- 11 Nisan 2008
- 9.617
- 37
- 43
-
- Konu Sahibi EU3
benim bahsettiğim masum bir flört değil hanımefendiçocukken elele tutuşmak yasak değil, çünkü çocuğuz daha.
sonra ergenlik çağına gireriz yasak olur, sonra daha büyürüz gene izin çıkar.
bu arada yasaklı olan yaş dönemi nedir?
iki insanın elele tutuşmasında ne kötülük var?
nasıl bir cinsel ibare uyandırıyor ki illa nişanlı olmak gerek?
14-15 yaşıında öpüşmekten değil elele olmasından bahsediyorum..
benim bahsettiğim masum bir flört değil hanımefendikendi şahit olduğum durumlar bu beni rahatsız ediyor siz oğlunuza veyahut kızınıza izin verebilirsiniz hoş karşılayabilirsiniz bu benim kendi fikrim herkes özgürce fikrini açıklamış bende rahatsız olduğum konuyu söyledim hergün tvlerde taciz olayları çıkıyor neden ?bir düşünün!!
şöyle alakası var hanımefendi çünkü o yaşlardaki gençlerimiz ileriyi geriyi bilmiyorlar masum gibi görünen bazı flörtler dikkat edin bazıları malesef sizin düşündüğünüz gibi saf ve masum olmuyor önce arkadaşlık yapıyorlar sonra kirli emellerine alet ediyorlar bu böyle kalmıyor birde cep telfnuna kaydedip varsa kendileri gibi kötü niyetli kişilerlede o masum kızımızı kirletmeye devam ediyorlar benim demek istediğim gençlerimize sahip çıkalım doğruları yanlışları öğretelim bu yaştaki gençlerimiz önce okumayı düşünmeli siz konuyu nereye getirdiniz flört etmelerine karşı değilimki ama küçük yaşta olmamalıTv de taciz olayı çıkmasının gençlerin el ele tutuşmasıyla ne alakası var?
yani el ele tutuşmak bana göre masum bir flört olabilir sadece
aklımada başka birşey gelmez
kızım bana haber versin de tek el ele tutuşsun başka birşey yapmasın
daha ne isterim ki
şöyle alakası var hanımefendi çünkü o yaşlardaki gençlerimiz ileriyi geriyi bilmiyorlar masum gibi görünen bazı flörtler dikkat edin bazıları malesef sizin düşündüğünüz gibi saf ve masum olmuyor önce arkadaşlık yapıyorlar sonra kirli emellerine alet ediyorlar bu böyle kalmıyor birde cep telfnuna kaydedip varsa kendileri gibi kötü niyetli kişilerlede o masum kızımızı kirletmeye devam ediyorlar benim demek istediğim gençlerimize sahip çıkalım doğruları yanlışları öğretelim bu yaştaki gençlerimiz önce okumayı düşünmeli siz konuyu nereye getirdiniz flört etmelerine karşı değilimki ama küçük yaşta olmamalılmaz:
kimse kendini kandırmasın
günümüzde 14-15 yaşındaki veletler haydar dümene papuc cıkarır cinsten maşallah
cunku onlerinde sınırsız kaynakları; bilgisayar ve internetleri var
forumda 18 yaşında bir kızın ertesi gün hapi efenim prezervatif ve dışa boşalma bilmem ne zımbırtılarını tek cümlede kullandıgını gordukten sonra artık korkar oldum
24 yaşındayım ve ertesigün hapini ilk kez KKdan ogrendim ben!
oysa millet bitmiş de okey dönüyo maşallah
hah al işte benden kötüleri de varmış demek ki....gurbacım ben 37 yaşındayım ,2 çocuğum var nerdeyse boyumla bir
hapini ne gı ben hala bilmiyom
nihayet benim ne demek istediğimi anlayan biri çıktı vereliniortakaramızda kendini yeşilcam filmlerindeki saf aşıklara kaptiranlar var
devir değişti hanımefendi huuu devir değişti
aramızda kendini yeşilcam filmlerindeki saf aşıklara kaptiranlar var
devir değişti hanımefendi huuu devir değişti
Sakınan göze çöp batarMasumca elele tutuşanlara, aşkı, sevgiyi tertemiz yaşayanlara saygı duyuyorum
İbadetinde, kabahatinde gizli olması taraftarıyım
Ulu orta öpüşenlere hoş ve sıcak bakmıyorum, ayıp yahu büyük var küçük var biz nasıl bir millet olduk böyle?
Biz evlenirken, damadın gelini dudağından öperken verdiği pek pek bir revaçtaydı, fotoğrafçı albüme böyle bir resim yapmak istediğini söyleyince kabul etmedim, sonuçta o resimlere babalarımız, büyüklerimizde baktılar
Ben fazla modern değilim bu konularda, sonuçta dinimizi ve milliyetimizi unutmamalıyız, en güzel aşk gözler önüne serilmeden yaşanandır bence, dışarda çoook muhabbetli görünüp içini bildiklerimiz var...
Seven erkeğinde milletin gözü önünde sevdiği kızı dudağına yapışıp öpeceğine inanmıyorum, sevmek sakınmaktır.
İyi de gurbaacım bu birazda ailenin başı boş bırakmasından kaynaklı değil mi?
Aile olarak bu çocuk ne yapıyor, nereye gidiyor, kiminle, kaçta gitti kaçta geldi diye sorgulamazsan herşeyden önce ailenin kabul edebileceği ve kabul edemeyeceği durumları çocuğa lanse edemezsen ohho okeyde döner, pişpirikte oynar.