Sevgiliniz karışık hamama gitse ne yaparsınız

Hamam kültürüm hiç yok, yorumlar sayesinde bilgilendim :) Ancak Rus Ukraynalı denildiğinde yaşlıları bile bize kök söktürebiliyor sanki 😅

E ne var bunda?

Mutlu son masaj salonuna gitmemis en azindan :KK70: sahsen benim icin problem olmazdi. Aldatacak olan her yerde aldatiyor, bunun icin hamama gitmesine gerek yok. O zaman plaja veya yüzme havuzuna da gidemez. Ordada tangali bikini ile gezenler var yani 🤷🏻‍♀️

Herkese merhaba hanımlar,

Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
Sonradan öğrenmesi yalan ama sen mi yakaladin o mu anlattı orası önemli. Karışık hamam ne ayrica ya iğrenç. Hamama bir kez gittim gençler bikini giyerken orta yaş üstü baya anadan doğma saliyordu heryeri.

Mutlu son masaj salonuna gitmemis en azindan :KK70: sahsen benim icin problem olmazdi. Aldatacak olan her yerde aldatiyor, bunun icin hamama gitmesine gerek yok. O zaman plaja veya yüzme havuzuna da gidemez. Ordada tangali bikini ile gezenler var yani 🤷🏻‍♀️
Kız hamamda anadan doğma dolaşanlar var 😂😂😂 bir kez gittim baya haldur huldur kuku keseleyen teyzeler var şuan yasaklanmış ama kıl tüy temizliği bile yapan var.

Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
Beraber denize gidip girmeden ne kadar üst düzey farkı var ki.. ordada bikinili kadınlar var. Burda da var. Güneş kremi yerine kese vurmuşlardir. Ne olmuş olabilirki.

Spa masaj üyeliğimiz var bizim ama hamam gibi yerler kadın erkek ayrı yani ortak hamam hiç görmedim ben 🤔🤔 kendim hayatta girmem ya yıkanırken bile memem açılıyor bazen 🤣 kadın erkek karışık bana normal gelmedi hamam olayında.
Öyle ketum biri de değilim eşimi masaja da yollarım rahatlıkla

Bunu neden sorun ettiğinizi anlamadım. Otellerde hamam ve spa ortak oluyor, ben bazen eşimle bazen de kendim gidiyorum ve bunun yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Deniz ve havuz nasılsa hamam da öyle sonuçta.

hamam değil de kaplıca gibi bir yerdir heralde havuzları ortak oluyor genelde kaplıcaların normal yüzme havuzu gibi düşünün kadın erkek çıplak girilmiyor mayoyla yüzülüyor. bir dahakine beraber gidelim derdim ben ahaha :KK70:

Karışık hamam da oluyor muymus ya?
Bu ne bicim is, bu nasil bir tesis, adresi ne buranin konum atar misiniz ahshd

Ay yok ikinciye dusundum de kıllı göbekli adamlari cekemeyecegim vazgectim. Hayaller biscolata erkekleriyle hamam qeyfi, gercekler köpüklü Harun Abi :KK43:
En yakın 4-5 yıldızlı otele gidiyorsun (yürüme mesafesinde vardır kesin) spanızı günlük kullanmak istiyorum diyorsun. Al sana bol irkekli hamam. Hafta sonu gidersen amcadan çok çıtır olur 🙄

Hamam dediğin kaplıca mı? onlar zaten karışık oluyor. Şifalı su oluyor, havuza giriyorsun. Balıkesir’de bizde gittik eşimle. hamam başka kaplıca başka.

Keselenme bölümü ayrıysa karışık hamam olmuyor o. Havuz karışıkmış bu da gayet normal. Tatil yerlerinde de öyle. Sevgiliniz biraz görgüsüz galiba.

X