Herkese merhaba hanımlar,
Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
Yaşlı deyip geçme aşko, spor geçmişleri var o kadınların çoğunun, mahallendeki teyzeler gibi değil.Herkese merhaba hanımlar,
Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
Herkese merhaba hanımlar,
Ya cevap hayırsaNe olacak , ne olabilir ki?
Hiç mi plaja , havuza falan gitmiyorsunuz siz ?
İnşallah değildirYa cevap hayırsa
İnşallahİnşallah değildir
Ne olacak , ne olabilir ki?
Korkmayın cevabım hayır değilNe olacak , ne olabilir ki?
Karışık hamama neden erkek arkadaş grubuyla gidiyor.. sonradan öğrendiğini sanmıyorum yalan söylüyor..iyi ben de geliyorum deyip hazırlanıp gidinHerkese merhaba hanımlar,
Adam , araları bozulmasın diye öyle söyledi muhtemelen .Sonrasındaki açıklamadan dolayı ben kıllandım bu hamam işinden
Çıktığında karışık olduğunu söyledi bı de söyledi yalan da söylemedi napsam bilemedim şahsen ben karışık tercih eden biri değilim ilk defa duydum.Karışık hamama neden erkek arkadaş grubuyla gidiyor.. sonradan öğrendiğini sanmıyorum yalan söylüyor..iyi ben de geliyorum deyip hazırlanıp gidin