Sevgilisiyle Kafede Parkta Sokakta Öpüşenler Hakkında Ne dusunuyorsunuz?

öpüsmek,sarilmak ..bunlar sevgi gösterisidir,hergun tv lerde sokakta binlerce kotu seye sahit olan cocuklarimiz ve genclerimiz bu gibi kotu seylerden degilde öpüsmekten mi etkilenicek.Bi baba annesini kucucuk cocugun onunde bilmem kac yerinden bicakliyo satt 7 haberlerinde binlerce cocuk bunu izliyo cocuklarimiz bundan degilde öpüsmekten kötü etkileniyo:bbo:bence sinirlari asmamak kaydiyla sokakta kafede durakta opüsünki cocuklar ve gencler bunun dogal bisey oldugunu kavrasin 18 ine geldiginde sokaktan gecen kadinada oküz gibi bakmasin:eek:lmaz:bence anne ve babalarda cocuklarinin yaninda sik sik sarilip kücük öpücükler alabilirler cocuk sevgi ortaminda büyüsün
SAVASMAYALIM;SEVISELIM ARKADASLAR:lepi:

vereliniortak Bu yorum alkışlanır. alkisalkisalkis

Öpüşenleri, el ele tutuşanları ayıplayan, aaa ayıp, şunlara bak vb diyenlerin çoğu, çocuğunun yanında sigara içmekten, küfürlü konuşmaktan, birbirine el kaldırmaktan çekinmeyen insanlar. :kızgın:

Ne demek istedigimi dogru anladiginiz icin tesekkurler.Cok fazla abartanlari bende sevmiyorum ben her zaman sinir koyan bi insanimdir ama evde cocugunun gözü onünde sinirsizca tartisan,kabalasan insanlarin, birakin iki sevgiliyi öpüsürken yadirgamasi mahallesindeki bi kizla oglani konusurken görüp ayiplamasini anlayamam.Malesef oyle bi toplumda yasiyoruz ki dayak siddet küfür normal sevgi saygi anormal algilanir oldu.Mesela bi aile cay bahcesinde öpüsmek hatta sarilmak ayipken mac izleyen hayvan gibi bi erkegin kücük bi cocugun yaninda futbolcuya a...k....demesi ayip degil.Siz öpüsseniz biri gelip sizi uyarir yada kendinizi kötü hissettirene kadar bakarlar ama o adama kimse bisey demez...NE ACI!

ortaokul,lise çağındaki çocukların öpüşmesine karşıyım

benim bahsettiğim masum bir flört değil hanımefendi:kızgın:kendi şahit olduğum durumlar bu beni rahatsız ediyor siz oğlunuza veyahut kızınıza izin verebilirsiniz hoş karşılayabilirsiniz bu benim kendi fikrim herkes özgürce fikrini açıklamış bende rahatsız olduğum konuyu söyledim hergün tvlerde taciz olayları çıkıyor neden ?bir düşünün!!

O taciz olaylarının bir çoğuda ensest canım (aile içi taciz) buna ne diyeceksin? Şahsen ben sevgilisi tarafından taciz edilen çok az kişi duydum ama inanılmaz bir ensest vakası var türkiye de.. Kendimizi kandırmaya devam edelim aman bi yerimiz gözükmesin, kötü kız sanıp saldırmasınlar, sevgilimizle elele tutuşmayalım bilmemne gibi gözükmeyelim vss.. Tamamen yanlış teşhis diyorum... :eek:lmaz:

şöyle alakası var hanımefendi çünkü o yaşlardaki gençlerimiz ileriyi geriyi bilmiyorlar masum gibi görünen bazı flörtler dikkat edin bazıları malesef sizin düşündüğünüz gibi saf ve masum olmuyor önce arkadaşlık yapıyorlar sonra kirli emellerine alet ediyorlar bu böyle kalmıyor birde cep telfnuna kaydedip varsa kendileri gibi kötü niyetli kişilerlede o masum kızımızı kirletmeye devam ediyorlar benim demek istediğim gençlerimize sahip çıkalım doğruları yanlışları öğretelim bu yaştaki gençlerimiz önce okumayı düşünmeli siz konuyu nereye getirdiniz flört etmelerine karşı değilimki ama küçük yaşta olmamalı :eek:lmaz:

O masum kızları 70 yaşında nikahına alanlar size göre gayet meşru iş yapıyor değilmi? Üzmez olayında da duymak isterdim bu hassasiyetleri..

aa doğru haklısınız tabi
70lerde 80lerde kürtaj yaşi 15 idi (bekaret yaşini varın siz hesap edin) :smiley-cool:
türkiye sex liginde ilk 10ydi sengözlerimebaksanab

bu komik tartışma benim adıma bitmiştir
size yeşilcam filmleriyle mutluluklar zemuszemus

18 yaşından küçük insanların cinsellik yaşamasına karşıyım, çünkü bunun sorumluluğunu alabilecekleri dönem de değiller ama sonrası beni yada seni kimseyi ilgilendirmez,şahsen bu tepkiyi otobüste parkta milleti kesen taciz eden karşı cinse göstermenizi Yüce Allahtan niyaz ederim.. a.s

izmir de böyle sey çok ve normal karsılanıyo.çünkü sürekli her köşede örnekleri var. tamam sevgi göstergesi falan ama bazı seyler özel olmalı sarılmayı küçük öpückleri tabiki anlıyorum ama kalabalık bi cadde carsının içinde cocuk duvara dayanmış acmıs bacaklarını kızda bacaklarının arasında sarılmıslar öpüsüyolar falan biz sevgilimle grdük ve çook utandık. öyle çimlerde kucak kucaga oturmak falan kötü görüntü ama sarılmak masum öpücükler bence normal ölçüsünü bildikten sonra...

Soru açık, Sevgilisiyle Kafede Parkta Sokakta Öpüşenler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz. Bence hiç hoş bi davranış değil tamam herkes özgür ama çocuklara ve gençlere kötü örnek olduğunu düşünmekteyim

gerçekten ben utanıyorum oyle kızlardan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

rezillik,kepazelikten başka bir şey değil...:eek:lmaz:

X