sevgılınızi elinizden alanı

ya aslında ona benzer bişey yaşıyorum aynı ortamdayız üçümüz ve hiç bişi yapmıyorum yapmıycamda onlarda çıkmıyolar ama çok yakınlar birbirlerine ne kadar kendi yoluma bakcam desemde onları biarada görmek çok zoruma gidyor aslında ne yapacağımıda şaşırdım ikisinide görmek istemiyorum ama zorunluluktan görüyorum belki onları görmesem sinirlenirim belli bi zaman sonrada geçer ama onları her gördüğümde yaralarım gene kanıyo bu yüzden bi türlü kapanmadı asla sevgim kalmadı ama aynı ortamda olmakdan dolayıyaralarım kabuk bağlamıycakbenneyaptımki

Hiç bir şey yapamya değmez valla..Zorla kaçırmıyor ya kız sevgilimi onun da niyeti varmış ki gitmiş o kıza..Böylesi için kılımı bile kıpırdatmam:dilcikar:

hiçbirşeye değmezler allahlarından bulsunlar yüzlerini bir daha görmemeyi tercih ederim

benim başıma öyle bişey gelirse sevdalım78 senin yerinede hırsımı alıcam söz sengözlerimebaksanab

aslında en güzeli hiçbişey yapmamak ama o an sinirlerime hakim olamam sanırım

tamamn canım benımiçinde hırsını aal.ama ,inş bole bışey yaşatmaz sana....herşey gonlunce olsun bıtanemma.s.

kadın erkeği başka biri için terketse erkek olayı namus meselesi diye yorumlayıp başka şekilde cezalandırır Kötü Kazenama kadınlar her konu da olduğu gibi gururlu ve asil şakkıdı3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer vermez helal arkadaşlar bende aynen sadece nefretim ve kalp kırıklarımla kalır onları Allaha havale ederdim ama rabbim kimseye bunu yaşatmasın büyükte konuşturmasın :1no2:

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir,ben gideni değil giden beni kaybetmiştir.

çekeeeeeeeeer giderim.Bu dünyaya başkalarını çekmeye gelmedik dimi ama laelaelaelaelae
ihanet affedemeyeceğim tek hatadır.

biz beraberken sevgilimi benden alırsa o kız, bu demektir ki sevgilim öyle ya da böyle beni aldatmıştır. o kızla görüşmüş konuşmuş ona karşı az da olsa bişeyler hissetmiştir ve bu benimle beraberken olmuş demektir. Salak yerine koyup arkamdan iş çevirmiş demektir , bana ve yaşananlara saygısı yoktur demektir kiii bende de bunu kaldırabilecek güç yok sanırım :) Kim bilir neler yaparım... sonra da Allah'a havale ederim ki onları bildiği gibi yapsın...

hiçbir şey yapmam, tek kelime etmem, bir daha kesinlikle hayatıma dahil etmem;
beni kaybettiği için o üzülür
ben değil

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum
2 yıldan fazladır biriyle beraberim yaklaşık 1 yıldır sözlüyüz
bizim tanışmamız aynen şöyle oldu sevgilimin abisi benim kuzenimin sevgilisiydi
ben sadece abisini tanıyodum kendisinin varlığından haberim yoktu bi gün abisi ikimizi tanıştırdı
sevgili olduk hemencik
yanlız o sıralar sevgilimin başka sevgilisi varmış ve üstelik kız bizi basmış(bunların iç birinden benim haberim yok)
hep beraber gezerken kız bizi sarmaş dolaş görmüş ama yanımıza gelen giden olmadı sevgilimde beni gidicemiz cafeye gönderdi ben bi arkadaşı gördüm geliyorum hemen dedi bende tamam dedim o arada kızla kavga etmişler yanlız benim hiç bişeyden haberim olmadı kızın kız kardeşi geldi sadece ama o da bişey demedi benim yanımda...
daha sonra bi doğum gününde yine bi araya geldik o kız, kız kardeşi ve arkadaşları vardı bana yine kimse bişey söylemedi!! ben kızların bakışlarından bi tuhaf oldum selam bile vermediler ama gözleri hep benim üzerimdeydi sonradan öğrendim ben herşeyi...ya açıkçası sonra da karmaşık hissettim kendimi kötü kız gibi oldum burda yazılanlar gibi sevgilisini elinden almış gibi oldum ama benim haberim yoktu hiç bişeyden yoksa benim işim olmaz sevgilisi olan adamla sizce benim ne yapmam gerek bu arada gerçekleri sevgilimden yani sözlü olduğum kişiden öğrendim anlattı herşeyi bu durumda napılır?

Benim aklıma gelen ilk sey bgn senin icin baskasını bırakan yrn baskası icin seni bırakır ama şöee bi durumdaa warr kıslaa ilşkileri nee boyutta takılıolarmıı yoksaa ciddilermiymiş??

yok canım hani benim için başkasını başkası için beni bırakması kafamı karıştırıyo
1,5-2 aylık bi ilişkiymiş onların ki

çokda tın! lay lay sevgiliysek böle tabi..

ama cidden sevmişsem ve biri onu elimden alırsaaa...düşünmek bile istemiorum..tuna çok ii bilir..dünyayı dar ederim..rezil olurlar.. kötülüün benden geldiini bile en son yüz yüze geldiinde anlarlar..ikiside.. sevgilimde suçludur kızda..

sevgilimi çeldii için kız..aklını çeldirdii için sevgilim..ikisindende intikamım dehşet olur.. :)

yaşasın kötülüüükk :d

Yinede hoss bişi diil onunla olan ilişkisini bitrmedn sennlee baslaması..hcbi insanın insanın bunu hak ediceni düsünmüorm yinede karar senin cnmm sewgilini tanıyan sensin

doğru tabi ben kendimi kızın yerinede koyuyorum
aslında aradan 2 yıl geçti ama şaşırdım yani o kadar karşılaştık ettik
söylemez mi insan ya nası tutmuş kız içinde

Bu Brsdaa Kişilyee Alakali Bi Durum Kimisii Hirsindannn Her Iki Kişiyidee Pişman Ederr Kimisidee Birakirr Allahindan Bulsun Derr Sahsen Ben 2. Yolu Secerdimm Senn Burdaa Bi Sucun Yok Bişiden Hbrn Yokmus Cnküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…