Hhahahaha töbeeeTürk hamamı hep öyleyani benim gittiğim geleneksel Türk hamamiydi modernize nasıldır bilmiyorum.
Ayrılırım. Mesela hamam bile değil , edepsizliği. Belli bi ahlak kavramı vardır. Yaşlı olsun genç olsun yakışmaz.Herkese merhaba hanımlar,
Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
Ukraynalı demiş benim için bu bile yeterliHerkese merhaba hanımlar,
Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
Ay o neyaKız hamamda anadan doğma dolaşanlar varbir kez gittim baya haldur huldur kuku keseleyen teyzeler var şuan yasaklanmış ama kıl tüy temizliği bile yapan var.
Bir daha gitmedim ama gıcır gixir oluyorsun valla keseleyen abla 1 ton açıyor renginiAy o neyael alemde hic utanma yokmu yahu ben öyle birşey gorsem tovbe ederim birdaha gitmeye karşimda kimse orasini burasini temizlese.Biz gormek zorundamiyizya.
Ya bazı orta yaşlı kadinlar alem yani soyunup kofte yiyorlar benim öyle ortamda iştahim kapanirdi kesin görduklerimi kaldiramazdim travma.Bir daha gitmedim ama gıcır gixir oluyorsun valla keseleyen abla 1 ton açıyor renginiilk çok utandım biz bikiniliydik sonra baktım normal herkes aynı. Ay bir de havluya sarinip gün yaptılar biz en çok ona şaşırdık nasıl yiyebildiler diye baya lahmacunu köfteli gün
Baloncuklar içinde uçuşan ölü deri ve kir gibi bir takım partiküllerin olduğu ortamda öfff.Ya bazı orta yaşlı kadinlar alem yani soyunup kofte yiyorlar benim öyle ortamda iştahim kapanirdi kesin görduklerimi kaldiramazdim travma.
Iyy midem gercekten kalktı gözümun önüne geldi resmen.Hamamda yemek yemek gunah bence ne bileyim yikaniyor herkes ovalaniyo kirlerini kıllarını bile temizleyip dökuyor herkes çiplak nimetin orda ne işi varya.Baloncuklar içinde uçuşan ölü deri ve kir gibi bir takım partiküllerin olduğu ortamda öfff.
Offf 25 yaşındayım sarkık göğüslerim var bu yorum üzdü djskdkkdsyaşlıysa bişey olmaz.
en fazla sarkık meme görmüştür:)
Senin yaşındakiler hep yaptırıyor, sen ne duruyorsun daha:)Offf 25 yaşındayım sarkık göğüslerim var bu yorum üzdü djskdkkds
Ne yaptınız peki sonrasındaKaplıcaların yoğun olduğu bir yerde yaşıyoruz eşim bi kaç kez dıştaki havuzu güzel diye karışığı tercih etmişti ama baştan bile bile gitti yani. Sonradan öğrendim bahamesi sıcak havuzu ukraynalısı falan bunları bilemedim
Ben o sıcağa dayanamam bayılırım, rezillik. Gerci yagusuklu birinin kucağına dogru bayilirsam belkim bir ask dogar. How i met your father.En yakın 4-5 yıldızlı otele gidiyorsun (yürüme mesafesinde vardır kesin) spanızı günlük kullanmak istiyorum diyorsun. Al sana bol irkekli hamam. Hafta sonu gidersen amcadan çok çıtır olur
Napayım mesela sıhhatler olsun havu güzel miydi dedimNe yaptınız peki sonrasında
Valla burnum için bile bıçak altına yatmak çok zordu, onu hiç kaldıramam yoksa yaptırsam mı :))Senin yaşındakiler hep yaptırıyor, sen ne duruyorsun daha:)
Toplu yatsaydın, hepsini yaptırıp çıksaydın.Valla burnum için bile bıçak altına yatmak çok zordu, onu hiç kaldıramam yoksa yaptırsam mı :))