Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
bir kere nescafe istedi şu 3 ü bir arada olanlardan yaptım götürdüm neymiş suyu fazla olmuş o yoğun kıvamlı seviyormuş baya tartıştı benimle ya nolucak tekrar yaparız beğenmiyorsan kendin yapsaydın dedim o an evde başka yokmuş kavga etti benimle

Günlerce tartışmıştı benimle bu yuzden

Birbirinizi idare ediyorsanız sorun yok:)Dediğin gibi bunlar tartışma sayılmaz:)
Biz tanıştığımızda çocuk sayılırdık ablacım, ağzımızdan çıkan cümleleri tamamlayacak, bir bakışla bile ne düşündüğümüzü anlayacak kadar uzun zamandır birlikteyiz, bir insanın herşeyi olmayı yakaladık birbirimizde, o yüzden o benim ben onun triplerini tolere ederiz her zamanHoppa Arada bir aksiyon olsun diye bağırışmak lazım değil mi:KK70:gerçi ben bu ara kotamı doldurdum:KK70::KK70:

Saç rengim mavi diye kavga ettik
Küpelerimin hepsini çıkarmıyorum diye kavga ettik
Twitterdan birini beğendim diye kavga ettik (sevgilim olan beyefendiylede o sıra tanıştık o Twitterda ondan tilt oldu heralde 🤣)
Aşkım demiyorum diye kavga ettik
Aramıyorum diye kavga ettik
Ama en komigi ilk zamanlar neymiş giydiğim paltalonlar darmış ya daha çooook sayarım bir sürü saçma kavgalarımız var kafa yapısını değiştirdim daha çoook yolum var 🤣
bende aşkım demiyorum diye adam trip atiyor ya:KK70:

En son tatilde memleketine gitmek istiyormuş.Yalnız git dedim,yalnız gitmek istemiyor.Dağları,yaylaları ,ırmakları gezmek istiyormuş,öyle stres atmak istiyormuş. Ben de gitmek istemedim biraz tartıştık ama sonradan kıyamadım morali bozulunca .O kadar yoruluyor ,isteği olsun ,bana her gün tatil nasıl olsa:KK53:
kız seninki iyymiş bak benim eşim tam evcimen erkegi..
gezmeyi sevmez.:KK67:

Nişanlıyız bir gün şehir dışına yemeğe çıktık yaz mevsimiydi ne bileyim gittiğimiz yer o kadar serin olacak. Üşüyünce garsondan şal istedim,çocukta abla şalımız kalmadı çeketimi getirdim giyer misin dedi 😀 bende donuyorum hemen aldım giydim benimki bir bozuldu garson gidince sen bana bunu nasıl yaparsın! O çeketi nasıl giyersin! O çocuk senin kokunla uyuyacak bugün ben bunu nasıl kaldırırım demişti tabi ben şok bu laflardan sonra 3 gün kavgasını etmiştik tabi birimizin yaş 20 birimizin 23 o zamanlar en deli çağlarımızdı. Şimdi 6. Yılımız hala ve hala aklımıza gelince güleriz o günkü kavgamıza.😀😀
ben eşini haklı gördüm der çeklirim köşeye kaynasın kazan :KK70: :KK70: :KK70:

X