kızlar sevgılınızi elinizden alsalar naparsınız.sevgılınızı veya alanı .farketmez.ben alanı değil sevgılımı suclarım demekki onunda içinde varmış pekı ya sız naparsınızklava:
ah ahh bundan 4 sene önce cıktgımızın 2. ayında
falandık aynı durum banada oldu bizim aramızı
yapan arkadasımız (aynı zamanda aynı sıfta
ve aynı sırada oturuyoduk kızla) benim askımaa
kardeşim ayagına seni cok seviyorum falan yazıyodu
bana msjları gösterdi bn msjları görünce tepki vermemiştim
ama bozuldugumu anlamıstı o günün aksamı msj cekmiş
kıza (bu arada bu kızla benim askım cokk iyi arkadaslardıı yane)
seninle görüşmek istemiyorum artık die
nemi yaparımm ALLAIN SELAMETİ ÜSTÜNÜZE OLSUN DER ÇEKER GİDERİM.. Sevgiliminde mayası bozuk diye düşünürümm gerçek sevgisi olsaydıı kimseye gitmesdiii şu lafı çok severimm "SEWDİĞNİZİ BIRAKIN GİTSİN DÖNERSE SİZİNDİR DÖNMEZSE ZATEN SİZİN HİÇ OLMAMIŞTIR"
ay sevgiliyi falan birakta ben kocami dusunuyorumda
dusunmesi bile kotu
ama icim icim yer ondan eminim
ama yuzune karsi tek bir kelime soylemem diyecegim tek soz s...f.sizmissin der
arkama bile bakmadan ceker giderim
kapima kolede olsa yinede donmeme
giden gitmiştir gittiği gün benim aklımdan ismi bile silinmiştir.hiç umrumda olmaz sadece onun için harcadığım zamana acırım. . .verdiğim emeklere sevgime acırım .sadece o dokunur.zaten gitmişse aklında ben olmamki .ne hali varsa görsün ikiside
ben kadını suçlamam. sevgilimi suçları demek ki içinde varmış.
neticede allah bir beyin vermiş seçim hakkı onun.
ha gerçi beni değilde onu tercih ettiği için beyinsiz de sayılabilir hıh tatlicadiarzu
Kadın beni hiç ilgilendirmez.:1closedeyes:
Sevgilimede belki birşey demezdim ama çok üzülürdüm, aynısını Allah sana da yaşatsın der arkamı döner çeker giderdim.
kim olsa üzülür ama erkek, aşkına değer verse zaten kalkıp da başkasına gitmezklava:Gitmemesi gerekir.Şayet gidiyorsa da o erkeğin kişiliğinden şüphe ederimKötü Kazen