Bi Adanalı da bendeSeninki de mi Adanalı kız... Ne çekiyoruz şunlardan ya...
Olay bugun olduMarkete gidiyordu esim bende 'cocuga browni al' dedim o kalkmis popkek almis bende tartistim. Ben sana Browni al demedimmi neden kek aliyorsun dedim
Aboreyy bi adanalizade dahaSeninki de mi Adanalı kız... Ne çekiyoruz şunlardan ya...
Eşimle bana göre en saçma tartışma konumuz, kırmızı tunik giymemdi.Bomba gibi bir video ve soru ile Rümeysa yine sizlerle ....
Sorumuz ;
Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?
Hiç yabancı gelmedi:)Eşimle bana göre en saçma tartışma konumuz, kırmızı tunik giymemdi.
Bir gün kırmızı tunik vs giyip misafirliğe gittik. Oradan çıkıp gezelim aşkım dedim. Dedi ki trençkotu da üzerine giy dedi. Yahu hava sıcak neden giyeyim dedim.
Sokak ortasında bağırmaya başladı eğer giymezsen eve gidiyoruz dedi. Giymeyeceğim deyince tamam bin arabaya gidiyoruz öyleyse dedi.
Baktım iş kötüye gidiyor trençkotu o sıcakta giydim.
Browni ve kek aynı şey değil mi? Yoksa bende eşin gibi yanlış mı biliyorumOlay bugun oldu
Bende adanaliyimAboreyy bi adanalizade daha
Hiç tek başıma bir şey alamam:)Sonra bir kusur bulur içimi kaçırır.Öyle kolay bir şeyde beğenmez:)Kendine alışverişe gittiğimizde deli oluyorum:)
Aynen ben de o yüzden beraber gitmek istiyorum.Hem beraber gitmek istemiyorlar ,hem de alınana bahane buluyorlar.Hiç tek başıma bir şey alamam:)Sonra bir kusur bulur içimi kaçırır.Öyle kolay bir şeyde beğenmez:)Kendine alışverişe gittiğimizde deli oluyorum:)
Maşaallah, benim proluk hayali yine başka kampanyalara kaldı :))) Tebrik ederim şanslı arkadaşımızı :)günün şanslısı limon oyunu ilk veren @nursevdi artık PRO üye : )
Eşinize sormak lazımişte bizi farklı kılan da bu ! ne öyle vırc vırc erkekler .....
Yay burcu canımBaşak burcu mu aceba
Ayni ikiside kek ikiside cikolatali ama. Browni daha guzelBrowni ve kek aynı şey değil mi? Yoksa bende eşin gibi yanlış mı biliyorum
Evliliğimizin ilk yıllarında daha çoktu yavaş yavaş azalıyor:)Aynen ben de o yüzden beraber gitmek istiyorum.Hem beraber gitmek istemiyorlar ,hem de alınana bahane buluyorlar.