Sevgiliniz karışık hamama gitse ne yaparsınız

Kız hamamda anadan doğma dolaşanlar var 😂😂😂 bir kez gittim baya haldur huldur kuku keseleyen teyzeler var şuan yasaklanmış ama kıl tüy temizliği bile yapan var.
Ben en son doğumdan önce daha az acıyor diye el ağdası yaptırmaya hamama gittim, peştemalle geziyorlardı. masaj, kuaför ve hamam bölümü vardı.
Ama çocukluk travmam var. Hayal meyal hatırlıyorum. Kızılcahamam’da bir hamama gittik. Malum meşhur dediler. kadınlar Anadan doğma. Bir yandan kıllarını kesiyor. Bir yandan yaprak sarması yiyorlardı. üstüne o buhar, sıcaklık. Kusarak çıktım.

Ben en son doğumdan önce daha az acıyor diye el ağdası yaptırmaya hamama gittim, peştemalle geziyorlardı. masaj, kuaför ve hamam bölümü vardı.
Ama çocukluk travmam var. Hayal meyal hatırlıyorum. Kızılcahamam’da bir hamama gittik. Malum meşhur dediler. kadınlar Anadan doğma. Bir yandan kıllarını kesiyor. Bir yandan yaprak sarması yiyorlardı. üstüne o buhar, sıcaklık. Kusarak çıktım.

Benim de travmam var :))) bisürü teyze ve çok şişmanlar :)) hepsinin memesi göbeğinde göbekleri de dizlerinde vajinaları kapanıyordu Allahtan bi onu görmedik çok şükür :))

Ama totoları açıktı :))

Biz de cocuğuz diye simitle yüzüyorduk

Hiç unutmam bi teyze zorla simidimizi istedi simiti taktı ve memeleri simit dışında sallanıyor 🤢

Daha bir daha ne simit kullandık ne oralara gittik.

Konya ve Maraş iki şehirin hamamı da böyle çıplak teyzelerle doluydu 🤢

Lezbiyen olmadıysam hep bu yüzden

Büyük tranvayyyyy benim için hamam teyzeleri 🤢

karışık hamam da ne kız aaaa ilk kez duydum nasıl olabilir ya?? Ahlak masasıııııııııııııııı :skandal:poliiiiiiiiiiiiiiiiissssssssss :skandal::skandal:

Konu sahibi birincisi düşündüğünüz gibi ciddi bir ilişkiniz yok, eğer olsaydı karma hamamlarda işi olmazdı, erkek hamamının suyu mu çıkmış?

İkincisi size yalan söylüyor bilmiyordum diye (insanin nasıl bir yer olduğunu bilmediği bir yere gitmesi icin salak olması lazım heralde ki gitmeden "hadi karma hamama gidelim, iki gözümüz şenlensin" diye salyaları aka aka sohbeti geçtiğine yemin edebilirim), hadi gerçekten bilmiyordu diyelim, farkettikten sonra dönmemesi ilişkinize, size saygısı yok demek.

Sonuç olarak ben geniş biriyim ama b.kunu da çıkarmamak lazım, ben ayrılırdım. Siz illa ayrılığı destekler birşeyler görmek isterseniz: hamamın yerini öğrenin, en kısa sürede (mesela bugün) arkadaşlarla gideceğinizi söyleyin. Verdiği tepki neyin ne olduğunu gösterecektir. ( Sadece yaşlılar vardı lafına da asla inanmadım bu arada, siz de inanmayın.)

Ben Gaziantep'te gittim tarihi hamam. Pestemali de yemek yeme alanına giderken sardılar🥴😂😂😂 kuaför vs gibi bölümler yoktu. Yıkanma yeri dışında sedirli bir alan vardı , bir keseleme alanı bir de yemek yeme alani. demek ki değişiklik gosterebiliyormus.

Ya bazı orta yaşlı kadinlar alem yani soyunup kofte yiyorlar benim öyle ortamda iştahim kapanirdi kesin görduklerimi kaldiramazdim travma.🤣🤣
Kizkardesimle gitmiştik şok olduk😂 ya tabi biz ilk defa gittik onlar her ay geliyorlarmis bebek kırkı çıkarma gelin hamami vs hatta biri ilk defa gelmemize çok şaşırdı nasıl ya ben herkes ayda bir kez gelir sanıyordum dedi😂 bizim sıcaktan ve o hamam kokusundan istahimiz kalmadı ama onlar keselenmekten acikmislardi :) kişiden kişiye değişiyor demek ki😂

spa otellerde de spa alanı ortak olabiliyor, hamam sauna vs de tabi ortak. Ben eşimle hep giderim hiç rahatsız olmadım ki bence beachten farkı yok, herkes mayolu. Denizde de çıplak yüzeni/üstsüz güneşleneli de görüyoruz sonuçta. Ortak hamam diyince tuhaf bi şey hayal etmeyin.

