- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
-
- Konu Sahibi EU3
aynen katılıyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkis14-15 yasinda flortlerin el ele tutusmalarinda bir maruzat gormuyorum olmasi gereken masumane seyler bunlar onlarda bu yaslarda kipir kipirdir:asigim:
Ama ileriye gidip cinsellik yasanmasi, orda burda deli gibi opusmelerini hos bulmuyorum yaslari itibariylelmaz:
evet ben hep saf yaşadım,napayım.Siz doğru düzgün bir iletişim kurarsanız çocuğunuzla gelir anlatır,masumca yaşar .Devir değişsede yetiştirmeye bağlı ,bizim devrimizde de şimdi bepenmediğiniz gençlerden çokkk vardı.Yaşlı gibi konuştum ama 27 yaşındayım
hah al işte benden kötüleri de varmış demek ki....
ablacım yapma gözünü seviyim :icecream:
yersin şimdi gerikafalı diye yaftayı mafoldumben
gurbacım ben 37 yaşındayım ,2 çocuğum var nerdeyse boyumla bir
hapini ne gı ben hala bilmiyom
evet ben hep saf yaşadım,napayım.Siz doğru düzgün bir iletişim kurarsanız çocuğunuzla gelir anlatır,masumca yaşar .Devir değişsede yetiştirmeye bağlı ,bizim devrimizde de şimdi bepenmediğiniz gençlerden çokkk vardı.Yaşlı gibi konuştum ama 27 yaşındayım
İyi de gurbaacım bu birazda ailenin başı boş bırakmasından kaynaklı değil mi?
Aile olarak bu çocuk ne yapıyor, nereye gidiyor, kiminle, kaçta gitti kaçta geldi diye sorgulamazsan herşeyden önce ailenin kabul edebileceği ve kabul edemeyeceği durumları çocuğa lanse edemezsen ohho okeyde döner, pişpirikte oynar.
savaşmayın sevişin:teytey::
Ben çok kızıyorum bu realitylere.Ayşe Fatma Hayriye yapar bi program,gider ennn uç örnekleri çıkarır,sonra da paranoyak olur,en ufak olaya şüpheyle yaklaşırız.Sonra ne olur,baskı kızınızı isyan noktasına götürür,korktuğunuz başınıza gelir.şöyle alakası var hanımefendi çünkü o yaşlardaki gençlerimiz ileriyi geriyi bilmiyorlar masum gibi görünen bazı flörtler dikkat edin bazıları malesef sizin düşündüğünüz gibi saf ve masum olmuyor önce arkadaşlık yapıyorlar sonra kirli emellerine alet ediyorlar bu böyle kalmıyor birde cep telfnuna kaydedip varsa kendileri gibi kötü niyetli kişilerlede o masum kızımızı kirletmeye devam ediyorlar benim demek istediğim gençlerimize sahip çıkalım doğruları yanlışları öğretelim bu yaştaki gençlerimiz önce okumayı düşünmeli siz konuyu nereye getirdiniz flört etmelerine karşı değilimki ama küçük yaşta olmamalılmaz:
Sinemanın ayrıcalığı var yanibence uluorta öpüşmek çok saçma kınarım
4 duvar arası var
sinemada felan olabilir ama no problem
özellıkle piknik alanlarında öpüşenlerı kınıyorummmmmmm
sizi ütopik dünyanızda yalnız bırakıyorum
sizinle bu konuyu tartışmam ben hayal dünyasında yaşiyorsunuz zemuszemus
hayal dünyası mı..vay be düzgün yaşamak,iyi yetiştirilmek hayal olmuş ha,çok karamsarsınız,gurur duydum bak şimdi kendimle
konu farklı bi yere kaymasın lütfen...
burada ailenin kontrol mekanizmasının etkinliğini değil 14-15 yaşın flortten ne anladigini konusuyoruz
yani ben onu konusuyorum sizi bilemem
şekerim ben çevremde gördüğüm olaylar yüzünden bu şekilde konuştum diğer arkadaşlar konuyu başka yere getirdiler benim ne kızım ne de oğlum var şuan ben gençlerimiz nereye gidiyor herşey eskisi gibi masum değil artık malesef gurbanın dediği gibi küçücük yaştaki çocuklar bizden daha bilgili bende şaşıyorum:1shok:tabiki arkadaşlık kuracaklar ama çok serbest bırakmamalıyız çocuklarımızıBen çok kızıyorum bu realitylere.Ayşe Fatma Hayriye yapar bi program,gider ennn uç örnekleri çıkarır,sonra da paranoyak olur,en ufak olaya şüpheyle yaklaşırız.Sonra ne olur,baskı kızınızı isyan noktasına götürür,korktuğunuz başınıza gelir.
Bence çocuklarımız üzerinde kontrolümüz olmalı ama kendi başına nefes almalarına da izin vermeliyiz.Kafalarını şişme felaket senaryolarıyla doldurup,paranoyak gençler yetiştirmektense,kendine güvenen,zeki,aklı başında ve kötülüklere izin vermeyecek kapasitesi olan kızlar yetiştirirsek bu gazoz ve ilaç olayları gelmez başlarına