Sevgiliniz karışık hamama gitse ne yaparsınız

Konu sahibi birincisi düşündüğünüz gibi ciddi bir ilişkiniz yok, eğer olsaydı karma hamamlarda işi olmazdı, erkek hamamının suyu mu çıkmış?

İkincisi size yalan söylüyor bilmiyordum diye (insanin nasıl bir yer olduğunu bilmediği bir yere gitmesi icin salak olması lazım heralde ki gitmeden "hadi karma hamama gidelim, iki gözümüz şenlensin" diye salyaları aka aka sohbeti geçtiğine yemin edebilirim), hadi gerçekten bilmiyordu diyelim, farkettikten sonra dönmemesi ilişkinize, size saygısı yok demek.

Sonuç olarak ben geniş biriyim ama b.kunu da çıkarmamak lazım, ben ayrılırdım. Siz illa ayrılığı destekler birşeyler görmek isterseniz: hamamın yerini öğrenin, en kısa sürede (mesela bugün) arkadaşlarla gideceğinizi söyleyin. Verdiği tepki neyin ne olduğunu gösterecektir. ( Sadece yaşlılar vardı lafına da asla inanmadım bu

Üçüncü söylediğimde iyi git ne diyim ki git dolaş dedi bana

Hanımlar bir de mesela bir kafeye gidiyoruz orda bakan erkekler oluyor tepki vermiyor hiç en fazla kalkalimmi diye soruyor ben de sen yemeğini bitirbkalkariz diyince tamam diyip devam ediyor sevmiyor galiba beni

Ay ayrıl şundan ya bilmiyomuşş duyda inan
Arsız namusuz ayrı hamamların suyu çıktı zaten böyle geniş adamı şutla gitsin midem bulandı

Tatile,denize,havuza falan gitmiyormusunuz?
Tatile gidiyoruz otelde üstsüz yada minicik sadece kendini bikini sanan meme ucunu kapatan şeylerle geziyor insanlar. Normal bikini değil bahsettiğim baya minik yok gibi parçalar.
Denize gidiyoruz yine hepimiz yarı çıplağız.
Bizim sitenin havuzunda bile fazlaca çıplak insan oluyor. Bende giyiyorum bikini.
Hamamın ne farkı var anlayamadım inanın.
Ha deniz kenari,havuz başı ha hamam.
Ha hamama gitmek şu devirde tuhaf geliyor ,eskiden sobalı evler vb sebeplerle tercih ediliyormuş ama şimdi herkesin evinde kaloriferi sıcak suyu var. Hijyen durumundan emin olunmayan hamama gitmek ne kadar dogru tartışılır. Cilt hastalıkları vs bilemedim,temizlenmeye gidip hastalanıp çıkılabilir gibi geliyor bana.

Herkese merhaba hanımlar,

Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
spada çalıştım bir süre ne malum yaşlı oldukları kadınların belki siz kızmayın diye demiştir buhar sauna havuz ortak alandır kese köpük kişiye özel yapılır küçükse hamam büyükse bi kaç kişi girer

X