Kizkardesimle gitmiştik şok olduk😂 ya tabi biz ilk defa gittik onlar her ay geliyorlarmis bebek kırkı çıkarma gelin hamami vs hatta biri ilk defa gelmemize çok şaşırdı nasıl ya ben herkes ayda bir kez gelir sanıyordum dedi😂 bizim sıcaktan ve o hamam kokusundan istahimiz kalmadı ama onlar keselenmekten acikmislardi :) kişiden kişiye değişiyor demek ki😂
konyada ılgın filan gibi bazı ilçelerde hamam bildiğiniz düzenli (eskiden banyo, soba yakılıp anca haftada bir, kışın daha bile uzun arayla yapılan bir şeyken yani) gidilen bir yermiş.
çoğu aile normal banyo yerine hamama gidiyorlarmış -evde anca zorunlu durumlarda gusletmek için banyo işi oluyormuş

bizde öyle değildi ama harman sonunda filan içmeye, kaplıcaya gidilirdi, bazen hamama da gidilirdi

çocukluk zamanlarımın hamamlarında o kadar da teyzelerin memeleri rahatsız etmemişti aslında komik filandı belki...
beni asıl yetişkin olduğum zaman ankaranın hamamlarında teyzeler rahatsız etti. anadan üryan takılıyorlardı...herhalde 2000+ yıllarda böyle şeyler battı bana. o teyzeler türbanlı filan ya bi de. nasıl yani ya filan dedim sanırım. çocukken düşünmediğim şeyler :KK70:
herkes çocukken travma olduğundan bahsetmiş ben çocukken ya salakmışım ya da çok ölüm vs. gördüğümden çıplaklık batmamış bana bilmiyorum artık

benim gititğim otel spası da çoğu kaplıca da karma
muhafazakar kesim oteli/kaplıcası olması lazım tek cinsiyet olması için
ama karışık hamam deyince turistik yerlerdedir diye düşündüm çünkü anadoluda hamam konseptinde karma yer duymadım.

turistik otellerde hamamlar bildiğim hep karma diye (muhafakar konsept hariç) o yüzden neden ekstradan ukraynalı teyzeler demiş onu tam anlamadım...

sanırım tam olarak şehri ve o şehirdeki konsepti bilmek gerek.

Ay iyiki gitmemişim diyorum şu an yani unutamazdim o görüntuleri hemen kendimi dişari atardim herhalde böyle hamam olmaz olsun deyip🤣🤣

Herkese merhaba hanımlar,

Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
Eski sevgilim*

konyada ılgın filan gibi bazı ilçelerde hamam bildiğiniz düzenli (eskiden banyo, soba yakılıp anca haftada bir, kışın daha bile uzun arayla yapılan bir şeyken yani) gidilen bir yermiş.
çoğu aile normal banyo yerine hamama gidiyorlarmış -evde anca zorunlu durumlarda gusletmek için banyo işi oluyormuş

bizde öyle değildi ama harman sonunda filan içmeye, kaplıcaya gidilirdi, bazen hamama da gidilirdi

çocukluk zamanlarımın hamamlarında o kadar da teyzelerin memeleri rahatsız etmemişti aslında komik filandı belki...
beni asıl yetişkin olduğum zaman ankaranın hamamlarında teyzeler rahatsız etti. anadan üryan takılıyorlardı...herhalde 2000+ yıllarda böyle şeyler battı bana. o teyzeler türbanlı filan ya bi de. nasıl yani ya filan dedim sanırım. çocukken düşünmediğim şeyler :KK70:
herkes çocukken travma olduğundan bahsetmiş ben çocukken ya salakmışım ya da çok ölüm vs. gördüğümden çıplaklık batmamış bana bilmiyorum artık

benim gititğim otel spası da çoğu kaplıca da karma
muhafazakar kesim oteli/kaplıcası olması lazım tek cinsiyet olması için
ama karışık hamam deyince turistik yerlerdedir diye düşündüm çünkü anadoluda hamam konseptinde karma yer duymadım.

turistik otellerde hamamlar bildiğim hep karma diye (muhafakar konsept hariç) o yüzden neden ekstradan ukraynalı teyzeler demiş onu tam anlamadım...

sanırım tam olarak şehri ve o şehirdeki konsepti bilmek gerek.
Büyük ihtimalle modern kompestli hamam spa masaj salonu tarzı bir yer bahsettiği :) biz anam babam usulü dümdüz hamama gitmişiz😂

Ben başka evrenden geldim sanırım, zaten çoğu spa merkezi,kaplıca otelleri falan karma hamam çalıştırıyor. Ne var ki bunda,sevgiliniz hayatımda ilk defa mı karşı cinsle müşerref oldu?

X