Sebze yemeği pişirdiğim için kavga etmişliğimiz çokturVideoda ki biber konusuna bittim : )
Eşim işten geldiğinde benim mutfakda olmamam. Mutfağın işiğinin kapalı olması. Çok açmış da onun moralini bozmuş. Halbuki yemek hazırdı. Bunun için küsüp yemekde yemedi.Bomba gibi bir video ve soru ile Rümeysa yine sizlerle ....
Sorumuz ;
Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?
Eşim işten geldiğinde benim mutfakda olmamam. Mutfağın işiğinin kapalı olması. Çok açmış da onun moralini bozmuş. Halbuki yemek hazırdı. Bunun için küsüp yemekde yemedi.
Haset herufYok öyle değil ama biraz dikkat çekici bulduKıskançlığından yapıyor:)
Öff en cekilmez erkek tipiBenim olay çıkartmak için konu bulmama gerek yok. Genlerde asabilik var, gözünün üzerinde kaş var diye olay çıkartmışlığım vardır.
Hiç tek başıma bir şey alamam:)Sonra bir kusur bulur içimi kaçırır.Öyle kolay bir şeyde beğenmez:)Kendine alışverişe gittiğimizde deli oluyorum:)Haset herufben o yuzden kendim cikarim alisverise hep, giydigimde gorurse son dakika disari giderken gorur
Öff en cekilmez erkek tipi
Burdan bakınca hiç öyle gözükmüyor.Şeker gibisin maşaallahKK'den bakınca görünüyor mu bilmiyorum ama aksiyimdir ve uykumun bölünmesinden nefret ederim, birlikte kahvaltı edelim diye beni uyandırmaya gelince içimdeki canavar çıkıyor, gereksiz yere bağırıp tüm lanetliğimi gözler önüne sermeme rağmen yine de alttan alan eşim olur, ki aslında o da asabi bir yapıya sahiptir ama sesi çıkmıyor garibimin