Bu durum ayrılık için geçerli bir sebep dimiKara üzüm habbesiiiii boşarımmmmm ayrılırım hahahhahhah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu durum ayrılık için geçerli bir sebep dimiKara üzüm habbesiiiii boşarımmmmm ayrılırım hahahhahhah
Kız bilemiyorum herkesin karekteri farklı bi oturun konuşunBu durum ayrılık için geçerli bir sebep dimi
Sonradan öğrenmesi yalan ama sen mi yakaladin o mu anlattı orası önemli. Karışık hamam ne ayrica ya iğrenç. Hamama bir kez gittim gençler bikini giyerken orta yaş üstü baya anadan doğma saliyordu heryeri.Herkese merhaba hanımlar,
Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
Kız hamamda anadan doğma dolaşanlar var bir kez gittim baya haldur huldur kuku keseleyen teyzeler var şuan yasaklanmış ama kıl tüy temizliği bile yapan var.Mutlu son masaj salonuna gitmemis en azindan sahsen benim icin problem olmazdi. Aldatacak olan her yerde aldatiyor, bunun icin hamama gitmesine gerek yok. O zaman plaja veya yüzme havuzuna da gidemez. Ordada tangali bikini ile gezenler var yani
Beraber denize gidip girmeden ne kadar üst düzey farkı var ki.. ordada bikinili kadınlar var. Burda da var. Güneş kremi yerine kese vurmuşlardir. Ne olmuş olabilirki.Herkese merhaba hanımlar,
Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
hamam değil de kaplıca gibi bir yerdir heralde havuzları ortak oluyor genelde kaplıcaların normal yüzme havuzu gibi düşünün kadın erkek çıplak girilmiyor mayoyla yüzülüyor. bir dahakine beraber gidelim derdim ben ahahaHerkese merhaba hanımlar,
Ulan ben hep karışık hamama gidiyorum, ne için gidiyor muşum ki?OOO seks partisi. Bir insan neden karışık hamama gitsin yani. Ve gitti nasıl bir savunma yapabilir ki?
Ne için gittiği bariz belli
NeeeKız hamamda anadan doğma dolaşanlar var bir kez gittim baya haldur huldur kuku keseleyen teyzeler var şuan yasaklanmış ama kıl tüy temizliği bile yapan var.
En yakın 4-5 yıldızlı otele gidiyorsun (yürüme mesafesinde vardır kesin) spanızı günlük kullanmak istiyorum diyorsun. Al sana bol irkekli hamam. Hafta sonu gidersen amcadan çok çıtır olurKarışık hamam da oluyor muymus ya?
Bu ne bicim is, bu nasil bir tesis, adresi ne buranin konum atar misiniz ahshd
Ay yok ikinciye dusundum de kıllı göbekli adamlari cekemeyecegim vazgectim. Hayaller biscolata erkekleriyle hamam qeyfi, gercekler köpüklü Harun Abi
Kız hamamda anadan doğma dolaşanlar var bir kez gittim baya haldur huldur kuku keseleyen teyzeler var şuan yasaklanmış ama kıl tüy temizliği bile yapan var.
Bizimki normal türk hamamı Gaziantep'te gitmiştim. Karışık değildi ve yaşlı kesim daha çoktu. Ve baya anadan doğma memisleri kaldırıp altını keseliyorlardi Ama spa falan bilmiyorum yani karisik oluyormus.Almanyada da öyle yerler var da. Türkiyede oldugunu bilmiyordum
Türk hamamı hep öyle yani benim gittiğim geleneksel Türk hamamiydi modernize nasıldır bilmiyorum.