sevgılınızi elinizden alanı

ne yapacam ya onları sevyesizliğine mi düşecem.zaten benm sevgilim öle beni bırakıp gidecek briyse yenisine allah kolaylık versin,öyle biriyle çıkacak.

yar saçların lüle lüle aşkım sana güle güle....seven insan bunu yapmaz eğer yapıyorsa da kendi bilirr..

gidene bay bay
gelene hay hay derim yoluma bakarim

ama bekara bosanmak kolay gelirmis..

zor dostum zor

Kimse kimseyi zorla alamaz demek ki sevgiliminde gidecegi varmis
gidene kal demem gule gule

ayol ortalık bi erkek olsada yapışsam,kemirsem diyen kızlarla dolu.ne güle güle dicem o kadar sevmişim değer vermişim.hakettiği için sevmişimdir elbet.her erkek hata yapar.bırakırım ne istiyosa yaşasın.benden daha iyisini bulursa kaçırmasın.hata yapmadan doğruyu bulamaz insan.o kadar kolay değil evli ve çocukluyken hadi eyvallah demek.o çocukların nr günahı var ya annesiz ya da babasız büyümek için?onların hakkını kim ödeyecek.zaten dönerse bilki o yaptığı sadece hatadır.sana daha çok bağlanır.dönmüyosa yapacağın hiç bişey yok.sadece çocuklara acırım.kadın ya da erkek hayatını bi şekilde devam ettirir.ama çocuklar anne ya da babadan uzak çok zor ya.lütfen bunları da gözardı etmeyin kızlar

18 yasımdayken biriyle cıkıodum dersane zmnlarımda..dersanemizin karsısında bi cafe vardı hep oraya giderdik.cıktıgım cocukla aynı dersanede deildik ama arklar sayesinde tanısmıstık onların grubuda hep oraya gelirdi.her neyse bigün dersaneye gitmemistim aradım erk arkımı napıosun die hic cok yogun işlerim var dedi ailevi.ben bizim cafeeye gitcem dedim gidemezsin dedi eski cıktıgım cocugun orda oldugunu ve bnm onunla karsılasmamı istemediğini söledi.ok dedim ama bi gaarip gelmişti sesi bana..herneyse cıktım ve gittim cafeye alt kata indiğimde erkek arkadasım bi kızı ayarlamaya calısmakla mesguldü.şok oldum aslında sok olmamın nedeni günlerce bnm erkek arkım varken yani telefonda aglayıp durmasıydı seni cok seviorum die,birlikte oldugumuz süre icindede yogun sevgi duruslarından:)her neyse kalkıp yanıma gelmedi ama onun masasında grupca tanıdıgım kişiler vardı.gitimm herkese meraba dedim onada dedim..sonrada bizim kızlarla gidip baska bi masya oturduk.erk arkımda sok olmustu.böylece ne telefonlarını ne özür msjlarını okumadım bile.sadece gördüğümde meraba diyip geciodum. o kaybetti ben deilki...sonra nemi yaptım öc alabilcek konumdayken yani bicok yakın arkının benden hoslandıgını ve tekliflerini umursamadan yoluma dvm ettim..oda her gecen gün teklif edenlerin listesini tuttu..
hala aklıma geldiğinde güler gecerim.neden bilmiorum ama ogün beni büyüttü die sanırım.deger verdiğin birinin bi anda ne kadar gözünde küçüldüğünü görebildiğimde gelecege dair yeni şeyler ögrenmistim belkide
bu tür bi durumda zaten haketmemiştir karsımdaki kisi beni.birde orda onun beni düsürdüğü durumdansa umursamayıp gecebilmekti önemli olan...umrumda olmazz...gidene bay bay gelene hay hay...

Son düzenleme:
valla ne yalan söyleyeyim yılların verdiği emeği hadi canım seçimin oradan yanaysa git diyemem!!! muhakkak bişey yapardım..önce ayartanı sonra da ona uyanı..:1ninca:

bu konuda çok hassasım..ben kendimle paylaşamıyorum aşkımı kaldı ki başka biri gelecek ve elimden alacak..sengözlerimebaksanab

acayip entrikalar çevirirdim..yar etmem kocamı kimseyeKötü Kazen

bakıyorum da bir çok kişi bişey demem diyorfisfisfis başıma hiç gelmedi ama bu hiç bir zaman gelmeyecek anlamına da gelmez..arkadaşlar büyük konuşmayım ama b:enbuyukkk:en herhalde bırakıp gitmezdim..o kadar kolay olmamalı...sen o kadar emek ver sonra da elin kemirgen kızına teslim et yok öyle yağma.....kimseye sevdiğinizi bırakmayın...

umrumda dahi olmaz.böyle bir olay başıma gelmişti zaten eşimden önceki erkek arkadaşım tarafından hiç oralı olmadım ne haliniz warsa görün dedim ama ne oldu eski erkek arkadaşım pişmanlıktan geri döndü ama iş işten geçmişti...karşıma eşim çıktı :asigim:

gidene dur diyemem giden gider zaten,sewene sewme demem seven sewer zaten...yerimseniben

isteyene hemen verebilrim..
bavulunu güzelce hazırlar üzerine de para vererek:tatlicadiarzu:

hiç oralı olmam wolla
ne halleri varsa görsünnnn
ben ona diil o bana yansınnn benım gibi birini kaybettiği için:1closedeyes:

hiçç de umrum olmaz.tercihini yapan yapmıştır zaten.onların kalitesine inemem...:icecream:

napıyım ben öyle adamı:1closedeyes:
Gel diyene gidiyosa zaten bye bye demek yeterlidirşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…