- 23 Eylül 2023
- 3.366
- 20.880
Herkese merhaba hanımlar,
Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
Havuz bölümleri olabiliyor bazı hamamlarda .Karışık hamam mı varÖyle bir şey duymadım hiç, kaplıcalarda böyle özel odalı hamamlar var ama orada evlilik cüzdanı isteniyor.
Sonradan öğrenirsin diye korkmuştur ondan söylemiştir.Çıktığında karışık olduğunu söyledi bı de söyledi yalan da söylemedi napsam bilemedim şahsen ben karışık tercih eden biri değilim ilk defa duydum.
Normal havuz gibidir o zaman diye düşünüyorüm, üstte bikini mayo olur.Havuz bölümleri olabiliyor bazı hamamlarda .
Tabiki mayo ya da bikini zorunlu olur .Normal havuz gibidir o zaman diye düşünüyorüm, üstte bikini mayo olur.
Otellerin çoğunluğu muhafazakar otel değilse hamam karışıktırÇıktığında karışık olduğunu söyledi bı de söyledi yalan da söylemedi napsam bilemedim şahsen ben karışık tercih eden biri değilim ilk defa duydum.
İhtiyaçtan değil ki hanımefendi kişilerin yaşam tarzına göre tercih meselesi karışık hamamların sayısı da oldukça fazla yani kadın erkek havuzların karışık olması gibi hamamlar da karışıkHanımlar bu erkeklerin kafası gerçekten ne değişik insan neden buna ihtiyaç duyar ki hiçbir zaman anlayamayacagim
O aile hamamı günde 1 saat evlilik cüzdanı ile rezerve yapılıyorKarışık hamam mı varÖyle bir şey duymadım hiç, kaplıcalarda böyle özel odalı hamamlar var ama orada evlilik cüzdanı isteniyor.
Kara üzüm habbesiiiii boşarımmmmm ayrılırım hahahhahhahHerkese merhaba hanımlar,
Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
Sen git yaşlı adamların olduğu hamama keselenmeye, fotosu gittiği zaman anlarsın neden ihtiyaç duyuyor.Hanımlar bu erkeklerin kafası gerçekten ne değişik insan neden buna ihtiyaç duyar ki hiçbir zaman anlayamayacagim
Hic yasli Ukraynaliya ihtiyac duymadiysan o senin problemin bebeyim40 yıllık Çekirgeliyim, hiç böyle bir şeye ihtiyaç duymadım.Bunu genelde turistler tercih ediyor zaten. Ne gerek var yahu, uzanacağım yarı çıplak, köpük yapacak bana biri. Başka aktivite mi kalmadı…
Rus hatunlar da geliyormuş hehe deyip karışık hamama giden kocaya Ukraynalı yaşlı teyze şoku.Hic yasli Ukraynaliya ihtiyac duymadiysan o senin problemin bebeyim
Aynen yaKarışık hamamdamı var
Masum bizzzAynen ya