Sevgiliniz karışık hamama gitse ne yaparsınız

Üçüncü söylediğimde iyi git ne diyim ki git dolaş dedi bana

Hanımlar bir de mesela bir kafeye gidiyoruz orda bakan erkekler oluyor tepki vermiyor hiç en fazla kalkalimmi diye soruyor ben de sen yemeğini bitirbkalkariz diyince tamam diyip devam ediyor sevmiyor galiba beni

Ay ayrıl şundan ya bilmiyomuşş duyda inan
Arsız namusuz ayrı hamamların suyu çıktı zaten böyle geniş adamı şutla gitsin midem bulandı

Tatile,denize,havuza falan gitmiyormusunuz?
Tatile gidiyoruz otelde üstsüz yada minicik sadece kendini bikini sanan meme ucunu kapatan şeylerle geziyor insanlar. Normal bikini değil bahsettiğim baya minik yok gibi parçalar.
Denize gidiyoruz yine hepimiz yarı çıplağız.
Bizim sitenin havuzunda bile fazlaca çıplak insan oluyor. Bende giyiyorum bikini.
Hamamın ne farkı var anlayamadım inanın.
Ha deniz kenari,havuz başı ha hamam.
Ha hamama gitmek şu devirde tuhaf geliyor ,eskiden sobalı evler vb sebeplerle tercih ediliyormuş ama şimdi herkesin evinde kaloriferi sıcak suyu var. Hijyen durumundan emin olunmayan hamama gitmek ne kadar dogru tartışılır. Cilt hastalıkları vs bilemedim,temizlenmeye gidip hastalanıp çıkılabilir gibi geliyor bana.

spada çalıştım bir süre ne malum yaşlı oldukları kadınların belki siz kızmayın diye demiştir buhar sauna havuz ortak alandır kese köpük kişiye özel yapılır küçükse hamam büyükse bi kaç kişi girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…