaff opuyorumnanaktan

öpüşmekten kasıt öpmekse ben de öperim kocamı.
ama öpüşmekten çıkıp sevişmeye doğru gidiyorsa iş gayet bakarım.
teknik kaparım belki onlardan sositososito

öpüşmekten kasıt öpmekse ben de öperim kocamı.
ama öpüşmekten çıkıp sevişmeye doğru gidiyorsa iş gayet bakarım.
teknik kaparım belki onlardan sositososito

demi ama,bakarak öğrenmekte çok önemli. gözlem
bence iyi oluyor.
bir çeşit eğitim.

sokaktakilere değil ama toplu taşıma araçlarında kendinden geçmişlere kıl olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…