Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

bayancım öncelikle evet evlilik daha uzak sana. zaten daha okulun başındasın. çook var. her kızın olur genelde öyle istemediği dönemler. benim de çok oldu. yine olabilir. ilk zamanlar çok zor yengelerimden biliyorum ama eer doğru evlilik yaparsan sonrası çok güzel. benim çevremde o kadar güzel evlilikler yaşayan çiftler var ki başta abilerim olmak üzere. takma bunu kafana. bu düşünceler sürekli oluyor. benim bi arkadaşım düğününe birkeç gün kala bile böyle düşünüyodu. şu an 2 yıldır evli çok da mutlu. olur bunlar yani boşver düşünme hiç

aaa kızlar hepiniz buradasınız
cevaplarınızı bekliyorum o zamann
HAVİNGZL güzelim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bak çektikleriniize değmiş
herşey oylunda gider isizin için inşallah

selam tatlım.bence sen ablanın evlilik telaşından alışveriş gelen giden temizlik falan koşturmaktan korkmuşsun.bana da bazen öyle oluyor ama insan GERÇEKTEN CANIM DİYEBİLECEĞİ SEVDİĞİNİ BULUNCA BİRAN EVVEL EVLENMEK İSTİYOR.Bak bu düşüncene pişman olursun haaa :80:

tatlım zaten bmnm üç yıldır bir birlikteliğim var
çok da güzel gisiyor allaha şükür
kızlar bilir çok isterdim burada da yazarım ne hayaller ne hayaller
ama şu bir aydır falan bir soğdum evlilik fikrinden
kesinlikle sevgilimi çook seviyorum onunla ilgili deil
sorun evlilik fikri

evet benimde arkadaşım bu yaz evlendi.okadar çıktılar beklediler abuu dedim bu kız cayacak.geceleri hep mesajlaşıyoruz falan oluyor yani öyle düşünceler.

anlıyorum canım..bence bu durum geçici ve takma.mutluluklarını hayallerini gölglemesine izin verme.sevdiğinden de soğuma boşuna.allah nazarlardan korusun:) bende bekliyorum 3 yıldır

evet aslına haklı olabilirssniz herkesin vardır böyle sıkıldığı dönemler
biz de çok şeyler çektik hala da çekiyoruz
v vazgeçmedik birbirimizden bundan sonra da geçmeyiz inşallah
erkek arkadaşım bnm ömrüm boyunca yanımdao lmasını istediğim kişi

anlıyorum canım..bence bu durum geçici ve takma.mutluluklarını hayallerini gölglemesine izin verme.sevdiğinden de soğuma boşuna.allah nazarlardan korusun:) bende bekliyorum 3 yıldır

desene aynı durumdayız tatlım yaa
beklemek zor gerçekten
çünkü herşey jher zaman younda gitmyor
bazen çok bunaldığımız zamanlar oluyor hıncımızı birbirimizden çıkarıyoruz
ama sonuç ikimiz için de güzel olur inşallah
havingzl muradına ermek üzere biz de öye oluruz inşallah caınm yaa :93:

bende bazen bunalıyorum bi duruluyorum falan.bak okadar çile çekiyoruz bekliyoruz soğuyuveriyor insan isteklerinden.nasıl da heyecanla bekleyebiliyorum diyor.. ama sonra o rüzgar geçiyor bu sefer off günler geçsede kavuşsak diyor insan

evet tatlım amiiiiinn inşallah ya.bizde yazarız belki bigün.bizde ilan ederiz göğsümüzü gere gere. hele arada yollar olunca ufacık sorun büyüyor ,sıkıntılar özlemle birleşince tatsızlıklar oluyor. ama sevgi güçlüyse beklemekde güzel geliyor bazen.

ahh ah ne güzel yaa sevip sevilmek. inşallah düşüncelerimizde hislerimizde yanılmayız da yanıltmayızda

her ilişkide oluyor sorunlar illaki. her zaman tatlı yenmez kızlar tuzlu da yiyoruz acı da ekşi de. bu da öyle ilişki de hep tatlı olmuyor. arada tuzu biberi olacak o yüzden öyle herşeyi büyük sorunlar haline getirmekten kaçının. bazen bazı şeyleri oluruna bırakın. su yolunu bulur derler. merak etmeyin her şey zamanla oturur yerine güzelleşir toparlanır sizin de aklınızdaki sorular yavaş yavaş silinir

ne güzel demişssin. ya ben bazen çok abartıyorum.olayı büyütüyorum sebepse,olay küçük bişeyse bile ben cıngar çıkarayımki ilerde yapmasın ders alsın diye düşünüyorum ama mesela zaman geçiyor hemen hemen aynı durumda yine aynı şeyleri yapıyor bense bu seferde ders almadı diye sorun çıkarıyorum.

senocum bak şimdi erkekler çocuk gbi azarlanmaz. ben onu yanlış buluyorum sevgilime de asla yapmam öyle keza abilerime de. uyar gerektiğinde akıl ver yönlendir ama çocuk azarlar gibi hıncını çıkartır gbi davranma. bunlar erkeklerin anlamasını zorlaştırıyor diye düşünüyorum. herkes sinirlenir tabiki ama ne kadar dengeli olursan anlatmak istediğini o kadar net gösterirsin ve uygulatırsın. erkekeler her ne kadar otorite olduklarını iddia etseler de kadınlar tarafından yönlendirilerek doğru işler yaparlar. bu her zaman böyledir. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır atasözünü unutmayalım kızlar!!!

yaa inanılmaz güzel yazıyosun canım çok teşekkürler çokk haklısın. bunu yıllarımı vererk öğrenmeye başladım yavaştan:86: ama biz kızları bilirsin hep ilerisini düşünürüz ve bugünü yaşayamadan gelecek sıkıntılara bakarız yani üzülmekten korkarız.bu esnada kırarız belki ama garanti almak isteriz üzülmeyeceğimize dair..off zor işler yaa

ben baba sevgili ve altı abi yani 8 erkekle sürekli içiçe olunca süper çözdüm erkekleri. bana sorun söyleyeyim yani o derece

ben baba sevgili ve altı abi yani 8 erkekle sürekli içiçe olunca süper çözdüm erkekleri. bana sorun söyleyeyim yani o derece

vallahi helal olsun tebrik ediyorum seni..çok iyi analizcisin demekki. ve anladığım kadarıyla sorun çıkaran değil,sorunlara çözüm bulan çözüm arayan bir arkadaşsın tebrik ederim bu çok güzel bir davranış.umarım mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…