Sevgiliniz karışık hamama gitse ne yaparsınız

ysm90

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
182
93
Herkese merhaba hanımlar,

Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.

OOO seks partisi. Bir insan neden karışık hamama gitsin yani. Ve gitti nasıl bir savunma yapabilir ki?
Ne için gittiği bariz belli

Yaşlı deyip geçme aşko, spor geçmişleri var o kadınların çoğunun, mahallendeki teyzeler gibi değil.

Şeyi sorsaydınız performansı nasılmış.

Son düzenleme:
Kaplıcaların yoğun olduğu bir yerde yaşıyoruz eşim bi kaç kez dıştaki havuzu güzel diye karışığı tercih etmişti ama baştan bile bile gitti yani. Sonradan öğrendim bahamesi sıcak havuzu ukraynalısı falan bunları bilemedim

Ne olacak , ne olabilir ki?
Hiç mi plaja , havuza falan gitmiyorsunuz siz ?
Korkmayın cevabım hayır değil kadınlar hamamında kadınlar tamamen çıplak da oluyor karışımda nasıl bilmediğimden egervoyleyse rahatsız olurum

Karışık hamama neden erkek arkadaş grubuyla gidiyor.. sonradan öğrendiğini sanmıyorum yalan söylüyor..iyi ben de geliyorum deyip hazırlanıp gidin

Karışık hamama neden erkek arkadaş grubuyla gidiyor.. sonradan öğrendiğini sanmıyorum yalan söylüyor..iyi ben de geliyorum deyip hazırlanıp gidin
Çıktığında karışık olduğunu söyledi bı de söyledi yalan da söylemedi napsam bilemedim şahsen ben karışık tercih eden biri değilim ilk defa duydum.

Biz eşimle defalarca otellerin spa bölümüne gittik beraber. Denizde havuzda neyse ordada öyle, herkes mayolu takılıyor. Ama eşim bensiz gitse rahatsız olur muyum sanırım olurum sonuçta ortam küçük diyalog ihtimali fazla vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…