sevgılınızi elinizden alanı

isteyene hemen verebilrim..
bavulunu güzelce hazırlar üzerine de para vererek:tatlicadiarzu:

:roflol::roflol::roflol:

Ben çok üzülürdüm ama hiç çaktırmazdım:)) Adam çocuk değilki çukulataya kanacak, yada başına silah mı dayalıymışki,gitmiş . Kıza bir şey yapmam ama yine de ,karşılaşmasak daha iyi olur:))Eşime de deluğanlılık yapar birşey söylemem .Gittikten sonra ablamı arar ağlayarak olanları anlatırım:)Bir kaç gün sonra da hayatıma devam ederim.Kediciklerimde teselli bulurum.Hayatta daha büyük acılar varken, giden sevgilinin ardından yas tutmak bize lüks gelir.

Suçu diğer kadında aramam.Erkeklerin nefisleri zayıftır zaten.
Eşimi bu yaptığına pişman eder elinde ne var yoksa alırdım.Maddi,manevi sıfıra indirirdim.
Ne parası kalırdı ne iş hayatında itibarı:icecream:.
Kızımın bir resmini verir(hayatı boyunca belki bir daha göremiyeceği için) salardım nereye isterse gitsin.pis herüüf:mymeka:
sonrada annemlerin yakınında bir ev tutar hayatıma sıfırdan başlardım.sengözlerimebaksanab
Kadınıda bu arada görürsem saçını başını yolardım ki içim rahat etsin:roflol:

:1shok::1shok:nasıl yaniii ???
yok canım daha neler böcekcimm:1shok:
aynnnneeee öyle canımmmm
beni o kadar bezdiriyorki;gitsin başkalarını da bezdirsin
tak etti artık canıma..
8 yıldırrkafamçokkarıştı

ne güüllüüoonnn laaaaaa:mymeka:

valla elimden alınacak biriyse zaten o benim değildir ki hazır demek ki başka seceneklere
hiç bişey yapmam sen kaybettin derim hayatıma bakarım
alana hayırlı olsun

o adamdan bidaha hayır gelmez
hiç uğraşmazdım:1closedeyes:

kızlar sevgılınızi elinizden alsalar naparsınız.sevgılınızı veya alanı .farketmez.ben alanı değil sevgılımı suclarım demekki onunda içinde varmış pekı ya sız naparsınızklava:

hic birsey yapmam..
bana rest cekenin pesinden kosacak kadar gurursuz degilim :1closedeyes:

En büyük suç tabii ki benim sevdiğim erkekte olurdu... Ama bu kadar sadece, daha fazla aklımı meşgul etmemeye çalışırdım...

parcala canım benım içinde parcalaa..cınku ben hıç bışey yapmadım...tek kelıme etmeden bıttisenağlama

benim başıma öyle bişey gelirse sevdalım78 senin yerinede hırsımı alıcam söz sengözlerimebaksanab

aslında en güzeli hiçbişey yapmamak ama o an sinirlerime hakim olamam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…