Sevgilisiyle Kafede Parkta Sokakta Öpüşenler Hakkında Ne dusunuyorsunuz?

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
Soru açık, Sevgilisiyle Kafede Parkta Sokakta Öpüşenler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz. Bence hiç hoş bi davranış değil tamam herkes özgür ama çocuklara ve gençlere kötü örnek olduğunu düşünmekteyim

• Konu Sahibi EU3
erkeğe bişi demem..hakedene misali..
kıza tiksinerek bakarım
ulu orta yerde kendini öptürücek kadar basit olduğu için benim bakışlarım onu üzmez..

• Konu Sahibi EU3
benım hiç utanmam yok
dua etsınler yanımda yatak götrmuyom:roflol:

• Konu Sahibi EU3
ınsanları raahatsız edecek kadar abartı bir durum yoksa ortada olabilir bence rahatsız olmuyorum ben.

• Konu Sahibi EU3
bende çok aleni olan ve çok uluorta öpüşenlerden hoşlanmıyorum...
tamam hepimiz genç olduk anlarız ama cidden çok abartanlar var,hiç hoş bir görüntü olmuyor..

çok canım çekiyor
:roflol::roflol::roflol::roflol:

bence bu yorum çok basit

canım herkes istediği yorumu yapmakta özgürdür..
ister katılırız, ister katılmayız ama tartışmaya mahal verecek durumlar yaratmayalım lütfena.s.

Bence süper bişey bu herkes sokakta öpüşmeli -tatlicadiarzu-

Ben daha bugün sevgilim sokakta kimse yokken elini omzuma attı diye demediğim laf kalmadı utanmasam dövcektim delikafadulden

canım herkes istediği yorumu yapmakta özgürdür..
ister katılırız, ister katılmayız ama tartışmaya mahal verecek durumlar yaratmayalım lütfena.s.

evrensel bakıyorum olaya oceon ferah kolonyam benım
insanoğlu nappcesss gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
yaradanın hatrı var :Saruboceq:

:lepi: :lepi: :lepi:

dimiyaaa olan var olmayan vaarr ayıp yannii delikafadulden delikafadulden

hiç sorma canımın içi, düşücesizler işte
demezler ki bu kızceğiz kaç aydır sefgilisinden uzak, canı çeker diye

el ele tutuşularak yürünmesi yada erkeğin kzı çok abartılı değil ama sarılarak yürümesi sevgililer arasında doğaldırsengözlerimebaksanab bence yanağa konan ufacık öpcükleride makul görebilirizşakkıdı amma velakin kendilerini yatak odasında sanıp parklarda cafelerde afedersiniz ama tabiri caizse yiyişenlerden pek hoşlanmıyorum:mymeka: nedir canım o öyle insanın canı çekiyo dimee -tatlicadiarzu-:roflol::roflol:yok efem yok ayıp ayıp

Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin.

pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…