sağolun kızlar. darısı başınıza. biz çok çektik valla neler neler anlata anlata bitiremem. ama bakalım kısmetse 2012de evlencez. sizin de olur merak etmeyin
aaa kızlar hepiniz buradasınız
cevaplarınızı bekliyorum o zamann
HAVİNGZL güzelim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bak çektikleriniize değmiş
herşey oylunda gider isizin için inşallah
selam tatlım.bence sen ablanın evlilik telaşından alışveriş gelen giden temizlik falan koşturmaktan korkmuşsun.bana da bazen öyle oluyor ama insan GERÇEKTEN CANIM DİYEBİLECEĞİ SEVDİĞİNİ BULUNCA BİRAN EVVEL EVLENMEK İSTİYOR.Bak bu düşüncene pişman olursun haaa :80:
tatlım zaten bmnm üç yıldır bir birlikteliğim var
çok da güzel gisiyor allaha şükür
kızlar bilir çok isterdim burada da yazarım ne hayaller ne hayaller
ama şu bir aydır falan bir soğdum evlilik fikrinden
kesinlikle sevgilimi çook seviyorum onunla ilgili deil
sorun evlilik fikri
anlıyorum canım..bence bu durum geçici ve takma.mutluluklarını hayallerini gölglemesine izin verme.sevdiğinden de soğuma boşuna.allah nazarlardan korusun:) bende bekliyorum 3 yıldır
desene aynı durumdayız tatlım yaa
beklemek zor gerçekten
çünkü herşey jher zaman younda gitmyor
bazen çok bunaldığımız zamanlar oluyor hıncımızı birbirimizden çıkarıyoruz
ama sonuç ikimiz için de güzel olur inşallah
havingzl muradına ermek üzere biz de öye oluruz inşallah caınm yaa :93:
evet aslına haklı olabilirssniz herkesin vardır böyle sıkıldığı dönemler
biz de çok şeyler çektik hala da çekiyoruz
v vazgeçmedik birbirimizden bundan sonra da geçmeyiz inşallah
erkek arkadaşım bnm ömrüm boyunca yanımdao lmasını istediğim kişi
her ilişkide oluyor sorunlar illaki. her zaman tatlı yenmez kızlar tuzlu da yiyoruz acı da ekşi de. bu da öyle ilişki de hep tatlı olmuyor. arada tuzu biberi olacako yüzden öyle herşeyi büyük sorunlar haline getirmekten kaçının. bazen bazı şeyleri oluruna bırakın. su yolunu bulur derler. merak etmeyin her şey zamanla oturur yerine güzelleşir toparlanır sizin de aklınızdaki sorular yavaş yavaş silinir
senocum bak şimdi erkekler çocuk gbi azarlanmaz. ben onu yanlış buluyorum sevgilime de asla yapmam öyle keza abilerime de. uyar gerektiğinde akıl ver yönlendir ama çocuk azarlar gibi hıncını çıkartır gbi davranma. bunlar erkeklerin anlamasını zorlaştırıyor diye düşünüyorum. herkes sinirlenir tabiki ama ne kadar dengeli olursan anlatmak istediğini o kadar net gösterirsin ve uygulatırsın. erkekeler her ne kadar otorite olduklarını iddia etseler de kadınlar tarafından yönlendirilerek doğru işler yaparlar. bu her zaman böyledir. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır atasözünü unutmayalım kızlar!!!
ben baba sevgili ve altı abi yani 8 erkekle sürekli içiçe olunca süper çözdüm erkekleri. bana sorun söyleyeyim yani o derece