Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

kuşum mail de attım ben sana onu görmedin sen sanırım, bakarsın
şekerim valla kesin mi bilemicem ama ailelerimize öyle laf arasında söyledik yanii
biz de benim okul bitince istiyoduk, onurun doğumgünü 13 mayıs, o o gün olsun ha 1 ay önce ha 1 ay sonra ne fark eder dedi, öyle kararlaştırdık şimdilik
sayılı gün çabuk geçermiş, ama ben bizim sayılı günümüzü sayamıyorum bile
sen hazırlık da okuyosun dimi canımcım

ben bir meraklıydım kiii anlatamam ve sonuç bu işte:90: her istediğim bölümü okuduğum için çok mutluyum. inşallah sen de yaparsın tüm istediklerini canım

canım valla mutlu olmana çok sevindim,çünkü bu devirde istediği mesleği,işi yapan o kadar az kişi var ki
ben çocukları ve bişeyler öğretmeyi çok sevdiğim için sınıf öğretmenliği benim en sevdiğim mesleklerden..
ama modadır,kıyafettir, süs püstür.. vazgeçilmezlerimden..
en azından hobi olarak kurslarına gitmeyi çok istiyorummm
ama malesef yaşadığım şehirde bunun imkanları yok
ilerde inşallah

evet canım türkiyede daha zor her şey malesef. sınıf öğretmenliği çok güzel bir meslek. ben burda iki yıl öğretmenlik yaptım ama işler çok yoğunlaştı hepsine yetişemediğim için bu yıl bıraktım. ama öğrencilerimle haftada iki saat atölye çalışması yaparız hala. öğretmenlik gerçekten çok güzel ve önemli bir meslek

evet tatlım hazırlığım erkek arkadaşım da 1. sınıfta
biz daha çok yolun başındayız yaaaaaaa :84:

üzülme canım o da geçer. barışmanıza sevindim. bir daha olmaz ayrılığınız umarım

geçer di mi canımm
geçer diye avutuyorum kendimi
sanırım siz de beklemişitiniz böyle birbirinizi
güzel diilekelrin için çok teşekkkür ederimm

katılıyorum tatlım :13: çok kutsal bi meslek, bir de bayanlara çok yakıştırıyorum
evet tatlım hazırlığım erkek arkadaşım da 1. sınıfta
biz daha çok yolun başındayız yaaaaaaa :84:
olsun kuşum yaa, ama erkeğin daha önce bitircek olması daha iyi,çünkü onlar bi de askere gidicekler
ya bize ne demeli, ben 2 deyim, onur 1 de bi de askerlik var işte.. ben çalışıp onu beklicem
ya da ben de atanmayı beklicem,bilemiyorum
bardağın dolu tarafından bakmaya çalışıyorum, mesela onurun daha önünde askerlik iş bulma vb.. engeller olucağı için, ben de bi süre hiç çeyiz derdini düşünmeden gönlümce takılabilirim :119:

geçer di mi canımm
geçer diye avutuyorum kendimi
sanırım siz de beklemişitiniz böyle birbirinizi
güzel diilekelrin için çok teşekkkür ederimm

geçer güzelim merak etme. biz kaç yıl uğraştık ayrı ülkelerde hemde. hala da uğraşıyoruz açıkçası ama çok daha kolay. derslerinize dikkat edin. mesleğinizi, ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın gerisi çorap söküğü gbi gelir hiç merak etmeyin. yeterki hem birbirinize hem eğitiminize hem de ailenize dikkat edin doğru tutumlar sergileyin

sedefcim emin ol sizinki daha iyi olmuş. erkek önce bitirince çok bastırabiliyor. benim sevgilim 2buçuk yaş büyük benden. okulu da erken btti. biz lise bitince hemen üniversiteye başladık aralıksız. ama o zaten yaşı gereği öndeydi. e hiç takıntısı da olmadı. askerliği de okul biter bitmez diplomasını aldığı hafta gdip yaptı. şimdi her şeyde başmın etini yiyor. bazen keşke bir yıl kalsaydın sınıfta diyorum. çatlıyo gülmekten boşver yani sen rahat rahat işine gücüne bakar yavaşça hazırlıklarını yaparsın hiç bişeyin de eksik kalmaz

ayy kızlar bunlar çok moral oldu bana vallahi inşallah çabuk geçer
bnm moralimi bozan şey ben hazırlıktayım daha sanki okula boş boş gidiyormuşum gibi geliyor...kendi alanımın derslerini görmek istiyorummm ne güzel hazırlık olmasa şimdi birinci sınıftaydım yaaa

haklısın tabi insan merak eder. ama olsun bu da önemli dil öğreniyosun ve ilerde bu durum seni bir adım öne taşıyacak. hangi bölümü okuyosun canım

haklısın tabi insan merak eder. ama olsun bu da önemli dil öğreniyosun ve ilerde bu durum seni bir adım öne taşıyacak. hangi bölümü okuyosun canım

sevgilileriniz hangi bölümleri okuyor kızlar onu da merak ettim

tatlım ben uluslrarası ilişkiler okuyorum istanbulda özel bir üniversitede tam burslu :81:
sevdiceğim de aydında iktisat okuyor şu an 1. sınıf aynı yıl başladık okula kazasız belasız sene kaybı yapmadan kazandık ikimiz de
inşallah sene kaybı yapmadan da bitiririz okulu
ama bnmki iktisatçı olmayacak okuldan sonra sınavlara girip öğretim üyesi olmak istiyor canım inşallah

allah gönlünüze göre versin. burda sana çok iş düşüyor ama canım bende akademide öğretmenlik yaptım. öyle kolay olmuyo sınav kazanııp tez hazırlayıp onu kabul ettirip bir de kadro alabilmek. epey bir desteğe ihtiyacı olur yani. sosyal hayatınızdan da vazgeçeceksiniz biraz ilerde

canım sen benden daha tecrübeli olduğundan içim rahatladı.bazen onu çok beklicekmişim gibi geliyo, ama zaten ben de her şeyin yavaş yavaş rahat bi şekilde olmasını istiyorum, o önündeki engelleri aşana kadar da tam vakti gelir zaten..
valla benimki de daha şimdiden herkese 2 buçuk yıl sonra sözüm var diyomuş benden önce mezun olsa kesin başımın etini yerdi

arkadaşım yarım dönem bitti sayılır hem ingilizce temelin oturuyo,okuduğun okul da çok iyi, bunu kendin için bi şans olarak gör
sevgilileriniz hangi bölümleri okuyor kızlar onu da merak ettim
canım benimki işletme yönetiminde okuyor, akademisyen olmak istiyor ama onun için biraz daha okuması lazım, o yüzden onur hemen iş bulup evlenip ondan sonra okuyup akademisyen olmak istiyor :97:
ya da işletmeci veya bankacı olmak istiyor canım

allah gönlünüze göre versin kızlar. 2 ocakta beni istemeye geliyolar kısmetse. günü de belli oldu artık. çok heyecanlı olmaya başladı yılbaşı gecesi de çok candan bir yakınımızın nişanı var. çok güzel bi yılbaşı olacak bir sürü kutlama bir arada

yaaa gün gelipte benimde ağzımdan bu cümleler dökülecekmi? ( senin adına mutlu oldum hayırlı olsun diyorum.sevipte kavuşmak ne güzeldir.

sağolun kızlar. darısı başınıza. biz çok çektik valla neler neler anlata anlata bitiremem. ama bakalım kısmetse 2012de evlencez. sizin de olur merak etmeyin

kızlarr bilmiyorum benim fikirlerimde değişiklikler var size de danışmak istedimm :26:
ablamı 3 gün önce evlendirdik
ama ben evlilikten çok soğudumm
yanlış anlamayın sakın ablamın evliliğinde bir aksilik falan yok aksine herşey çok güzeldi ama sorun bende
ne bileyim ben gidemem bu evden yaa kınada ağla gelinken ağla evden çıkarken ağla
mesela önceden çok düğün isterdim şimdi nikah yapıp kkurtulmk isterim
ve evlenip sorumulluk almak istemiyorum açıkçası bilmiyorum kızlar sizce ben niye böyle oldum yaa
gerçekten kendime çok şaşıyorum
şu an için evlilik benden çok uzakkk
heee bir de sevgililik daha güzel geliyor atrtık bana
kızlaarrrr yorum yapın bana neden böyle oldum bennnn

Son düzenleme:
aaa kızlar hepiniz buradasınız
cevaplarınızı bekliyorum o zamann
HAVİNGZL güzelim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bak çektikleriniize değmiş
herşey oylunda gider isizin için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…