- 11 Aralık 2018
- 39.740
- 246.338
Senin yerine gireyim diyecem de olmaz şimdi evli barklı kadınımBen o sıcağa dayanamam bayılırım, rezillik. Gerci yagusuklu birinin kucağına dogru bayilirsam belkim bir ask dogar. How i met your father.
Hamama, saunaya, kaplicaya, buhar odasina falan asla giremiyorum. Fazla sicak
Bari orayi biz bekarlara birakin yeter ya. Evliler bir sure evlerinde kalsin da piyasayi net görelim.Senin yerine gireyim diyecem de olmaz şimdi evli barklı kadınım
33 ve sarkıkla sizi yalniz birakmiyorum ahahdOfff 25 yaşındayım sarkık göğüslerim var bu yorum üzdü djskdkkds
Senede bir bekarlar günü ilan edilsin. Evlilere ve sevgilisi olanlara sokağa çıkma yasağı ilan edilsin. Siz de yolunuzu bulun artıkBari orayi biz bekarlara birakin yeter ya. Evliler bir sure evlerinde kalsin da piyasayi net görelim.
Ben en son doğumdan önce daha az acıyor diye el ağdası yaptırmaya hamama gittim, peştemalle geziyorlardı. masaj, kuaför ve hamam bölümü vardı.Kız hamamda anadan doğma dolaşanlar varbir kez gittim baya haldur huldur kuku keseleyen teyzeler var şuan yasaklanmış ama kıl tüy temizliği bile yapan var.
Ben en son doğumdan önce daha az acıyor diye el ağdası yaptırmaya hamama gittim, peştemalle geziyorlardı. masaj, kuaför ve hamam bölümü vardı.
Ama çocukluk travmam var. Hayal meyal hatırlıyorum. Kızılcahamam’da bir hamama gittik. Malum meşhur dediler. kadınlar Anadan doğma. Bir yandan kıllarını kesiyor. Bir yandan yaprak sarması yiyorlardı. üstüne o buhar, sıcaklık. Kusarak çıktım.
karışık hamam da ne kız aaaa ilk kez duydum nasıl olabilir ya?? Ahlak masasııııııııııııııııpoliiiiiiiiiiiiiiiiissssssssss
Ben Gaziantep'te gittim tarihi hamam. Pestemali de yemek yeme alanına giderken sardılarBen en son doğumdan önce daha az acıyor diye el ağdası yaptırmaya hamama gittim, peştemalle geziyorlardı. masaj, kuaför ve hamam bölümü vardı.
Ama çocukluk travmam var. Hayal meyal hatırlıyorum. Kızılcahamam’da bir hamama gittik. Malum meşhur dediler. kadınlar Anadan doğma. Bir yandan kıllarını kesiyor. Bir yandan yaprak sarması yiyorlardı. üstüne o buhar, sıcaklık. Kusarak çıktım.
Kizkardesimle gitmiştik şok oldukYa bazı orta yaşlı kadinlar alem yani soyunup kofte yiyorlar benim öyle ortamda iştahim kapanirdi kesin görduklerimi kaldiramazdim travma.
konyada ılgın filan gibi bazı ilçelerde hamam bildiğiniz düzenli (eskiden banyo, soba yakılıp anca haftada bir, kışın daha bile uzun arayla yapılan bir şeyken yani) gidilen bir yermiş.Kizkardesimle gitmiştik şok oldukya tabi biz ilk defa gittik onlar her ay geliyorlarmis bebek kırkı çıkarma gelin hamami vs hatta biri ilk defa gelmemize çok şaşırdı nasıl ya ben herkes ayda bir kez gelir sanıyordum dedi bizim sıcaktan ve o hamam kokusundan istahimiz kalmadı ama onlar keselenmekten acikmislardi :) kişiden kişiye değişiyor demek ki
Ay iyiki gitmemişim diyorum şu an yani unutamazdim o görüntuleri hemen kendimi dişari atardim herhalde böyle hamam olmaz olsun deyipKizkardesimle gitmiştik şok oldukya tabi biz ilk defa gittik onlar her ay geliyorlarmis bebek kırkı çıkarma gelin hamami vs hatta biri ilk defa gelmemize çok şaşırdı nasıl ya ben herkes ayda bir kez gelir sanıyordum dedi bizim sıcaktan ve o hamam kokusundan istahimiz kalmadı ama onlar keselenmekten acikmislardi :) kişiden kişiye değişiyor demek ki
Eski sevgilim*Herkese merhaba hanımlar,
Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
Büyük ihtimalle modern kompestli hamam spa masaj salonu tarzı bir yer bahsettiği :) biz anam babam usulü dümdüz hamama gitmişizkonyada ılgın filan gibi bazı ilçelerde hamam bildiğiniz düzenli (eskiden banyo, soba yakılıp anca haftada bir, kışın daha bile uzun arayla yapılan bir şeyken yani) gidilen bir yermiş.
çoğu aile normal banyo yerine hamama gidiyorlarmış -evde anca zorunlu durumlarda gusletmek için banyo işi oluyormuş
bizde öyle değildi ama harman sonunda filan içmeye, kaplıcaya gidilirdi, bazen hamama da gidilirdi
çocukluk zamanlarımın hamamlarında o kadar da teyzelerin memeleri rahatsız etmemişti aslında komik filandı belki...
beni asıl yetişkin olduğum zaman ankaranın hamamlarında teyzeler rahatsız etti. anadan üryan takılıyorlardı...herhalde 2000+ yıllarda böyle şeyler battı bana. o teyzeler türbanlı filan ya bi de. nasıl yani ya filan dedim sanırım. çocukken düşünmediğim şeyler
herkes çocukken travma olduğundan bahsetmiş ben çocukken ya salakmışım ya da çok ölüm vs. gördüğümden çıplaklık batmamış bana bilmiyorum artık
benim gititğim otel spası da çoğu kaplıca da karma
muhafazakar kesim oteli/kaplıcası olması lazım tek cinsiyet olması için
ama karışık hamam deyince turistik yerlerdedir diye düşündüm çünkü anadoluda hamam konseptinde karma yer duymadım.
turistik otellerde hamamlar bildiğim hep karma diye (muhafakar konsept hariç) o yüzden neden ekstradan ukraynalı teyzeler demiş onu tam anlamadım...
sanırım tam olarak şehri ve o şehirdeki konsepti bilmek gerek.
Sana betimleme yapayım da rüyalar yüksek çözünürlüklü olsunHamam kültürüm yok diye konuyu takip edeyim dedim amanın iğrendim ya kıllı koca memeli teyzeler girecek rüyama valla