sevgilimi elimden almak die bişi yok eğer sevgilim benimse..bendeyse..kimse ayıramaz zaten..eğer öle bişi olursa demekki sevmiomuş der acımı içimde yaşar yoluma devam ederim..Allah yollarını benim yolumdan uzaktutsun ondan sora..münkünsede elime düşmesinler..
sevgiLimi elimden aLana bişey yapmam çünki eğer sevgilim beni gerçekten sevseydi gitmezdi derim ne olursa olsun gitmezdi demekki sevmiomuş gitmiş ama öyle bi durum da sevgilimi naparım bilemem klava:
soruda sevgilimi elimden alsa ne yaparim diyo...
valla elimden alinmissa o benim hiç sevgilim olmamistir.... elimden almaya kalkacak bir insanida kesinlikle insan sifatina koymam... elimden uçurmussam önce kendimi suçlarim sonrada aklim basima geldiginde iki bacaga bir dekolteye aldanak kadar küçülen birine deger verdigime aptalligima yanarim!!
ne yapabilirim ki baska?
Ben sevgilimede bisey yapmam onu elimden alanada...
Allah ikinisinin yolunuda acik etsin...
Bu dünyanin birde öbür dünyasi var...
Ikiside simdiden belasini bulmus bile...
Zaten insan evladiysalar böyle rahat edemeyeceklerdir...
Yuva yikanin yuvasi olmaz...
Yani beni sevgilim aldatmissa...
O kiz elimden alabilmisse...
Bi gün o kizin elindende bi baskasi alacakdir...
Hic süphesi olmasinnn...
bende ikisine de bşy yapmamayı tercih ederdim ama dayanamam ben sinirimden kudururum o kızın saçını başını yolmadan rahat edememki gidenede ağzıma ne geliyosa söylerim valla sonrada ne halleri varsa görsünler hiç olmazsa sinirim geçmiş olur ama çok fena yaparım ikisinidee klava: