sevgılınızi elinizden alanı

Hiç tınmam bile, demekki sevgilim veya eşim her neyse zaten bana değer insan değilmiş der ve "yar saçların lüle lüle koca sana güle güle" der, kapıyı gösteririm.

bence kimse kimsenin sevgilisini elinden almas sevgilinize ilgi göstermiştir sevgilinizde kaptırmıştır kendini hoş kendisi kaybeder ama ben genede böle bişi yaptıı için önce sevgilimi sonrada o hatunu yolardım ama neyse kötükedihüso

ben hiç bişey yapmam çünkü anlarım ki o kişiler bana değer vermiyor beni yok sayıyorlar bırakırım istediklerni yapsınlar umrumda değillermiş gibi davranırım ama tabi her gece ağlarım

ilk önce çılgına dönerim gururum incindiği için:eek:klava:

sonra hiç bişey yapmam ne hali varsa görsün.benden iyise yolu açık olsun.geri dönmek istersede asla affetmem.ama Allah korusun kımsenın başınada vermesin.çok korkunç

Ayy düşüncesi bile felaket...böyle bir şey olursa..himmmmm bilemiyorum ya ama yok dur kim aliyorsa alsinda benim en yakin arkadaşlarim olmasin bunlar ya hem aşkini kaybetmek hemde sevdiğin bi arkadaşini kaybetmek ağir gelir..ama ne kaybedersem kaybediğim kişiliğimi asla kaybetmem..ikiside umrumda olmaz..yani ikiside asla affetmem..ama herzaman onlarin beni görebileceği bir yerde olurdummm....elbetteki biri birinden vazgeçecektir..çünkü onun ikisinide cezbeden şey benim olmalariydi..ama artik ben yokum buda onlara bir ömür yeter..çünkü benim ilk önce aşkim sonra arkadaşliğim çok özeldir..

kızlar sevgılınızi elinizden alsalar naparsınız.sevgılınızı veya alanı .farketmez.ben alanı değil sevgılımı suclarım demekki onunda içinde varmış pekı ya sız naparsınız:eek:klava:

sevgilimi elimden alanın sevgilisini elinden alırım naniknanik
tabiki hiçbişey yapmam onlara mutluluklarrrr

ikisinide öldürürüm sanırım ama işkence yaparak yoldan sapanda suçlu saptıranda bence insan kendine hakim olmayı bilmeli hata tek taraflı olamaz

X