Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
Nerde ne yapacak kestirmek mümkün değil zor çok zor insan napıyım görmezden geliyorum

Eşim bi para mevzusuna sinirlenip cuzdanindan cikarip 10 tl yirtmisti ben de altta kalmayip yine onun cuzdanindan 20 tl yirttim ama mevzu bu degil yirttigim parayi tekrar yapistirmak suretiyle bi kitabin arasina koymusum ki gecenlerde gordum ancak ama herif inanmiyor katiyetle para yirtmis olamam ben diyor yirttin yirtmadim yirttin yirtmadim..

Bomba gibi bir video ve soru ile Rümeysa yine sizlerle ....

Sorumuz ;
Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Eşim işten geldiğinde benim mutfakda olmamam. Mutfağın işiğinin kapalı olması. Çok açmış da onun moralini bozmuş. Halbuki yemek hazırdı. Bunun için küsüp yemekde yemedi.

En son tatilde memleketine gitmek istiyormuş.Yalnız git dedim,yalnız gitmek istemiyor.Dağları,yaylaları ,ırmakları gezmek istiyormuş,öyle stres atmak istiyormuş. Ben de gitmek istemedim biraz tartıştık ama sonradan kıyamadım morali bozulunca .O kadar yoruluyor ,isteği olsun ,bana her gün tatil nasıl olsa

KK'den bakınca görünüyor mu bilmiyorum ama aksiyimdir ve uykumun bölünmesinden nefret ederim, birlikte kahvaltı edelim diye beni uyandırmaya gelince içimdeki canavar çıkıyor, gereksiz yere bağırıp tüm lanetliğimi gözler önüne sermeme rağmen yine de alttan alan eşim olur, ki aslında o da asabi bir yapıya sahiptir ama sesi çıkmıyor garibimin

En son komşunun köpeği pati atmış kuduz olma ihtimali var. (Köpek sahipli aşılı,eşimde aşısını oldu.) benim komşuyla yaptığım muhabbete kızıyor mesela

Haset heruf ben o yuzden kendim cikarim alisverise hep, giydigimde gorurse son dakika disari giderken gorur
Hiç tek başıma bir şey alamam:)Sonra bir kusur bulur içimi kaçırır.Öyle kolay bir şeyde beğenmez:)Kendine alışverişe gittiğimizde deli oluyorum:)

Burdan bakınca hiç öyle gözükmüyor.Şeker gibisin maşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…